Πολύ καλά φαίνονται,από τιμές όμως δε βλέπω τίποτα στο site,έχεις ιδέα περί κόστους?
Πολύ καλά φαίνονται,από τιμές όμως δε βλέπω τίποτα στο site,έχεις ιδέα περί κόστους?
draggin εγω.πολυ καλο κ ανετο το cargo που εχω.δεν με βολεψαν οι προστασιες πανω στο παντελονι κ πηρα αλλες που δενουν πανω στο γονατο. δεν ζεσταινομαι το καλοκαιρι παραπανω απο καποιο αλλο παντελονι ενω ειναι πιο ανετο απο θεμα κρυου σε σχεση με καποιο τζιν.
ακριβα στην ελλαδα.τα φερνει ενα τρεντικο μαγαζι ψηλα στη συγγρου.το butcher shop.εμενα μου ηρθε 100 ευρω σπιτι μαζι με τις προστασιες(αν κ πετυχα προσφορα).
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
draggin εγω.
ακριβα στην ελλαδα.τα φερνει ενα τρεντικο μαγαζι ψηλα στη συγγρου.το butcher shop.εμενα μου ηρθε 100 ευρω σπιτι μαζι με τις προστασιες(αν κ πετυχα προσφορα).
μεταφερθηκε στον Πειραια το μαγαζι στην Πραξιτελους , εφυγε απο την Συγγρου![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
Στο motomarket διπλα απο το τζορτζοπουλο το χει 100euro!!!
Σίγουρο αυτό;; Γιατί στον κατάλογο το έχει στα ?145...
Give me fuel, Give me fire
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Σίγουρο αυτό;; Γιατί στον κατάλογο το έχει στα ?145...
Μάλλον γιου γκοτ α ποιντ!!![]()
Το απο κάτω με τα 118 πρεπει να πήρα τελικά!!Αλλα το πήρα 100!![]()
Το πήρα τελικά από το Γ&Α ΜΟΤΟ που μου το άφησε 115 ευρώ από 145
Είναι μια χαρά το τζινάκι, το βολεύτηκα πάρα πολύ, το συστήνω ανεπιφύλακτα![]()
θενκς.κ ετοιμαζομουν για κανα τζιν ή κατι σιμπιζακι..Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μεταφερθηκε στον Πειραια το μαγαζι στην Πραξιτελους , εφυγε απο την Συγγρου![]()
![]()