Επίσης δεν ειναι 10-18 Απριλίου![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σίγουρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
καλα, δεν μπαίρνω κι ορκοΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Σίγουρα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εχει γεμισει ο τοπος αφίσες.
Αυτη τη βδομαδα ειναι απο Τριτη μεχρι την Κυριακη.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Σίγουρα?
Η εκθεση θα γινει απο 27 απριλιου εως 2 μαιου.Ειδα αφισα σημερα πειραιως
Δεν εχω ακουσει προσωπικα κατι τετοιο.Πως σου ηρθε?Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Είναι αλήθεια ότι δεν θα είναι η Χονδα;
καλά, μην ενθουσιάζεστε και πολύ για την φετινή έκθεση...θα ακολουθήσει και αυτή το κλίμα κακομοιριάς που επικρατεί...
θα έχουν και ατμοκίνητες με πεντάλ ??Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
καλά, μην ενθουσιάζεστε και πολύ για την φετινή έκθεση...θα ακολουθήσει και αυτή το κλίμα κακομοιριάς που επικρατεί...![]()
![]()
Απ' ότι ξέρω, μέχρι και πέρσι το σαλόνι μοτοσυκλέτας γινόταν υπό την αιγίδα του ΣΕΕΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), ενώ η περσινή αχαρακτήριστη μούφα ήταν υπό την αιγίδα του ΠΑΣΕΕΔ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων)...
Φέτος την αιγίδα της έκθεσης έχει πάλι ο ΠΑΣΕΕΔ, οπότε μήπως πάλι έχουμε το περσινό χάλι;;;
Όποιος κι αν είναι ο διοργανωτής, αν υπάρχει κάτι καινούριο απ' τα εργοστάσια θα το δείς. Θα το έχει κάποιος στο περιπτέρι του. Κάτις πήρε το αυτί μου και για το εφ ζε -8. Εμένα δεν με πειράζει αν το ντεκόρ είναι φτωχότερο με διοργανώτη τον σύνδεσμο εμπόρων και εκθέτες τους εμπόρους. Μοτοσακά θέλω να δώ:o
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Εγω θελω να κανω τεστ drive , φατε ματια ψαρια ........... θα εχει.......... τεστ drive......????? Ti λενε οι αφησες ........... παιζει κανας , αφησικολυτης εδω μεσα.......![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Όποιος κι αν είναι ο διοργανωτής, αν υπάρχει κάτι καινούριο απ' τα εργοστάσια θα το δείς. Θα το έχει κάποιος στο περιπτέρι του. Κάτις πήρε το αυτί μου και για το εφ ζε -8. Εμένα δεν με πειράζει αν το ντεκόρ είναι φτωχότερο με διοργανώτη τον σύνδεσμο εμπόρων και εκθέτες τους εμπόρους. Μοτοσακά θέλω να δώ:o
Μωρέ όλοι μοτοσακά θέλουμε να δούμε, σκασίλα μου για το ντεκόρ, αλλά το θέμα είναι να μην πληρώσεις 8€ για να δείς σε κάθε περίπτερο VStrom...άμα είναι έτσι κάθομαι και τη στήνω στα φανάρια και μου έρχεται και φθηνότερα...
Ε όχι, θα έχει κι αυτό το καινούργιο v-strom που έβγαλε η yamaha. Πως το λένε να δεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Μωρέ όλοι μοτοσακά θέλουμε να δούμε, σκασίλα μου για το ντεκόρ, αλλά το θέμα είναι να μην πληρώσεις 8€ για να δείς σε κάθε περίπτερο VStrom...άμα είναι έτσι κάθομαι και τη στήνω στα φανάρια και μου έρχεται και φθηνότερα...![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan