χαμενος παω μπιγκουλα...αστα...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
τελικα να δειτε που παλι ο ραϊν θα εχει δικιο...![]()
χαμενος παω μπιγκουλα...αστα...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
τελικα να δειτε που παλι ο ραϊν θα εχει δικιο...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
σκεφτομουνα βολτες με σουπερ εντουρο μπροστα και μπιμοτα απο πισω...
Tελείως! Ειναι δυνατόν να είναι μπροστά το τακουνατο?Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
Διεστραμμενες σκεψεις![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
οντως , μαλλον το backpressure πρεπει ναναι
η εξατμιση ειναι τελειως ελευθερη, να φανταστω ?
και μενα το φαζερακι μου το κανει αυτο στο ρελαντι, και μαλλον θα τις ταπωσω παλι τις εξατμες
κοίταξε τα σωληνάκια υποπίεσης που πάνε στο MAP sensor μήπως είναι κάποιο κομμένο ή εχει φυγει απο την θεση του.αν οχι συμβουλευω να μην πειραξεις τιποτα.Τα δικα μου τα μπεκ τα εστειλα για καθαρισμα και μου εκαψαν το 1. 180ευρω συν φπα....αστο οπως ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από twat
Ενα CB 1300 (2004) φοραει τελικο ελευθερο micron, καινουριο φιλτρο αερα μανισιο, τα km του λιγα και προσεγμενα. προχτες παρατηρησα οτι στην νεκρα-σταματημενο, σε ολο το φασμα των στροφων του εκτος του ρελαντι, κρατουσα το γκαζι σταθερο αλλα αυτο δεν στροφαριζε το ιδιο σταθερα... με μια διακυμανση 50-100rpm και με ηχητικη υποκρουση ελαφρα σκασηματακια απο την εξατμιση. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια??? (μην μου πειτε οτι χρειαζετε power commander...)![]()
ευχαριστω![]()
designed by a genius
built by a craftsman
ridden by a twat