Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Προβλημα σε R6 '00 - Βαλβιδες

Παλαιό μέλος

sdsa

αφου παλιο ρ6 σε εβγαλε τοσα χλμ χωρις να παρεις στα χερια τις μπιελες μην μιλας καθολου...

giati re paidia na spasei to moter?etsi spane ta moteria?eleos...emena exoun perasei 6 motosykletes apo ta xeria mou kai den exei pa8ei kamia mhxanikh blavh ektos apo to ktm(logiko) alla kanw san an8rwpos...twra ama o allos einai skitzhs de ftaiei h motosykleta....
    NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume

Re: sdsa

Αρχικά δημιουργήθηκε από trelamenoss
    αφου παλιο ρ6 σε εβγαλε τοσα χλμ χωρις να παρεις στα χερια τις μπιελες μην μιλας καθολου...

giati re paidia na spasei to moter?etsi spane ta moteria?eleos...emena exoun perasei 6 motosykletes apo ta xeria mou kai den exei pa8ei kamia mhxanikh blavh ektos apo to ktm(logiko) alla kanw san an8rwpos...twra ama o allos einai skitzhs de ftaiei h motosykleta....
    φιλαρακι,μονο προσωπικα,ξερω 4 r6 που με το που περασαν τις 40χλδ σκορπισαν...κι εχω ακουσει για αρκετα ακομη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    ρ6 00 κολητου μου μετα τησ 40000 δεν εμπαινε 2α για κανενα λογο, στα 85000 περιπου ανοιχτηκε για βαλβιδες, ρυθμιστηκαν ολα κ ακομα βαραγε το μοτερ. ε στα 90 παρα κατι παει ..... δεν ανεβαζε ουτε μεχρι τις 4 χιλ στροφες. αλλαχτηκε μοτερ κατευθειαν.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος

devfrg

φιλαρακι,μονο προσωπικα,ξερω 4 r6 που με το που περασαν τις 40χλδ σκορπισαν...κι εχω ακουσει για αρκετα ακομη...

wraia den antilego kai oute lew pws de se pisteyw alla den paizei rolo ti exei traviksei to ka8e mhxanaki?an to pigeneis olh mera koftes kai kaneis kai ena tetarto th mera burn out logiko einai...egw prox8es pira r6 2000mod kai douleyei teleia..kai otan lew teleia to ennow....kai exei 36000xlm.dld se 4000xlm mporei na spasei to moter etsi sta xamena?de paizei re paidia eleos!!
    NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume

Παλαιό μέλος

wefrwerf

ρ6 00 κολητου μου μετα τησ 40000 δεν εμπαινε 2α για κανενα λογο, στα 85000 περιπου ανοιχτηκε για βαλβιδες, ρυθμιστηκαν ολα κ ακομα βαραγε το μοτερ. ε στα 90 παρα κατι παει ..... δεν ανεβαζε ουτε μεχρι τις 4 χιλ στροφες. αλλαχτηκε μοτερ κατευθειαν.

kai to pigene gia 45000xlm 1-3?

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    ω ναι ,1-3 τι να κανει αφου ηθελε χιλιαρικο για να κατεβει το μοτερ και να αλλαξει δισκους
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Reinmeister ποιός πιστεύεις είναι ο μέσος όρος "ζωής" μιας SS μοτοσυκλέτας (με σωστή συντήρηση πάντα)?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Εγω πιστευω οτι με σωστη χρηση και συντηρηση τα μοτερ ειναι σχεδον αθραυστα...
    Οταν ομως το βαζεις μπρος (πιο πολυ το χειμωνα) και φευγεις αμεσως με κοφτη,
    ο πιτσιρικας που θα παρει ενα π.χ. lc4 που δεν εχει καλα καλα λεφτα για καφε, θα αλλαζει λαδια καθε 2.500χμ? και ρυθμιση βαλβιδων καθε 10.000χμ? δεν ξερω τι λεει το manual, και αλλα τετοια χαζα
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παλαιό μέλος

jkhjk

Εγω πιστευω οτι με σωστη χρηση και συντηρηση τα μοτερ ειναι σχεδον αθραυστα...

swstossssssss......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Άθραυστο δεν είναι τίποτα.Όλα φθείρονται,όλα μπορεί να χαλάσουν,σε όλους μπορεί να κάτσει ελαττωματικό.Δεν έχω R6 αλλά λογικά ένα ιδιαίτερο μοτέρ(υψηλή απόδοση,πολλές στροφές)θέλει πιο σχολαστική φροντίδα από ένα πχ town mate.
    Τώρα αν σε κάποιες παρτίδες R6 παρατηρούνται βλάβες παρά την καλή συντήρηση δεν ξέρω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Reinmeister ποιός πιστεύεις είναι ο μέσος όρος "ζωής" μιας SS μοτοσυκλέτας (με σωστή συντήρηση πάντα)?
    δεν υπαρχει σωστη συντηρηση φιλε...κανεις δεν την κανει...μετρια υπαρχει μονο...και με μετρια συντηρηση και χρηση ss, δηλ.σκισιμο, ο μεσος ορος στα καινουρια ειναι περιπου 50χιλ...απο κει και περα αρχιζουν σιγα σιγα οι φθορες...μιλαμε παντα για νορμαλ μηχανακια...αν εχει μπει χερι μεσα,δεν υπαρχει κανεις μεσος ορος...ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να βγαλει τ'αντερα του εξω...

συνηθως ομως σκορπανε απο τουμπες πολυ πριν φτασουν αυτα τα χιλ. οποτε ειναι ακαδημαικη η ερωτηση σου...

starship crew member
    Tο πρωην R1 '00 μου εκαιγε λαδια απο τα 20-25000km... στα 65000km τα εβγαλε στο φιλτροκουτι... δεν το εσκιζα ποτε κρυο, δεν βαρουσα κοφτες, δεν εκανα κοντρες(αλλαξα δισκους στα 50000km), και η σηντηρηση του ηταν κανονικη και κατα γραμμα του κατασκευαστη. ΑΛΛΑ οταν το εβγαζα δεν το ''πηγαινα για καφε'', το μηχανακι ηταν στις Σερρες η' σε στροφιλικι στο δρομο ''κλειστο'' η' ''πατημενο''. Νομιζω αυτη η χρηση του αρμοζε και αυτα τα km θα εβγαζε ο κινητηρας, συμφωνα με το πως σχεδιαστηκε. Τωρα ομως εχω ενα gsxr1000k5 και στα 30000km με ιδια χρηση δεν καιει σταγονα. Παντως οπως ειπε ενας βρετανος, σπανιως ενα ss η' superbike πλησιαζει τα 100000km αφου η' σπαει ο κινητηρας η' το τρακαρει ο οδηγος του
    designed by a genius
    built by a craftsman
    ridden by a twat

Νέο μέλος
    Ρε παιδια απ'οτι καταλαβα αν ξεμπλεξω με το θεμα το καλυτερο που μπορω να κανω μετα ειναι να το πουλησω ετσι??

Μια απορια εχω ομως.. Αν τελικα αφησω τις βαλβιδες ως εχουν με οποια ρυθμιση μπορουν να παρουν και εστω οτι εχω χαμηλες πιεσεις στους κιλιδρους οπως λεει ο μαστορας... Περα απο τα ψιλομπερδεματα στα χαμηλα που εχω και τωρα θα εχω καποιο αλλο προβλημα σοβαρο??

Θελω να πω μπορει να ειναι κακο για τον κινητηρα ή ακομα και επικινδυνο??

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_dog
    Ρε παιδια απ'οτι καταλαβα αν ξεμπλεξω με το θεμα το καλυτερο που μπορω να κανω μετα ειναι να το πουλησω ετσι??

Μια απορια εχω ομως.. Αν τελικα αφησω τις βαλβιδες ως εχουν με οποια ρυθμιση μπορουν να παρουν και εστω οτι εχω χαμηλες πιεσεις στους κιλιδρους οπως λεει ο μαστορας... Περα απο τα ψιλομπερδεματα στα χαμηλα που εχω και τωρα θα εχω καποιο αλλο προβλημα σοβαρο??

Θελω να πω μπορει να ειναι κακο για τον κινητηρα ή ακομα και επικινδυνο??
    μεσα στο μοτερ σου δεν ειναι κανεις φιλε,οποτε στανταρ δεδομενα δεν υπαρχουν...

αρκετα συζητηθηκε θεωρητικα το θεμα...

πηγαινε ελεγξε τις βαλβιδες σου,ρυθμισε τες ,ενημερωσε, και μιλαμε στο δια ταυτα...

Νέο μέλος
    Πηγα σημερα απ'το συνεργειο.. Συγνωμη παιδια αλλα δεν τα κατεχω και τοσο τα μηχανολογικα... Το μαστορι μου εδειξε τις βαλβιδες μαυρισμενες-καμμενες και ειπε πως δεν παιρνουν ρυθμιση με την καμια μιας και χανουν ακομα και οταν ειναι κλειστες (φανταζομαι φενεται απ'τις πιεσεις αυτο)... Απλα ξυσιμο και φρεζαρισμα των εδρων δεν παιζει οπως μου ειπε γτ δεν θα καταφερουμε τπτ και θα πρεπει να βαλουμε καινουργια ανταλλακτικα.

Να μην κανει τπτ και να το ξαναδεσει παλι δεν παιζει αφου θελει να πληρωθει κανονικα τα εργατικα του(λογικο ακουγεται αφου με τα παλια ή τα καινουργια την ιδια δουλεια θα κανει ~400ε). Οποτε μαλλον θα κανω οτι μου λεει και μαζι με τα ανταλλακτικα δεν το γλιτωνω το 1200ρικο.. Αλλα καπως πολλα μου φενονται 800ε τα ανταλακτικα μονο οι βαλβιδες εξαγωγης - εισαγωγης πανε καπου 500ε.

Ο ιδιος συνεργαζεται μονο με την yamaha της περιοχης και μου ειπε αν μπορεσω να βρω καλυτερες τιμες ειναι οκ με αυτον... Ειναι λογικες τιμες yamaha αυτες ή εγω ειμαι τσιγγουνης??

Συγνωμη αν σας κουραζω αλλα ειμαι σχετικα νεος στις μοτοσυκλετες και δεν μου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο και πολυ θα ηθελα να μαθω 2 πραγματακια.....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Bmw F650
    από tasos21 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2014, 13:56
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Triumph
    από lord_dimos76 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2006, 15:32
  3. Προβλημα σε 3 κινητηρες Cbf250.
    από oulas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks