Eφτασε τελικα!
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GeDdLMlFnbs
Eφτασε τελικα!
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GeDdLMlFnbs
Ολες οι μπυρες για παρτη σου.Και το λουκουμακι που ταξαν.Χιλια ευχαριστω.Πριν απο καμια ωρα δεν το εβρισκα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από teo24
Ολες οι μπυρες για παρτη σου.Και το λουκουμακι που ταξαν.Χιλια ευχαριστω.Πριν απο καμια ωρα δεν το εβρισκα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και δεν ειχε και up side down μπροστινο.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
η διαφησιμη πεφτει σε χρονικο παραδοξο
![]()
![]()
![]()
![]()
το '81 δεν υπηρχε το 550...
αλλα και να υπηρχε, δεν εκανε εντο(γιατι δεν ειχε μπροστα δισκοφρενο, ενω στη διαφημιση εχουν και τα δυο)
Ετυχε και ημουν μπροστα οταν εκαναν τα γυρισματα στου Παπαγου και ειχα πεθανει στο γελιο.
μαζι με ολες της ανακρίβειες, κανένας δεν είχε χαίτη βασικό χαρακτηριστικό της εποχής
ακομα και το χτένισμα της συνεπιβάτηδας ειναι του 86-87
ΥΓ
ο τυπος που μιλάει στον περιπτερά δεν ειναι ιδος ο Στέλιος στα 20?? ο alximistis??![]()
![]()
![]()
πισσα και πουπουλα στον σκηνοθετηΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
μαζι με ολες της ανακρίβειες, κανένας δεν είχε χαίτη βασικό χαρακτηριστικό της εποχής
![]()
![]()
![]()
.παντως το 550 οντως βγηκε το 1981
![]()
Μα γιατι το λες αυτο... παιζουν εδω μεσα "δικαστες" που αφοριζουν κατι πιτσιρικαδες, μιας και οι ιδιοι βγηκαν απο το μαιευτηριο με ολοσωμη και κρανος... βεβαιως, βεβαιωςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το 81-82-83 κλπ κλπ δεν φορούσε κανείς κράνος. Πολύ περισσότερο Shoei Wayne Rainey που βγήκε μια 10ετία μετά.
![]()
money cant buy me love !!!
το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι ψαχναμε να βρουμε ατελειες και χρονικα παραδοξα στην διαφημιση...ολα τα αλλα ειναι για την ιστορια...
Και μονο η παρουσια των XT την κανει ΤΕΛΕΙΑ.![]()
Θυμήθηκα την εποχή 82 με 86, σπούδαζα στη Λάρισα,που το είχαν
δύο φίλοι.
Το ένα "νοσοκόμα" άσπρο και το άλλο "χάρος" μαύρο.
Αλλος είχε μια husqvarna (τώρα είναι αρχισυντάκτης σε κορυφαίο περιοδικό μοτοσυκλέτας) άλλος μια RS250 και εγώ ζήλευα το bol d'or, και το ΧΤ.
Μην προσέχετε τις ατέλειες. Τα ΧΤ να βλέπετε.
Εποχές ωραίες.
gate 7
red or dead
Ωραιος !!Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Θυμήθηκα την εποχή 82 με 86, σπούδαζα στη Λάρισα,που το είχαν
δύο φίλοι.
Το ένα "νοσοκόμα" άσπρο και το άλλο "χάρος" μαύρο.
Αλλος είχε μια husqvarna (τώρα είναι αρχισυντάκτης σε κορυφαίο περιοδικό μοτοσυκλέτας) άλλος μια RS250 και εγώ ζήλευα το bol d'or, και το ΧΤ.
Μην προσέχετε τις ατέλειες. Τα ΧΤ να βλέπετε.
Εποχές ωραίες.![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
[B]μαζι με ολες της ανακρίβειες, κανένας δεν είχε χαίτη βασικό χαρακτηριστικό της εποχής
Εσυ αγορακι μου δεν εχεις δει τα γκιραπια στη Βικτωρια(οχι στο σταθμο ρε κανιβαλε).![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
τα είδατε τα γλυφιτζουράκια που κρέμονται στο περίφτερο...???![]()
![]()
ρ@ μπούστη μου, που τα βρήκανε, σήμερα...?![]()
έχω 25 χρόνια να τα δώ...
![]()
![]()
![]()
ψιτ,,,Θοδωρη ,,,,τι ακριβως σου αρεσει σαυτα τα xt???Αρχικά δημιουργήθηκε από teo24
Και μονο η παρουσια των XT την κανει ΤΕΛΕΙΑ.![]()
![]()
Ελα ρε Γιωργο,τα παντα μ'αρεσουν,αφου λεω να δωσω το 660 και να παρω 550.Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
ψιτ,,,Θοδωρη ,,,,τι ακριβως σου αρεσει σαυτα τα xt???![]()
![]()
![]()