.....θα το βρουμε πουθενα σε .pdf να το κατεβασουμε ??
![]()
.....θα το βρουμε πουθενα σε .pdf να το κατεβασουμε ??
![]()
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
Αντώνη είναι ξεκάθαρο ότι το βιβλίο λειτουργεί προστατευτικά για αυτόν που το διαβάζει, δεν είχε θέση στα τεχνικά![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εχω την εντυπωση οτι αν και καλη εταιρια η HAYNES εδω εχει κανει ενα λαθος στην κατηγοριοποιηση σε σχεση με την ηλικιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο όλη τη σειρά (0-15, 16-21, 22-37, 38-49, 50+) μονο αυτό έχω παρει... :wacko:![]()
Θα επρεπε ενα workshop manual και μαλιστα HAYNES να εχει λαβει υποψην του συναρτηση ηλικιας ,ωρας ,μερας ,φεγγαριου,πλανητη ,καιρου ,αερα ,ορμονων,επιτυχια η μη κομωτριας ,χρωμα ρουχων νυχιων χεριου και ποδιου, κλπ κλπ κλπ .....![]()
Δηλαδη τρεχα γυρευε !!Κανονικα επρεπε να βγαινει ενα ξεχωριστο manual για καθε ωρα και μερα ,λεπτο για καθε μια και παλι δεν θα ηταν αξιοπιστο ουτε στο ελαχιστο
![]()
Εν κατακλειδι (κατα την τεπεινη μου γνωμη) δεν υπαρχει manual που να μπορει να δωσει ουσιαστικες οδηγιες πανω σε αυτο το αντικειμενο ,αλλα αν υπηρχε ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΩΡΑ
:rotflmao:![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
μήπως θες να τις (της) κάνεις restoring ολότελα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Εχω την εντυπωση οτι αν και καλη εταιρια η HAYNES εδω εχει κανει ενα λαθος στην κατηγοριοποιηση σε σχεση με την ηλικια
Θα επρεπε ενα workshop manual και μαλιστα HAYNES να εχει λαβει υποψην του συναρτηση ηλικιας ,ωρας ,μερας ,φεγγαριου,πλανητη ,καιρου ,αερα ,ορμονων,επιτυχια η μη κομωτριας ,χρωμα ρουχων νυχιων χεριου και ποδιου, κλπ κλπ κλπ .....![]()
Δηλαδη τρεχα γυρευε !!Κανονικα επρεπε να βγαινει ενα ξεχωριστο manual για καθε ωρα και μερα ,λεπτο για καθε μια και παλι δεν θα ηταν αξιοπιστο ουτε στο ελαχιστο
![]()
Εν κατακλειδι (κατα την τεπεινη μου γνωμη) δεν υπαρχει manual που να μπορει να δωσει ουσιαστικες οδηγιες πανω σε αυτο το αντικειμενο ,αλλα αν υπηρχε ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΩΡΑ
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
weird science ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μήπως θες να τις (της) κάνεις restoring ολότελα ?![]()
weird science ...Μιας και πηρα
φορα γιατι οχι ??
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W