Ότι δεν έχεις ιδέα τι θέλεις και γιατί το κάνεις (φιλικά πάντα).Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
τι λετε?
Κάντο πάντως και ίσως τότε καταλάβεις τη διαφορά......
![]()
Ότι δεν έχεις ιδέα τι θέλεις και γιατί το κάνεις (φιλικά πάντα).Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
τι λετε?
![]()
You BETA believe...
Ειχα βάλει στο hornet μπρος-πίσω τα hyperpro.Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
πηγα κ ρωτησα,
θα παω την τριτη πρωι για να τα αλλαξω.
θα βαλω (μαλλον) τα hyperpro, γιατι τα 15ε διαφορα πιστευω οτι ειναι αμελητεα ...
συνολο τοποθετημενα 165ε
τι λετε?
Πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Πολύ καλή συμπεριφορά στις στορφές κια στα φρένα απο τα μαμα.
Αλλα έχε υπ όψιν σου, οτι ολα τα aftermarket ελατηρια ειναι σκληρότερα απο τα μαμα.
Αυτο εχεις σαν αποτέλσμα, λιγότερη άνεση μέσα στην πόλη, αλλά καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές.
Μπορεί και η διαφορά που θα δείς στην άνεση να ειναι αμελητέα, απλά εγώ στο τονίζω
![]()
![]()
![]()
Βαλτα,δοκιμασε τα & πες μας εντυπωσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
πηγα κ ρωτησα,
θα παω την τριτη πρωι για να τα αλλαξω.
θα βαλω (μαλλον) τα hyperpro, γιατι τα 15ε διαφορα πιστευω οτι ειναι αμελητεα ...
συνολο τοποθετημενα 165ε
τι λετε?
Πιστευω θα δεις την διαφορα.![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Από ότι κατάλαβα το μηχανάκι έχει 70.000 χλμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
Λογικά, εάν δεν έχεις αλλάξει τουλάχιστον λάδια ποτέ μπρος/πίσω θεωρώ ότι οι ανάρτηση σου είναι απλά «σούπα» και όχι κούφια.
Πρακτικά στην περίπτωση σου πρέπει να ξεκινήσεις από το πίσω αμορτισέρ και μετά να ασχοληθείς με το εμπρός σύστημα.
Αυτό σημαίνει ότι πας για προοδευτικό Hyper Pro Kit (εμπρός / πίσω) με τα λαδάκια της Hyper Pro. Το kit έχει 260 ευρώ.
Πέρα από αυτό πρέπει να πας για
....έλεγχο ή και επισκευή το πίσω αμορτισέρ. Υπολόγισε κανένα 60 ευρώ και φυσικά 80 ευρώ τα εργατικά. Με 400 ευρώ είσαι set. Η φτηνή λύση είναι αλλαγή μόνο του εμπρός συστήματος και μόνο με Hyper Pro. Τα WP είναι κορυφή αλλά πολύ σκληρά και κουράζουν τους μη απαιτητικούς. Τώρα σε ότι αφορά το κούφιο και την ακόμα πιο φτηνή λύση, απλά άλλαξε λαδάκια μπροστά και μη πουσάρεις το fazerάκι σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.KC
Πέρα από αυτό πρέπει να πας για.........
Γενικά πάντως για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα, όταν φτιάχνουμε ανάρτηση
thx για την αναλυση
τα 400ε ειναι πολλα για την τσεπη μου για το σετακι.
η πισω αναρτηση δεν εχει προβλημα, μεχρι τωρα ... την ρυθμισα 2 κλικ πιο σκληρη κ ειναι κομπλε.
το μπροστινο με ενδιαφερει να μην ειναι κ κουτσουρο γιαυτο σκεφτομαι τα hyperpro εναντι τα wp γιατι ειναι πιο προοδευτικα, με 165ε, πιστευω οτι θα μαι κομπλε
Παντως εμενα με βολεψανε καλυτερα τα wp.Δεν τερματιζει πλεον με το παραμικρο η αναρτηση και στις στροφες μπαινει πολυ καλυτερα απ'οτι με τα ''μαμα''...![]()
+πολλά!!!!Συμφωνώ απόλυτα με το παλικάριΑρχικά δημιουργήθηκε από Dr.KC
Τώρα σε ότι αφορά το κούφιο και την ακόμα πιο φτηνή λύση, απλά άλλαξε λαδάκια μπροστά και μη πουσάρεις το fazerάκι σου.
Γενικά πάντως για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα, όταν φτιάχνουμε ανάρτησηΚαι γω στο συγκεκριμένο μαγαζί θα πάω για σέρβις στο μπροστινό και στο πίσω αμορτισέρ holins...Από το '05 δεν τους έχω κάνει σέρβις και λογικά αν και συ έχεις περάσει το 35άρι με 40άρι χιλιόμετρα το χρειάζεται!!!Πάντως για το συγκεκριμένο μαγαζί έχω και γω ακούσει τα καλύτερα
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Ποιό είναι αυτό το μαγαζί ρε παιδιά?Γενικά υπάρχουν εξειδικευμένα μαγαζιά για service αναρτήσεων ή και οι αντιπροσωπείες κάνουν?
K-SHOCKΑρχικά δημιουργήθηκε από lotinia
Ποιό είναι αυτό το μαγαζί ρε παιδιά?Γενικά υπάρχουν εξειδικευμένα μαγαζιά για service αναρτήσεων ή και οι αντιπροσωπείες κάνουν?
ΡΑΓΚΑΒΗ 97
ΑΘΗΝΑ
Τηλ.2106468349
Να προτιμάς τα εξειδικευμένα γιατί φίλε μου χρειάζονται ειδικά οργανα και εργαλεία για το service αναρτήσεων που λογικό είναι να μην τα διαθέτουν τα περισσότερα συνεργεία...
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Έχω βάλει και εγώ, πολύ ευχαριστημένος.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχει κανενας προσ. εμπειρια απο τα λαδια ελατηριων της TORCO?
ξερω οτι για λαδια κινητηρα ειναι πανω απο τα αλλα ...αλλα για ελατηρια ?εχει βαλει καποιος?![]()
Give me fuel, Give me fire
+1...![]()