σκονη...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
με τι γάλα το ξαναγεμίζεις?![]()
:rotflmao:![]()
@ Prince-Garbage : καλορίζικη, πάντα όρθιος![]()
σκονη...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
με τι γάλα το ξαναγεμίζεις?![]()
:rotflmao:![]()
@ Prince-Garbage : καλορίζικη, πάντα όρθιος![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Aπό βυζί???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σκονη...:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Να εισαι σιγουρος οτι θα το λατρεψεις.Ειναι τιμιο μηχανακι και δινει αυτο το κατι παραπανω που θες![]()
![]()
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Καλορίζικο και καλοταξιδο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
καλά.... πες ένα καλοτάξιδο κι άσε τα υπόλοιπα....Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Να εισαι σιγουρος οτι θα το λατρεψεις.Ειναι τιμιο μηχανακι και δινει αυτο το κατι παραπανω που θες![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
καλά.... πες ένα καλοτάξιδο κι άσε τα υπόλοιπα....
Πρεπει να τρως μεγαλο ζορι Sniper ...η "κριση" θα ειναι ...![]()
Εγώ κανένα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Πρεπει να τρως μεγαλο ζορι Sniper ...η "κριση" θα ειναι ...![]()
![]()
Μπραβο σουΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ κανένα.....
![]()
Ολοι μας χαιρομαστε για σενα sniper
Προς στιγμη νομισαμε τα χειροτερα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευτυχώς που με νοιάζει η γνώμη σας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Μπραβο σουΟλοι μας χαιρομαστε για σενα sniper
Προς στιγμη νομισαμε τα χειροτερα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιλε μου καλοριζικο και καλοταξιδο.Σου ευχομαι να ευχαριστηθεις τη μοτο σου απιστευτα και παντα ορθιος..Τωρα οσο για αυτα που λεγονται μην δινεις και πολυ σημασια(στα κακοβουλα σχολια αναφερομαι..)
Πηρα και γω tdm.Εμενα δεν ηταν ονειρο ζωης,αλλα οταν εβαλα κατω καποιες παραμετρους,ειδα τι παιρνω με τα χρηματα που δινω και σκεφτηκα για ποια χρηση θελω την επομενη μηχανη μου κατεληξα οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Οποτε κοιτα εσυ να το χαρεις και οπως λες αμα δουμε οτι θελουμε κατι διαφορετικο μηχανες υπαρχουν!!εμεις να ειμαστε καλα.
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
έλιωσα λέμε.. :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
μην δινεις και πολυ σημασια(στα κακοβουλα σχολια αναφερομαι..)
Πηρα και γω tdm.![]()
:rotflmao:
![]()
Καλοριζικο και καλοταξιδο...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Καλοτάξιδο να το χαρείς και να ταξιδεψεις πολλά και όμορφα χλμ μαζι του.Παντα όρθιος.![]()
Καταρχας καλοριζικο-καλοταξιδο-και παντα ορθιοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Prince-Garbage
... Τώρα θα μου πείτε: "σιγά ρε μεγάλε το απλησίαστο budget!"... ωστόσο θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην έχω τη δυνατότητα αυτή..
Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι την ανακάλυψα αργά.. και είχα πια γεράσει...
Και ήρθε το κάτωθεν... Και κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις πάνω από όλα φρένα, σφιχτό σύνολο, ροπή, (κάποια) τεχνολογία κ.λπ. κ.λπ... Την africa την αγάπησα... Το tdm μάλλον θα το λατρέψω..
Αν τα εγραφα εγω αυτα δεν θα αλλαζα λέξη.
Οποτε μη μασας και γω το TDM μου το πηρα στα 41 μου με τα χιλια ζορια (οικονομικα), δεν λεει τιποτα αυτο ομως διοτι
οταν το καβαλαω αισθανομαι παλι νεος (ουχι καγκουρας ομως )
καθως επισης μερικα πραγματα αργουμε να τα ανακαλυψουμε στη ζωη μας και ειμαστε τυχεροι αν τα απολαυσουμε τελικα .
Αντε καλες βολτες...![]()
Πρωην TDM τζης
χμ....................ολοι εδω μεσα εισαστε σαν κατι κουκουβαγιες που το δικο της παιδι ειναι το πιο ομορφο απο καθε αλλο........
ο ενας μιλαει με μια αρχαιολογια του ετους 2002.....ο αλλος μιλαει για ενα βαπορι που αμα μπλεξει σε κινηση δραστηριοποιητε ολοκληρο το λιμενικο σωμα για να κανει μανουβερικ......
ο ανθρωπος με αυτο καυλωσε και αυτο πηρε & απο οικονομικης αποψης.......
τι ζορι τραβατε δε καταλαβαινω
πχ εγω κατα τη γνωμη μου το Busa ειναι μια μλκ και μιση & εχει ενα καραβι βιδες-πλαστικα πανω.... αν σε πιασει κανα tdm μεσα στη κινηση θα σου αλλαξει τον αδοξαστο λογο βαρους και ευκινησιας αλλα ενας αλλος καυλωνει με αυτο το μηχανακι για 2χλδ λογους..........δε μπορω να τον κατακρινω αν το βρισκει τελειο......γουστο του και καπελο του
τεσπα καλοριζικο φιλε το νεο αποκτημα και καλοταξιδο ελπιζουμε να το ευχαριστηθεις στο επακρον μεχρι να παρεις το επομενο.....μια χαρα για τη πολη ειναι και μια χαρα για ενα ηρεμο ταξιδι χωρις να αναζητας καγκουριες
Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..