χεχεχε αμαν λες el να αναστηθει ο quorthon για την eurovision και μονο??!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αντε και του χρονου Bathory![]()
δαγκωτο στους keep,οπως εγινε το μπαμ με τους -κατα τ'αλλα-hard rockαδες lordi,ετσι και με αυτους...με βλεπω να παιζω πρωτη φορα σε γραφειο στοιχηματων κανα 100αρι ανετα!
οι μεταλλαδες θελουν εκδικηση απο τοσα χρονια μ*****ας και "θαψιματος"στην παγκοσμια μουσικη σκηνη και πιστεψτεμε ειναι πολλοι ανα την ευρωπη που θα τους ψηφισουν ετσι για το γαμωτο... yeeeeeeaaaaaaahhhhhh! \m/![]()
Ε αμα τους ψηφίσουν πολλοί δεν θα έχει πλάκα, γιατί θα σημαίνει πως υπάρχουν πολλοί μεταλλάδες. Δεν έχει νόημα να είσαι μεταλλάς αν όλοι είναι μεταλλάδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
οι μεταλλαδες θελουν εκδικηση απο τοσα χρονια μ*****ας και "θαψιματος"στην παγκοσμια μουσικη σκηνη και πιστεψτεμε ειναι πολλοι ανα την ευρωπη που θα τους ψηφισουν ετσι για το γαμωτο... yeeeeeeaaaaaaahhhhhh! \m/![]()
![]()
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
γιατι νομιζετε οτι χαθηκα;
εντατικες προβες κ ταξιδια για προωθηση
ζω ενα δραμα
κουραγιο .... εχω γραψει την καλυτερη μουσικη για σενα![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
lol ωραιο εινα ιτο κομματι μου αρεσει
δεν μου κανει καμμια εντυπωση στις σκαδιναβικες χωρες το metal ειναι κατι οπως εδω τα λαικα.Ειναι διασημο εχει αρκετο λαο.Και εχει βγαλει γκρουπαρες. Επισεις τα συγκροτηματα ειναι ποιο τιμια να διαγωνιζοντε διοτι γραφουν - παιζουν μονοι τους την μουσικη και αυτο απαιτει χρονο και ταλεντο και γνωσεις.Απο το κλασσικο ξεκωλακι-τραγουδακι-μπιτακι το ακουμε 2 μηνες και μετα εξαφανιζολ.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εγώ είμαι κάτοχος μία Yamaha XT και θα ψηφίσω αυτή με τα μεγαλύτερα βυζιάΑρχικά δημιουργήθηκε από Tordan
εγώ είμαι κάτοχος ένα kreder floreta και ψηφίζω Κύπρο πάντως γιατί για να μη χαλάει η φιλία των 2 λαών και γιατί είναι κρίμα να νικάει η Τουρκία![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Εσύ έχεις πιάσει το νόημα της γιουροΒΙΖΙΟΝ!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εγώ είμαι κάτοχος μία Yamaha XT και θα ψηφίσω αυτή με τα μεγαλύτερα βυζιά![]()
![]()
![]()