Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: αγορα Triumph Bonneville

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    Η δύναμή του σου επιτρέπει αξιοπρεπές ταξίδι; Τι εντύπωση σου άφησε; Όντως στιβαρό; Στις στροφές;
    Μεγάλη καψούρα. Δύο είχα την μία την εκπλήρωσα... Πάμε σιγά σιγά για τη δεύτερη.
    Η δύναμή του είναι γύρω στους εξήντα ίππους στον τροχό. Μια χαρά είναι για ένα νορμάλ ταξίδι. Η μηχανή είναι γυμνή οπότε για ένα ταξίδι με ταχύτητα γύρω στα 140 χιλιόμετρα είναι ότι πρέπει και με απόθεμα δύναμης μέχρι τα 180χιλ. όπου και η τελική λόγω γραναζώματος από εργοστάσιο. Ήδη τα χιλιόμετρα είναι πολλά για γυμνό μηχανάκι αν θέλεις κάτι παραπάνω πάρε με φέρινγκ. Το μηχανάκι είναι χαμηλό πολύ σταθερό και σε πλάγιους ανέμους και με καλές αντιδράσεις στις ανωμαλίες του δρόμου. Εγώ έχω το μοντέλο του 2009 με ψεκασμό και με τις δεκαεφτάρες αλουμινένιες ζάντες, αυτό το χαρακτηριστικό το κάνει ευέλικτο σε στροφιλίκια είναι παιχνίδι και αν υπολογίσεις την δύναμη χαμηλά είναι ότι πρέπει.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

καλησπερα σε ολους,

ενας φιλος ενδιαφερεται για Bonneville κ μαλιστα με ρωτησε πληροφοριες καθως εδω κ λιγο καιρο ειμαι κατοχος tiger. ΜΗ εχοντας καμια ιδεα για την συγκεκριμενη μηχανη ουσιαστικα δεν του απαντησα τις περισσοτερες ερωτησεις, οποτε θα τις κανω εδω και καθε πληροφορια ειναι δεκτη. το παιδι θα την παρει καινουρια.

1)σε ποσες εκδοσεις βγαινει, ποια η τιμη σε καθεμια κ τι διαφορες εχουν??

2)abs δεν νομιζω να εχει, ε???

3)φανταζομαι οτι οποιος αγοραζει τετοια μηχανη δεν την θελει για την ταχυτητα αλλα νομιζω οτι οι επιδοσεις της ειναι ικανοποιητικες για ενα ταξιδι. Ισχυει?

4)μιας κ ειναι γυμνη υπαρχει κατι σαν ανεμοθωρακας να κοβει τον αερα σε ενα ταξιδι και αν υπαρχει κανει καλη δουλεια?

5) δεν εχει διπλωμα αρα θα ειναι η πρωτη του μηχανη! Ειναι ευκολη για πρωταρη?
    AD1

1) Aπλή, Τ100 και Special Edition. Mπες στo www.triumph.co.uk να δεις εικονες και specs

2) Όχι

3) Ναι (εξαρτάται τί εννοείς ταξίδι πάντα)

4) Υπάρχουν διαφοροι απο χαμηλους διακριτικους μεχρι παρμπρίζ (δε χρειάζονται κατα τη γνώμη μου)

5) Ετσι κι έτσι.. Ειναι χαμηλή και ευκολη σε μανουβρες αλλα ειναι βαρια και το γκαζακι για πρωτάρη το έχει.... Ασε που το "μπαμ" κοστίζει...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    1) Aπλή, Τ100 και Special Edition. Mπες στo www.triumph.co.uk να δεις εικονες και specs

2) Όχι

3) Ναι (εξαρτάται τί εννοείς ταξίδι πάντα)

4) Υπάρχουν διαφοροι απο χαμηλους διακριτικους μεχρι παρμπρίζ (δε χρειάζονται κατα τη γνώμη μου)

5) Ετσι κι έτσι.. Ειναι χαμηλή και ευκολη σε μανουβρες αλλα ειναι βαρια και το γκαζακι για πρωτάρη το έχει.... Ασε που το "μπαμ" κοστίζει...

απο τιμες η καθε εκδοση???η αληθεια ειναι οτι δεν βρηκα τις διαφορες καθε εκδοσης
    AD1

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adonis7387
    καλησπερα σε ολους,

ενας φιλος ενδιαφερεται για Bonneville κ μαλιστα με ρωτησε πληροφοριες καθως εδω κ λιγο καιρο ειμαι κατοχος tiger. ΜΗ εχοντας καμια ιδεα για την συγκεκριμενη μηχανη ουσιαστικα δεν του απαντησα τις περισσοτερες ερωτησεις, οποτε θα τις κανω εδω και καθε πληροφορια ειναι δεκτη. το παιδι θα την παρει καινουρια.

1)σε ποσες εκδοσεις βγαινει, ποια η τιμη σε καθεμια κ τι διαφορες εχουν??

2)abs δεν νομιζω να εχει, ε???

3)φανταζομαι οτι οποιος αγοραζει τετοια μηχανη δεν την θελει για την ταχυτητα αλλα νομιζω οτι οι επιδοσεις της ειναι ικανοποιητικες για ενα ταξιδι. Ισχυει?

4)μιας κ ειναι γυμνη υπαρχει κατι σαν ανεμοθωρακας να κοβει τον αερα σε ενα ταξιδι και αν υπαρχει κανει καλη δουλεια?

5) δεν εχει διπλωμα αρα θα ειναι η πρωτη του μηχανη! Ειναι ευκολη για πρωταρη?
    Φίλε μου γεια σου εγώ πήγα στην ηλιοφολ και έκανα τεστ τραιβ και έχω τις εξής εντυπώσεις α) η μηχανή σαν σύνολο είναι πανέμορφη αλλά β) έχει πολύ σκληρή σέλα που κουράζει εύκολα γ) είναι χαμηλή μηχανή δ) και τα φρένα, αν και είναι δυνατά ο πίσω τροχός μπλοκάρει εύκολα σε χαμηλές ταχύτητες ε) οι αναρτήσεις είναι σκληρές το νιώθεις στο σώμα σου τις ανωμαλίες του δρόμου ζ) η τιμή της είναι πολύ υψηλή με ζελατίνα ,πλαϊνές τσάντες , διπλό σταντ , και σχάρα από 8500€ βασική έκδοση πήγε στις 10500€ εγώ θα τα έδινα αν είχε καλύτερη ανάρτηση , φρένα αλλά δεν έχει!!!

Νέο μέλος
    Φίλε μου γεια σου εγώ πήγα στην ηλιοφολ και έκανα τεστ τραιβ και έχω τις εξής εντυπώσεις α) η μηχανή σαν σύνολο είναι πανέμορφη αλλά β) έχει πολύ σκληρή σέλα που κουράζει εύκολα γ) είναι χαμηλή μηχανή δ) και τα φρένα, αν και είναι δυνατά ο πίσω τροχός μπλοκάρει εύκολα σε χαμηλές ταχύτητες ε) οι αναρτήσεις είναι σκληρές το νιώθεις στο σώμα σου τις ανωμαλίες του δρόμου ζ) η τιμή της είναι πολύ υψηλή με ζελατίνα ,πλαϊνές τσάντες , διπλό σταντ , και σχάρα από 8500€ βασική έκδοση πήγε στις 10500€ εγώ θα τα έδινα αν είχε καλύτερη ανάρτηση , φρένα αλλά δεν έχει!!!

Το bonnie εινα ακρως ερωτευσημο φιλε...το εχει ενας φιλοσ και πηγε μονοσ Ελλαδα-Γαλλια και πισω και τωρα πηγε Ολλανδια.Εχει ξεκουραστη και αρχοντικη θεση και γκαζι φρενο , οσο χρειαζεται για τη δουλεια του(δεν ειναι supersport ή streetfigther).

ή που θα σασει μια δουλεια
    ή που θα σοχαλασει

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ρε νεκροθάφτη θα τα ανοίξεις όλα...???

Πάρε να διαβάσεις για λίγο:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...e&pagenumber=1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ρε νεκροθάφτη θα τα ανοίξεις όλα...???

Πάρε να διαβάσεις για λίγο:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...e&pagenumber=1
    θα την βρω την ακρη

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12