Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 94

Θέμα: ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ.....

απο την στιγμη που ο φοβος που ενιωσες στα περαστατικα σου μεινε και σε εχει επηρρεασει οδηγικα,εχεις τελειωσει απο μηχανακια...

οποτε μην ξανακαβαλησεις ποτε και ξεπερασε το θεμα μοτοσυκλεττα...αν ξανακαβαλησεις,σε ενα βαθος χρονου,θα θελησεις να ξαναφτασεις το επιπεδο που ησουν μια και εισαι αντρας και αιθανεσαι οτι δεν προβλεπεται να φοβασαι σε τετοιο επιπεδο...και πολυ απλα θα σκοτωθεις...

εκτος κι αν αποφασισεις να αλλαξεις οδηγικο στυλ ,κατι που κανεις μαλακας αντρας(μιλαω για ολους μας σε τετοιες καταστασεις) δεν ανεχεται...ειναι σαν να του εχουν κοψει τα @@...

οποτε,μια και υπαρχει απο πισω γυναικα και δυο παιδια που τρωνε ψωμακι απο σενα και στηριζονται γενικοτερα,παρατα τα...δεν υπαρχει λογος για ανουσια ρισκα...

η ζωη ειναι μια χαρα και χωρις μηχανακια...

καλως ορισες στο φορουμ...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Φτου, φτου βρε παιδιά...μακριά από τον άνθρωπο... Μία ερώτηση έκανε και τον φάγατε...

Λοιπόν, αγαπητέ Γιάννη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, σε περίπτωση που θες να πάρεις οπωσδήποτε μηχανή, να πάρεις κάποια που να μην έχει και πολλά γκάζια για να μη σε προκαλεί να την πλακώσεις...

Η γνώμη μου είναι κάτι σε on-off. Αν και πάλι παρ' όλα αυτά πιστεύεις ότι θα την κυνηγάς με όλους αυτούς τους κινδύνους που όλοι γνωρίζουμε τι επακόλουθα έχουν, το καλύτερο θα ήταν να μην πάρεις καθόλου...

Από κει και πέρα, όσον αφορά την οδήγησή σου με αυτοκίνητο, καλό θα ήταν να είσαι εξίσου συνετός, μιας και μπορεί να μην κινδυνεύει άμεσα η δική σου ακεραιότητα, αλλά κινδυνεύει άμεσα η ακεραιότητα των ανυποψίαστων που θα βρεθούν στο δρόμο σου...

Καλούς δρόμους να χεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Vamael
    Πάντως Γιάννη μου, με το τρίτο παιχνίδι σου δεν θυμάμαι να πήγαινες του σκοτωμού, μάλλον μυαλομένο θα σε έλεγα. (Για το θαλασσινό λέω... ο Μιχάλης Β είμαι).

Πάρε ένα μηχανάκι που να σου αρέσει στο μάτι Γιάννη, και ξέχνα τις ταρζανιές, μεγαλώσαμε !!! Φοβάσαι γιατί πλέον έχεις κι άλλους πίσω σου, λογικό είναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Ελα φιγουρατζη στην υγεια σου σε καταλαβα γιατι κ εγω ετσι ειμαι οταν με πιανει να τα πω ομα η αθελα μου {με την καλη εννοια ετσι}
    Παντως οι πιο πολλοι εδω μεσα ετσι ειμαστε , απλα εσυ εχεις κ τα φραγκα κ τα κανεις , οποτε αυτο ειναι κ καλο κ κακο..... Εχω φιλους που ζουνε ετσι εντονα σαν κ εσενα, απλα εχουν παθει αρκετα ατυχηματα μια κ πηγαινουν παντα στο οριο , απο αυτους πηρα το παθημα κ φρεναρω τον εαυτο μου, γιατι υπαρχουν πολλα ωραια πραγματα περα απτην ανδρεναλινη , που δεν αξιζει να τα θυσιασεις γιαυτην.........
    Εχω φαει κ εγω μια 5ετια στα λημανακια , το ευχαριστηθηκα , ειμουν τυχερος αλλα μεχρι εκει... φτανει....παμε για οικογενεια τωρα κ παμε για αλλα......
    Ειδα μια συνεντευξη με εναν που ηταν πρωτη μουρη στα λημανακια κ ελεγε ποσο ωραια ηταν κ ποσο εντονα κ ποσο μουρη ηταν κ μετα ειπε ποσο τελικα μαλακας ηταν γιατι τελικα εμεινε παραλητος
    .........Δε χρειαζοταν να δω κατι αλλο για να συνελθω.........
    Στην υγεια μας παντα ορθιοι
    παν μετρον αριστον που λεει κ ο εχελταιος

π.ς κανε κ μια ασφαλεια ζωης να υπαρχει ..........ετσι κ αλλιως σε ενα μηνα τα ιδια θα κανουμε Λοττο παιζουμε καθε μερα ΛΟττο........:wacko:
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Bαλε προτεραιοτητες φιλε μου....
    Ή κανε μια καλη ασφαλεια ζωης και τρεξε με την ταυτοτητα δαγκωμενη για να μην μεινουν τα παιδακια σου στον δρομο...
    ή αραξε, βαλ'τα στο κουτι, παρ'τα μια κυριακατικη βολτιτσα κι εκει που ρουφανε την πορτοκαλαδα με το καλαμακι κοιταξε τα στα ματια και ρωτησε την γυναικα σου αν της αρεσουν τα μαυρα.
    Πω πω παναγια μου ρε παληκαρι , πως τα λες ετσι ........ μεσημεριατικο, ανατριχιασα σοκαρισμενος,,,,,,, Γραφειο τελετων εχεις

Πάντως Γιάννη μου, με το τρίτο παιχνίδι σου δεν θυμάμαι να πήγαινες του σκοτωμού, μάλλον μυαλομένο θα σε έλεγα. (Για το θαλασσινό λέω... ο Μιχάλης Β είμαι).

Μιχάλη ευτύχώς που το πούλησα πρίν φύγω εξωτερικό....Τώρα να δώ τι θα έκανα με τα τεκμήρια...

Πάντως εντάξει.....και 46 κόμβους στο αιγαίο δεν είναι λίγο.......απλά η θάλασσα δεν σήκωνει μαγκιές....

Να δούμε αν θα μπορέσουμε να ξανααγοράσουμε.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Δεν μας ειπες τι δουλεια ειναι αυτη που δινει τετοια μηχανακια ομως...
    Αν επιτρεπεται..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Δεν μας ειπες τι δουλεια ειναι αυτη που δινει τετοια μηχανακια ομως...
    Αν επιτρεπεται..........

Ναι ρε το φαγατε το παληκαρι..........ερωτησεις ειναι αυτες..........μωρε.........?
    Αντι να ρωτατε τι ωρα περναει απο γρ.Λαμπρακη ........ να μαστε σπιτια μας.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Ναι ρε το φαγατε το παληκαρι..........ερωτησεις ειναι αυτες..........μωρε.........?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν εχει τετοια οδο εδω που βρισκομαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX

*************** www.motodevils.gr ***************

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    JZER40... ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ... θες να στα σούρω και απο εκεί;... χαχαχαχαχα...

Δεν αλλάζει ρε φίλε το γεγονός οτι δεν πρέπει να πηγαίνεις με αυτο το μυαλό.. θεωρώ μάλιστα πως θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις (και ξέρεις εσύ γιατί) το οτι θα πρέπει να μην το κυνηγάς. Έχεις δεί αρκετά για να ξέρεις πως είναι όταν το κυνηγάς.

Άκου με 200 σε δημόσιους δρόμους...

έχεις ιδέα φαντάζομαι πως τα 200km/h είναι 55 μέτρα το δευτερόλεπτο έτσι;... όπως και οτι ο χρόνος αντίδρασης ενός μέσου οδηγού όπως είμαστε όλοι είναι περίπου 2-3 δεύτερα μέχρι να πατηθεί το πεντάλ του φρένου;... άρα 150 μέτρα περίπου + όσα χρειάζεται για να αντιδράσει σωστά το μηχανικό μέρος του δίτροχου.

Δηλαδή για 200 μέτρα περίπου οτι και αν σου πεταχτεί σε αυτό το βεληνεκές το μόνο που θα προλάβεις να σκεφτείς είναι το δεύτε λάβετε...

Μην το κυνηγάς ρε φίλε... κανείς δεν είναι sponsor να μας τα χώνει αν φτάσουμε 20 λεπτά πιο γρήγορα στον προορισμό μας. Πόσο μάλλον όταν είσαι συνοδεία και ρισκάρεις έτσι και αλλιώς την ζωή σου για διάφορους άλλους λόγους.. και το ξέρεις καλά αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Φίλε Gandalf..έχεις δίκιο...

Τελικά με βλέπω με κανά 600αράκι ον οφ...

Πάντως ειλικρινά ξέρεις πόσα πρωινά έχω σκεφτεί να αγοράσω το καινούργιο HAYABUSA από εδώ που είμαι και να το στρώσω επιστρέφοντας σπίτι μου??? (1200 χιλιόμετρα απόσταση)..σήμερα ήταν ένα από αυτά τα πρωινά...με ένα μέτρο χιόνι εδώ εγώ σκεφτόμουν μηχανές.....

ανασταλτικός παράγοντας είναι μόνο ένας......να μην αφήσεις τα άτομα που αγαπάς και σε χρειάζονται απροστάτευτα....γιατό τελικά δεν το κάνω...

ΥΣ:οσο για τους σπόνσορες.....τους έχω γραμμένους πιά....σε οποιον αρέσουμε(ευτυχώς αρέσουμε σε πολλούς ακόμα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Vamael
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    ανασταλτικός παράγοντας είναι μόνο ένας......να μην αφήσεις τα άτομα που αγαπάς και σε χρειάζονται απροστάτευτα....γιατό τελικά δεν το κάνω...
    Αυτό ακριβώς Γιάννη !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40

ειλικρινα ευχομαι αυτο που λες να το εννοεις κιολας
    γιατι πιο πανω διαβασα οτι διακοσαριζες δικαβαλος με την γυναικα σου
    κι οτι μερικες τουμπες τις εφαγες παρεα με αυτη
    κι απ οτι καταλαβα στο σπιτι σας περιμεναν δυο παιδια.

μεγαλωνουμε φιλε μου και μαζι με το μεγαλωμα ερχεται η ωριμανση του νου
    η υπευθυνοτητα και οι συμβιβασμοι που φερνει το γεγονος οτι πισω καποιος μας περιμενει.
    και μας περιμενει σωους και ορθιους.
    τις εποχες που πιτσιρικαδες βγαζαμε τις τσουτσουνες μας και τις μετρουσαμε
    παιρνοντας ανοητα ρισκα πανω σε διτροχα ή τετρατροχα τις κραταμε πια σαν αναμνηση
    να χουμε κατι να διηγουμαστε στις παρεες.

μεχρι στιγμης εχεις χτυπησει πολλες φορες την πορτα του διαβολου,
    αλλα αν την χτυπας συνεχεια, καποια στιγμη, καποιος θα σου ανοιξει.

καλα μυαλα και παντα ορθιος.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Πιστεύω ότι η ζωή κάνει κύκλους κι αν πάρεις κάτι που θεωρείς ξενέρωτο, κάποια στιγμή θα σου έχει λείψει πολύ η αδρεναλίνη και θα ξαναπάρεις μάλλον busa.
    Θα σου προτείνω λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου την αγορά της μοτο που πραγματικά θέλεις ή ενός SS κι αφού έχεις την οικονομική δυνατότητα και την παιδεία της πίστας λιώστο εκεί που θα το διασκεδάσεις με ασφάλεια.
    Απότι φαίνεται είχες τύχη μέχρι τώρα, διασκέδασέ το με την τωρινή σου εμπειρία από εδώ και πέρα,

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μετα απο 15 χρονια. ....
    από patelis στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 14:50
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2006, 22:51
  3. Η λειτουργία στην Αγιά Σοφιά μετά από 466 χρόνια !!!!
    από efialtis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2006, 13:58
  4. Ξανά οδηγός μετά από 25 χρόνια
    από interest στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2004, 13:15
  5. Έετσι θα ειμαστε μετα απο 50 χρονια!!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 19:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF