Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: διακενα βαλβιδων-καπελοτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    γιατί με τη μίζα κ όχι με το χέρι; βγάζεις τό καπάκι αριστερά κ μ ένα πολύγωνο τό γυρνάς εκεί πού ακριβώς θέλει, κάνεις κ πίσω-μπρός νά το κεντράρεις, εγώ τά εβγαλα όλα κ καθε κύλινδρο έβαζα αυτό πού ήθελε ώσπου στό τέλος όσες μείναν κ δεν είχα παράγγειλα, δύο καπελότα.επίσεις οι τιμές πού έβαλα ήταν στό ενδιάμεσο κατά προσέγγηση πχ 0,18-0,23=0,20. αυτό έκανα εγώ ρυμίσεις οικογενιακές κ όχι αγωνιστικές νά μη γίνει παρεξήγηση.....
    george

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Manual εχω ,η διαφορα δεν ειναι της ταξεως των 0.02 αλλα πολυ μεγαλυτερη συγκεκριμενα στις 2 κατω δεξια βαλβιδες εισαγωγης που φαινονται στο σχεδιαγραμμα τωρα δεν μπαινει ουτε το 0.05 φιλερ!
    να το γυρισω ρε παιδια με τα σημαδια αλλα δεν νομιζω να δειξει τιποτα διαφορετικο ,εγω γυρνουσα σε καθε ζευγαρι βαλβιδων τα εκκεντρα μεχρι να κοιτανε τελειως στην αντιθετη μερια,τι λαθος μπορει να δειξει ετσι?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	σάρωση0008 - Αντίγραφο.jpg 
Προβολές:	418 
Μέγεθος:	32,9 KB 
ID:	188682

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
    εγω γυρνουσα σε καθε ζευγαρι βαλβιδων τα εκκεντρα μεχρι να κοιτανε τελειως στην αντιθετη μερια,τι λαθος μπορει να δειξει ετσι?
    Μπορεί να ήσουν στο ΚΝΣ ..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
    Manual εχω ,η διαφορα δεν ειναι της ταξεως των 0.02 αλλα πολυ μεγαλυτερη συγκεκριμενα στις 2 κατω δεξια βαλβιδες εισαγωγης που φαινονται στο σχεδιαγραμμα τωρα δεν μπαινει ουτε το 0.05 φιλερ!
    να το γυρισω ρε παιδια με τα σημαδια αλλα δεν νομιζω να δειξει τιποτα διαφορετικο ,εγω γυρνουσα σε καθε ζευγαρι βαλβιδων τα εκκεντρα μεχρι να κοιτανε τελειως στην αντιθετη μερια,τι λαθος μπορει να δειξει ετσι?
    με το συμπαθειο κιολας,αλλα δεν ξερεις που δεν ξερεις τι κανεις,εχεις και αποψη απο πανω?

χωρις παρεξηγηση ,αλλα δεν ειναι παπι,που και να κανεις μαλακια το πολυ πολυ να τσακιστεις με 50...αυτο το πραμα παει 300 κι απ οτι καταλαβαινω εχεις σκοπο να το ξανακαβαλησεις...

ακου λοιπον,τι σου λενε,μπας και βρεις ακρη καποια στιγμη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    χωρις παρεξηγηση ,αλλα δεν ειναι παπι,που και να κανεις μαλακια το πολυ πολυ να τσακιστεις με 50...αυτο το πραμα παει 300 κι απ οτι καταλαβαινω εχεις σκοπο να το ξανακαβαλησεις...
    Σε βλέπω να οραματίζεσαι ήδη καρφωμένες βαλβίδες και στραβωμένα εκκεντροφόρια, τρομολάγνε ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε οι βαλβιδες δεν ειναι δυσκολη διαδικασια, αν ξερεις τι κανεις...

αν δε ξερεις ομως, τα πραγματα ειναι σκουρα

και ειδικα τα καπελοτα που ειναι μ@λ@κισμενα, μιας και δε ρυθμιζονται οπως τα κοκορακια, και πρεπει να τρεχεις να βρεις αλλα

για αρχη, επειδη με τα κειμενα τα πραγματα δεν ειναι τοσ ευκολα, δες κανα βιντεακι για να εχεις εικονα του τι κανεις

ενα στα γρηγορα
    http://www.youtube.com/watch?v=pbOgA...eature=related

καποιο μονοκυλινδρο με καπελωτα ειναι, αλλα ολα το ιδιο ειναι...

διαβασε καποιο αναλυτικο μανουαλ, κυκλοφορουν πολλα για το πως να κανεις τη δουλεια...
    δες και αλλα βιντεακια με το πως να το κανεις

μετα, ξεκινα απο την ΑΡΧΗ τη διαδικασια!

αμα το βαλεις μπρος και κανει σα να εχουν πεσει κουταλια στο μοτερ, ξαναπροσπαθησε, κατι εκανες λαθος...

αν και παλι κανει σα να εχουν πεσει κουταλια μεσα ,πηγαινε σε συνεγειο να σου την κανουν τη δουλεια, μιας και δε τα καταφερες μονος σου, και δες τι θα κανει ο μαστορας...δεν ειναι κακο

και κατι ακομα...

ποτε δε γυρναμε το μοτερ με τη μιζα:hypnotize

μονο με κλειδι το στροφαλο...αντε, στην χειροτερη περιπτωση, με ταχυτητα μεσα, να γυρισεις τον πισω τροχο με το χερι...

επισης, φιλερακια, ψαξε να βρεις με αγγλοσαξονικη βαθμωση, πανε ανα .02

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Σε βλέπω να οραματίζεσαι ήδη καρφωμένες βαλβίδες και στραβωμένα εκκεντροφόρια, τρομολάγνε ...
    απο την αρχη του θρεντ φιλε...ευχομαι απλως να μην συμβει...
    frankly my dear, i dont give a damn...

ρε μη τον αποπαιρνετε τον ανθρωπο

το πιθανοτερο ειναι να το κανει να ακουγετε απο 2 τετραγωνα μακρυα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παντως, αυτο το θρεντ που εγινε στικυ, αναθεμα αν καταλαβει ανθρωπος πως να ρυθμισει βαλβιδες

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

παντως, αυτο το θρεντ που εγινε στικυ, αναθεμα αν καταλαβει ανθρωπος πως να ρυθμισει βαλβιδες
    εγω φταίω... :o που εγινε sticky εννοώ...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    εγω φταίω... :o που εγινε sticky εννοώ...

εσενα δε μπορουμε να σου κρατησουμε κακια

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Τελικα τα καταφερα,ολες οι βαλιβιδες ηρθαν στα ορια που δινει για το συγκεκριμενο μοντελλο η Kawasaki,σε 2 εξαγωγης πηγα 0.25mm εφοσον τα νουμερα στα καπελοτα εχουν 0.05 mm αν εβαζα ενα νουμερο ποιο μεγαλο θα μου εδινε 0.20,αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα,με τοσο μικρη διαφορα.
    Σαν εμπειρια εχω να πω τα εξης:
    Οντως ο σωστος τροπος ειναι να γυρνας το μοτερ αφου βγαλουμε το καπακι με τα σημαδια, με κλειδι,μας με δινει την σειρα τις βαλβιδες οπως φαινονται στο σχεδιο,δηλαδη με δυο περιστροφες εχουμε ελενξει ολες τις βαλβιδες.
    Συστηνω λοιπον οποιος το κανει να μην χρησιμοποιει εμπειρικο τροπο αλλα παντα με βαση τις οδηγιες του manual,ακομα να τσεκαρει τα διακενα δυο φορες (εγω το εκανα 3) για να μηδενισει τα σφαλματα μετρησης,επισης παντα με το μικρομετρο να ελενχουμε τα καπελοτα εμενα μου ετυχε ενα καπελοτο που εγραφε 55 οταν μετρησα μου βγηκε 50.
    φιλερ απαραιτητα οπως ειπαν και προηγουμενως τα παιδια να μην ειναι ανα 0.05 η βαθμονιμηση αλλα να εχει μεσα και νουμερα 0.04 εως 0.09 για να κανουμε συνδιασμους.
    Οσο αφορα τα μπουζι δεν παιζει κανενα ρολο στην μετρηση αν τα εχουμε βγαλει η οχι,απλα μας διευκοληνει στο γυρισμα του μοτερ αφου δεν εχει συμπιεση.

υ.γ. φιλε reinmeister εισαι αδικος δεν νομιζω πουθενα να το επαιξα ξερολας,αλλωστε γιαυτο εκανα την ερωτηση, απλα εξεφρασα μια απορια σχετικα με τα εκκεντρα,επισης δεν υπηρχε περιπτωση να μπει μπροστα το μοτερ αν δεν επαιρνα τα νουμερα που ηθελα απο τις μετρησεις,δεν εχω σπασει ποτε μοτερ και ουτε προκειται

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Χωρίς τίτλοκκ.jpg 
Προβολές:	376 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	188742

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μπράβο, τέλος καλό όλα καλά. Δεν σου κρύβω οτι κι εγω ανησύχησα λιγουλάκι, με τα γραφόμενά σου.
    Υπέθετα οτι απο την αρχή θα ακολουθούσες τις οδηγίες του μάνιουαλ και οταν διάβασα οτι το γύριζες με την μίζα οπως καταλαβαίνεις μου ηρθε κάπως απότομα!
    Το οτι πήγες το διάκενο 0,01 πάνω δεν ειναι πρόβλημα, αλλά αν ηθελες να είσαι σωστός καλύτερα να το άφηνες στο 0,20 και να ησουν εντός προδαγραφών.
    Θα κλείσει όμως και θα ειναι ΟΚ.
    Πρόβλημα θα ηταν αν πήγαινες εστω και λίγο πιο κάτω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

τελικά καπελώτα που βρήκες?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Αφού ειναι πρωτη φορά, θα σε βολέψει αυτό το διάγραμμα, τύπωσέ το να το έχεις....

Συνημμένο 188088
    χμ...
    κανένα σχεδιάκη και για τις 20-βαλβιδες?....
    (ΟΧΙ, δεν βγάζω τις 4...)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΔΙΑΚΕΝΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ Dr 250/350 '90 - '99
    από tifoso4ever στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2007, 14:38
  2. Διάκενα βαλβίδων για CBF-250
    από johnpan στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 00:45
  3. ΔΙΑΚΕΝΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ
    από EftPap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 15:47
  4. Διάκενα βαλβίδων
    από furious στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2005, 15:40
  5. Διακενα βαλβιδων Help ! (CBR 400 AERO μοντ. 1986)
    από Stayros2 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 14:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF