παιδες, εκτος του οτι ξεφυγατε απο το θεμα ΣΑΣ λέτε και ασχετα περι προβλημάτων του συγκεκριμενου μηχανακιου!
![]()
παιδες, εκτος του οτι ξεφυγατε απο το θεμα ΣΑΣ λέτε και ασχετα περι προβλημάτων του συγκεκριμενου μηχανακιου!
![]()
φιλαρακι περαν του οτι δεν κοβανε υποπλαισια αλλα πλαισια,δεν ηταν και τα κ7 αλλα τα κ5,εννοειται οτι αστειευομουνα για να τσιμπησουνε οι χονταιοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από melowolem
φιλε trooper(iron maiden rulez πρωτα απο ολα) τα πιο πολλα τα αναγνωριζει τουλαχιστον:rotflmao: :rotflmao:
εδω αλλα μηχανακια κοβουν υποπλαισιο και το εχουν για φυσιολογικο(κ7)τι να πεις(ας τα πουλησουμε και να παρουμε κανενα ποδηλατο(οχι οτι δεν φαμε τουμπεσ,εχει μετρησει και εκει το κοντερ![]()
![]()
)χοντα και παλι χοντα
ποτε ξανα κατω !!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φιλε μου γιαννη προτεινω να αναφερεις το θεμα σου με το σταμπιλιζατερ στην ιδια την ΧΟΝΤΑ με μηνυμα στο εξωτερικο και οχι στην ελλαδα (γιατι απλα εδω θα σε αγνοησουν) και να δεις τι θα σου πουν απο εκει... βεβαια πρεπει να ξερεις και λιγα γιαπονεζικα :rotflmao: πλακα κανω μιλανε και αγγλικα.
οχι τιποτα αλλο αλλα με αυτον τον τροπο μπορεις να γλιτωσεις και αλλα παιδια που μπορει να την παθουν απο το HESD, αν και απο οτι εχω ακουσει ειναι ενα απο τα πιο αξιοπιστα σταμπιλιζατερ.
και σχετικα με τις ζημιες στα μηχανακια το καθε ενα εχει και τα δικα του κουσουρια...
το ενα κοβει υποπλαισιο το αλλο βαραει μπιελα και το δικο μου (ΚΤΜ) κανει πατιναζ στα ιδια του τα λαδια... :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
αλλα τα ξερουμε τα αγαπαμε και μας αγαπανε...
![]()
![]()
:a07:
Ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε!!!
Αυτήν την σοφία ψαχνω και αν την βρω... πω πω πω τι εχει να παθει......