Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 70

Θέμα: καινουργια ελαστικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    φιλε μου δυστυχως το μαγαζι που δουλευω δεν βαζει λαστιχα σε μηχανες! αλλα μπορω να σου πω τα εξης: ενα μαγαζι που δουλευα πριν 3 χρονια περναμε 30 ευρω μαζι με το ζυγισμα! ενας ξαδερφος που πηγε να βαλει κατι σκουτεραδικα πριν ενα εξαμηνο πληρωσε 40 ευρω! αλλα απο την αλλη τα σκουτερ ειναι πιο δυσκολα απο τις μηχανες να βγαλεις τροχο! εν παση περιπτωση υπολογιζε καπου τοσα εκτως και αν τους πας τους τροχους στο χερι οποτε θα σου ερθει φθηνοτερα!
    οκ....να σαι καλα mike.....

Νέο μέλος
    Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα λάστιχα. Μού έτυχε κι εμένα αρκετές φορές.

το ελπιζω...τα φορεσα σημερα και ανυπομωνω να τα βολταρω....:rotflmao:

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    και ποσα πληρωσες τελικα??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    και ποσα πληρωσες τελικα??
    280 ...Το ειπε στην αρχη...

Ε περαστικα θα του πηραν κανενα 20αρι-30αρι λογικα...
    Ελπιζω οχι παραπανω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    280 ...Το ειπε στην αρχη...

Ε περαστικα θα του πηραν κανενα 20αρι-30αρι λογικα...
    Ελπιζω οχι παραπανω...
    για περαστικα μιλαω! γιατι αν προσεξεις λιγο πιο
    πανω αυτη τη κουβεντα ειχαμε χθες!

για περαστικα μιλαω! γιατι αν προσεξεις λιγο πιο
    πανω αυτη τη κουβεντα ειχαμε χθες!
    Σορρυ...
    Αλλα μιας και εισαι του χωρου θα ηθελα να ακουσω ποσο θα ΕΠΡΕΠΕ να του παρουν πριν μας πει...
    Ποσο ειναι μια λογικη τιμη δλδ....

Γτ κατα καιρους εχω ακουσει διαφορα και θα με ενδιεφερε η αποψη καποιου που κανει αυτη την δουλεια...

αυτο που του ειπα! 30 με 40 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΖΥΓΙΣΜΑΤΑ!

αυτο που του ειπα! 30 με 40 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΖΥΓΙΣΜΑΤΑ!
    Ωραιος...

Παλαιό μέλος
    Δλδ ρε παίδες το λάστιχο που είναι "ζωντανός οργανισμός" δε παίζει ρόλο το πότε φτιάχτηκε?Ξέρουμε απο ένα on line store ότι το λάστιχο 17 μηνών είναι σωστά αποθηκευμένο?

Προς τους λαστιχάδες που απάντησαν, θέλετε να μου πείτε οτι ο χονδρέμποράς σας δε σας έχει πεί ποτέ πάρε 2 τετράδες michelin που μου έχουν ξεμείνει Χ παλιάς ημερομηνίας παραγωγής απο 200Ε που τα παίρνετε 160?

Δέχομαι οτι ένα σωστά αποθηκευμένο λάστιχο δε χάνει έυκολα την ιδιότητά του..αλλά όχι να έχουμε φτάσει στο σημείο να ψωνήζουμε λάστιχα 17-18 μηνών απ έξω, για να γλυτώσουμε στην πραγματικότητα 50-60Ε + την ταλαιπωρία απο ένα άγνωστο μαγαζί (άγνωστο στο πως τ αποθήκευσε απο που τα προμηθέυτικε, που αλλού ήταν αποθηκευμένα πριν κτλ κτλ) και να λέμε όλα οκ όλα καλά στο παιδί?Φίλε, δε ξέρω τι σου λένε αλλά εγώ θα τους τα φόραγα πίσω τα λαστιχάκια με δικά τους έξοδα αποστολής..

Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλέυρια έχουμε γίνει..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    το λάστιχο ζει από 3 έως και 5 χρόνια μπορεί και παραπάνω.
    Μichelin Power Race φορεμένο πέρσι και παραγωγής του 2004 και μεταχειρισμένο, λέει κάτι...
    Πρέπει να καταλαβαίνεις με την πίεση αντικειμένου ή με τα δάκτυλα εάν το λάστιχο ζει.
    Πιέζεις και εάν δεν είναι σαν πλαστικό+ να ανοίγει στο πέλμα και στο προφίλ με ρωγμές θα είναι οκ.
    Εάν είναι μαλακό και με την πίεση που του ασκείς με ένα κέρμα πχ (με τιν κάθετη πλευρά - πιο αιχμηρή εννοείται) και μετά από λίγο επανέρχεται τότε καλοφόρετα.
    Έλα λάστιχο με DOT (ημερομηνία παραγωγής) πολύ πρόσφατη πχ 2 ή και 3 εβδομάδων δεν είναι ότι καλύτερο να φορεθεί. Θεωρούνται καλύτερα λάστιχα τα λάστιχα όπου η ημερομηνία τους είναι είναι με περισσότερο χρόνο,από 2 μήνες στην πλάτη τους. 16 μηνών το λάστιχο είναι καινούργιο και μην σας πιάνει υστερία με την ημερομηνία παραγωγής. Τώρα το εάν θες να το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις καλύτερη τιμή δοκίμασέ το αλλά όχι για λάστιχα κάτω των 2 ετών.
    Φιλούρες και θα βάλω και φωτό από το λάστιχο που ανέφερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Δλδ ρε παίδες το λάστιχο που είναι "ζωντανός οργανισμός" δε παίζει ρόλο το πότε φτιάχτηκε?Ξέρουμε απο ένα on line store ότι το λάστιχο 17 μηνών είναι σωστά αποθηκευμένο?

Προς τους λαστιχάδες που απάντησαν, θέλετε να μου πείτε οτι ο χονδρέμποράς σας δε σας έχει πεί ποτέ πάρε 2 τετράδες michelin που μου έχουν ξεμείνει Χ παλιάς ημερομηνίας παραγωγής απο 200Ε που τα παίρνετε 160?

Δέχομαι οτι ένα σωστά αποθηκευμένο λάστιχο δε χάνει έυκολα την ιδιότητά του..αλλά όχι να έχουμε φτάσει στο σημείο να ψωνήζουμε λάστιχα 17-18 μηνών απ έξω, για να γλυτώσουμε στην πραγματικότητα 50-60Ε + την ταλαιπωρία απο ένα άγνωστο μαγαζί (άγνωστο στο πως τ αποθήκευσε απο που τα προμηθέυτικε, που αλλού ήταν αποθηκευμένα πριν κτλ κτλ) και να λέμε όλα οκ όλα καλά στο παιδί?Φίλε, δε ξέρω τι σου λένε αλλά εγώ θα τους τα φόραγα πίσω τα λαστιχάκια με δικά τους έξοδα αποστολής..

φιλος εισαι πολυ λαθος! κατ'αρχην να σου διευκρινησω κατι! εγω εργαζομαι σε λαστιχαδικο, δεν εχω δικο μου μαγαζι! οποτε δεν εχω κανενα οφελος απο τα γραφομενα μου παραπανω! αυτα που λες εσυ ισχυαν ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ! το λαστιχο δεν ειναι πλεον και τοσο ζωντανος οργανισμος οσο νομιζεις καθως το καουτσουκ στη γομα του μετα βιας πιανει ποσοστο 25-30% επισης, καθως τα λαστιχα αποτελουν την επαφη του οχηματος μς τον δρομο και αρα το μεγαλυτερο ποσοστο ενεργητικης ασφαλειας, σε καμια περιπτωση δεν παιζουμε με αυτα τα θεματα! δεν θελουμε να σας σκωτοσουμε! θελουμε να κανετε ασφαλη και ευχαριστα χιλιομετρα ωστε να μας ξαναπροτημησετε! οσον για την αποθηκευση που λες, εσυ αν ειχες μαγαζι, θα εδινες επιταγη 20 χιλιαρικα στην bridgestone/metzeler/dunlop/pirelli.... και θα αφηνες το εμπορευμα σου εξω να ερθει ο εξυπνος να στο φορτωσει και να το ψαχνεις?? η μηπως εχεις δει πολλα μαγαζια να αποθηκευουν τα λαστιχα εξω? αλλα ξερεις ποια παροιμια κολλαει εδω? ΟΠΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΧΟΡΟ, ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    αυτό είναι το λάστχο του 2004 και μέχρι το τέλος της ζωή του (που χάθηκε η χάραξη-δείκτης φθοράς) δούλεψε με την ίδια απόδοση.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	power race slick - 1.jpg 
Προβολές:	275 
Μέγεθος:	92,0 KB 
ID:	187167

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    αυτό είναι το λάστχο του 2004 και μέχρι το τέλος της ζωή του (που χάθηκε η χάραξη-δείκτης φθοράς) δούλεψε με την ίδια απόδοση.
    ασε φιλε οτι και να μας δειξεις αν του αλλουνου το κεφαλι ειναι κολημενο στο 1990 δεν κανεις τιποτα! α! και να πω και κατι αλλο! ολοι οι κατασκευαστες ελαστικων εχουν πιστοποιηση ποιοτητας κατα iso, πραγμα που σημαινει οτι ολα τα ελαστικα τους ειναι ιδιας ποιοτητας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο τη χωρα κατασκευης!
    δλδ για παραδειγμα ενα pirelli diablo supercorsa, made in italy με ενα ιδιο made in china (οι χωρες ειναι τυχαια επιλογη) ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ σε θεμα ποιοτητας, γομας κτλ!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1

+1

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. καινούργια σέλα?????
    από monstermind στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 09:32
  3. Σελα σε καινουργια 1000αρια