Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
εχουν αδιαβροχες θηκες τα σαμαρια![]()
![]()
![]()
επισης έχουν κ φερμουάρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
εχουν αδιαβροχες θηκες τα σαμαρια![]()
![]()
![]()
επισης έχουν κ φερμουάρ!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
σε μηχανακι με τις εξατμισεις ψηλα πως γινεται η διαρυθμιση;τα σαμαρια αναγκαστικα θα πεφτουν πανω στις εξατμισεις..
υπαρχει λυση;
Ναι, να βαλεις καγκελα για σκληρες βαλιτσες και πανω εκει να στερεωσεις τα σαμαρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
σε μηχανακι με τις εξατμισεις ψηλα πως γινεται η διαρυθμιση;τα σαμαρια αναγκαστικα θα πεφτουν πανω στις εξατμισεις..
υπαρχει λυση;
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Υπάρχουν καγκελα της Givi, λεπτά, που πέφτουν πάνω απο τις εξατμίσεις και δεν αφήνουν τα σαμάρια να ακουμπήσουνΑρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
υπαρχει λυση;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υπάρχουν καγκελα της Givi, λεπτά, που πέφτουν πάνω απο τις εξατμίσεις και δεν αφήνουν τα σαμάρια να ακουμπήσουν
Περίπου στη μισή τιμή απ' ότι τα κάγκελα για βαλίτσες. Αλλά είναι πολύ ψεύτικα...
Σαμάρια σε βάσεις για βαλίτσες (όπως είπε και ο DrBig) είναι πολύ καλή λύση, ειδικά για ον-οφ. Για το Hornet όμως....
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
επισης έχουν κ φερμουάρ!
τι σχεση εχει αυτο,αφου η κουκουλες οι αδιαβροχες που εχουν,αγκαλιαζουν το σαμαρι απο παντου κ το φερμουαρ καλυπτεται![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
η υγρασια ομως σε πολυ βροχή μπορει να περασει.....εγω μια φωρα απο τρικαλα- λαρισα εφαγα πολυ βροχη με σαμαρια ......και τα ρουχα που ειχα μεσα γίνανε σκατα!Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
τι σχεση εχει αυτο,αφου η κουκουλες οι αδιαβροχες που εχουν,αγκαλιαζουν το σαμαρι απο παντου κ το φερμουαρ καλυπτεται![]()
![]()
![]()
απο τοτε που εβαλα βαλιτσες μια χαρα
υγ δεν ειχα κοκουλες!
Εγω παντα βαζω τα ρουχα σε μεγαλες ναυλον σακκουλες σκουπιδιων, ποτε δε χρησιμοποιησα τα εξωτερικα καλυματα και προφανως ποτε δεν ειχα προβλημα.
αυτο ειναι το καλύτερο....το κάναμε στο ταξίδι σε ενα παιδί που ειχε σαμάρια!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Εγω παντα βαζω τα ρουχα σε μεγαλες ναυλον σακκουλες σκουπιδιων, ποτε δε χρησιμοποιησα τα εξωτερικα καλυματα και προφανως ποτε δεν ειχα προβλημα.
τα βρηκα.δεν ειναι ομως λυση που μπαινοβγαινει αμεσα με μισης στροφης.θελει καποιο μπελα αποτι καταλαβαινω;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υπάρχουν καγκελα της Givi, λεπτά, που πέφτουν πάνω απο τις εξατμίσεις και δεν αφήνουν τα σαμάρια να ακουμπήσουν
Αν υπαρχουν καγκελα που μπαινοβγαινουν με 'μισης στροφης' καλλιτερα να τα προσπερασεις, πριν σε προσπερασουν αυτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
τα βρηκα.δεν ειναι ομως λυση που μπαινοβγαινει αμεσα με μισης στροφης.θελει καποιο μπελα αποτι καταλαβαινω;
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν υπαρχουν καγκελα που μπαινοβγαινουν με 'μισης στροφης' καλλιτερα να τα προσπερασεις, πριν σε προσπερασουν αυτα...![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν μου ακουγεται και πολυ ασφαλης τροπος συνδεσης καπετανιο, δατς ολ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Μπορεί να μη σου ακούγεται αλλα είναι. Το λέω επειδή έχω και βλέπω πώς πιάνουν οι βίδες. Εχει ασφάλεια που τις κλειδώνει όταν γυρνάς τη μιση στροφή και θέλει αρκετό ζόρι για να βγούν.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
δεν μου ακουγεται και πολυ ασφαλης τροπος συνδεσης καπετανιο, δατς ολ.
Εννοείται οτι καλό ειναι να ρίχνεις μια ματιά όταν ταξιδεύεις, αλλα στα δύο ταξίδια που έχω κανει ως τώρα δε χαλάρωσαν καθόλου.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεκτον!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπορεί να μη σου ακούγεται αλλα είναι. Το λέω επειδή έχω και βλέπω πώς πιάνουν οι βίδες. Εχει ασφάλεια που τις κλειδώνει όταν γυρνάς τη μιση στροφή και θέλει αρκετό ζόρι για να βγούν.
Εννοείται οτι καλό ειναι να ρίχνεις μια ματιά όταν ταξιδεύεις, αλλα στα δύο ταξίδια που έχω κανει ως τώρα δε χαλάρωσαν καθόλου.
![]()
ΥΓ
Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλαρωσουν οι εδρες στηριξης και να 'παιζει' το καγκελο?