Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: 990 adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
    Ξερεις μηπως τι εκδοσεις υπαρχουν για το μοντελο adv 2009, τι περιλαμβανουν και ποιες οι διαφορες τους? Επισης αν υπαρχει καποια εκδοση traveller.
    Γιατι δε κανεις μια βολτα σε ενα καταστημα ΚΤΜ να λυσεις ολες τις αποριες σου και να σε ενημερωσουν για εξοπλισμους,εκδοσεις,τυχον προσφορες κλπ????
    Σιγουρα θα στα πουν καλυτερα απο μας...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος
    προς το παρον ειμαι εδω που μαι δεν εχει γι αυτο και ρωταω.. Αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα παω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hararm123
    Για πες λεπτομερειες...

Τι να πω ? Σαν παρμπρίζ είναι. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 3-4 πόντους ψηλότερη, και ελαφρώς φαρδύτερη. Έχω να καθαρίσω το κράνος από τότε που φόρεσα την ψηλή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Τι να πω ? Σαν παρμπρίζ είναι. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 3-4 πόντους ψηλότερη, και ελαφρώς φαρδύτερη. Έχω να καθαρίσω το κράνος από τότε που φόρεσα την ψηλή.
    Δε ξερω αν γινομαι προστυχος αλλα το ¨φαρδυτερη ¨ ειναι πιο σημαντικο!
    Η μαμα ζελατινα ειναι στενη με αποτελεσμα να περναει αερας(οχι ενοχλητικα) στους ωμους μετα τα 160χλμ...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Δεν διαφωνούμε πουθενά.

Βέβαια ξέχασα να πω, πως στο χώμα, υπάρχει ένα θεματάκι. Δεν με βόλεψε στις φλαταδούρες, όταν καθήσω στη σέλα να ξεκουράσω γόνατα. Δεν έχω καθαρό οπτικό πεδίο.

κανα λινκ να ριξουμε μια ματια ρε παιδια.....

Παλαιό μέλος
    εκρεμει να βγει 1190? να περιμενω??

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Δεν διαφωνούμε πουθενά.

Βέβαια ξέχασα να πω, πως στο χώμα, υπάρχει ένα θεματάκι. Δεν με βόλεψε στις φλαταδούρες, όταν καθήσω στη σέλα να ξεκουράσω γόνατα. Δεν έχω καθαρό οπτικό πεδίο.
    η τουριστική ζελατίνα είναι γαμάτη αλλά σε σοβαρή χωμάτινη χρήση (κανά τρελοανηφόρι, άλματα κλπ.) έχει θέμα γιατί κινδυνεύεις να την φας στο κράνος

in any case, 6 βίδες είναι
    Fuck the universe.

σαν κατοχος 990 adv εχω να σου πω πως δεν θα το μετανοιωσεις σε καμια περιπτωση για οποιαδηποτε χρηση....χωμα δεν παω (για προσωπικους λογους) με αυτο αλλα κατι πεζοδρομια για να αποφυγεις κινηση κτλ ειναι παιχνιδι!

Οσον αφορα το πακετο TRAVELLER εχει εξαντλησει απο Ιουλιο κ ισχυε μονο για τα 08 μοντελα.
    Η τιμη καταλογου πλεον ειναι στα 14.750 για το απλο κ 15.500 περιπου για το R.... Aν πεις να βαλεις ολο το πακετο TRAVELLER θελεις σιγουρα 2.000ε

Αν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενο με λιγα χλμ στειλε πμ να τα πουμε καθως επισης κ οτιδηποτε απορειες εχεις...

Θα σε συμβουλεβα οτι παρεις να το οδηγησεις πρωτα για να σχηματισεις αποψη...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    σαν κατοχος 990 adv εχω να σου πω πως δεν θα το μετανοιωσεις σε καμια περιπτωση για οποιαδηποτε χρηση....χωμα δεν παω (για προσωπικους λογους) με αυτο αλλα κατι πεζοδρομια για να αποφυγεις κινηση κτλ ειναι παιχνιδι!

Οσον αφορα το πακετο TRAVELLER εχει εξαντλησει απο Ιουλιο κ ισχυε μονο για τα 08 μοντελα.
    Η τιμη καταλογου πλεον ειναι στα 14.750 για το απλο κ 15.500 περιπου για το R.... Aν πεις να βαλεις ολο το πακετο TRAVELLER θελεις σιγουρα 2.000ε

Αν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενο με λιγα χλμ στειλε πμ να τα πουμε καθως επισης κ οτιδηποτε απορειες εχεις...

Θα σε συμβουλεβα οτι παρεις να το οδηγησεις πρωτα για να σχηματισεις αποψη...
    οι τιμες που δινεις ειναι για το 09 μοντελο?
    τι διαφορες εχουν το απλο απ το R? μονο τα παραπανο αλογα?

To R ειναι πιο ψηλο με ισια σελα δεν εχει ABS εκτος απο τα αλογα...γενικα ειναι πιο ''χωματινο'',οι τιμες ειναι που δινει το σite της ΚΤΜ λεει 09 αλλα κ για 10 δεν αλλαξε τιποτα...αλλα δεν ειχε πολλα στοκ λογω ''κρισης'' επειδη ειχαν μειωσει παραγωγη απο το εργοστασιο,με αποτελεσμα να μην υπαρχει στοκ ειδικα στο R,οποτε πολυ πιθανον να ειναι 10.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. KTM 990 Adventure VS R1200GS Adventure
    από Spike στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 23:18
  2. BMW R1200GS ή KTM 990 Adventure
    από MikeG στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 14:36
  3. KTM 990 Adventure vs. KTM 950 Adventure
    από Nik0s στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 02:07
  4. Ktm 990 Adventure Fotos & 950 Mx
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 10:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα