Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Καλα τι περιμενες απο τον rein? Η πρωτη λεξη που ειπε δεν ητανε 'μαμα', 'χαγιαμπουσα' ητανε. Η δευτερη ηταν 'εκκεντροφοροι'.
Το zx14 παιζει και μου αρεσει κιολας!
(ςςςς μην ακουσει ο binzis)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Καλα τι περιμενες απο τον rein? Η πρωτη λεξη που ειπε δεν ητανε 'μαμα', 'χαγιαμπουσα' ητανε. Η δευτερη ηταν 'εκκεντροφοροι'.
Το zx14 παιζει και μου αρεσει κιολας!
(ςςςς μην ακουσει ο binzis)![]()
μια μια κοριτσια...σας παρακαλω...![]()
![]()
βαλε...ουδεμια σχεση εχει η προταση μου για το μπουσα,με το γεγονος οτι εχω ενα...εχω επισης αλλα δυο μηχανακια και πριν απ αυτα ειχα αλλα 45...
ζητησε ο μπιγκουλας σπορ τουρινγκ μηχανακι με δυνατοτητα μεταπωλησης στην ελλαδα...
μπουσα δηλαδη...
αν ζητουσε αμιγως τουρινγκ θα προτεινα κατι αλλο...
λογοι προτασης μπουσα...
σχετικα ανετο σε μικρες ταχυτητες,πολυ ανετο σε μεγαλες,ροπη παντου και παντα,αξιοπιστο στο βαθμο που τσεκαρεις λαδια και φευγεις για 5000 χλμ ταξιδι,μεγαλες πωλησεις παγκοσμιως,αρα μεγαλη ποικιλια σε κομματια επιλογης και κατ επεκτσιν μεγαλο ευρος τιμης αγορας...
αγη οντως βρωμαει η ελλαδα απο μπουσα...οπερ μεθερμηνευομενον...βαζεις ενα προς πωλησιν σε καλη τιμη κι εφυγε την επομενη μερα...
binzis...το καλυτερο .κατ εμε, vfr,einai to 800 toy 98-00 το γραναζωτο...βρισκεις εδω αριστο με 3.500 ευρω...δεν χρειαζεσαι τον αγη λοιπον...
![]()
υ.γ. σταματηστε να μου κολλατε την ρετσινια του μπουσακια...
το vtr 1000 sp2 γουσταρω να εχω και να οδηγω...![]()
αλλα γερασα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Βρε συμφωνώ σε όλα...απλά ήθελα να πω πως έχει κι άλλα μηχανάκια που πωλούνται και αγοράζονται
![]()
Και μη σου διαφεύγει και το θέμα του προσωπικού γούστου. Δεν κάνει εμπόριο ο Δόκτωρας να σκεφτεί μόνο το ''ότι πουλάει, αυτό φέρνω''.
Για χώρα που η οικονομία της ετοιμάζεται να καταρεύσει σε βρίσκω μάλλον αισιόδοξο. Οι έμποροι δεν πουλάνε. Βάλε στη λίστα σου ωστόσο και το νέο VFR, έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς, ήδη.
Ενδεικτικες τιμες απο vfr vtecΑρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Για χώρα που η οικονομία της ετοιμάζεται να καταρεύσει σε βρίσκω μάλλον αισιόδοξο. Οι έμποροι δεν πουλάνε. Βάλε στη λίστα σου ωστόσο και το νέο VFR, έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς, ήδη.
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi...=25&Ns=P_Price|0
Νομιζω πανω κατω τα ιδια με εδω.
Ηαγια
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi...=50&Ns=P_Price|0
2003+ μοντελα οι τιμες νομιζω ειναι σαφως καλλιτερες αγγλια
Κ1200
Και εδω τα πραγματα φαινονται πολυ promising.
1λιρα=1.136ευ
χοντρικα σε τιμες dealer αγγλιας +12.5/% +κερατιατικα Τελωνη για να βγαλει ελληνικος πινακιντος.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ε ... ναι. Έλεγα για το νέο VFR 1200. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το 800, ίσα ίσα είναι δύσκολο πιστεύω στις αγοροπωλησίες.
Θα αργησουμε λιγο να δουμε μεταχειρισμενα 1200 αλλα μεχρι το καλοκαιρι, ποιος ξερει, ολο και κατι θα υπαρχει και σιγουρα μεταχειρισμενα εδω θα ειναι ακριβοτερα απο οτι καινουργια εκει. Και το καινουργιο multistrada οπως και το τενερε1200 μπορει να ειναι καλοι υποψηφιοι για κατι τετοιο, αν και δεν ξερω τι θα παιζει με τις εγγυησεις των εδω αντιπροσωπιων μετα τον εκτελωνισμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Ε ... ναι. Έλεγα για το νέο VFR 1200. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το 800, ίσα ίσα είναι δύσκολο πιστεύω στις αγοροπωλησίες.
Αλλος ενας αριστος υποψηφιος, προσεχτε τα μιλια διπλα απο τις τιμες!
Μια και οι καιροί είναι δύσκολοι, θα σου έλεγα να σκεφτείς κι ενα Bandit 1200 με λίγα μίλια που το παίρνεις κάτω απο 2000 GBP, ακόμα και με 1500, κάνεις το ταξιδάκι σου μια χαρά μ΄αυτό, είναι δυνατό και άθραυστο.
Μετα το κάνεις ότι θέλεις, δεν θα εχεις πληρώσει και τόσα εξ΄ αλλου.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Με τόσα λ7 πράγματι δε σε νοιάζει σχεδόν και είναι αξιόπιστοΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μια και οι καιροί είναι δύσκολοι, θα σου έλεγα να σκεφτείς κι ενα Bandit 1200 με λίγα μίλια που το παίρνεις κάτω απο 2000 GBP, ακόμα και με 1500, κάνεις το ταξιδάκι σου μια χαρά μ΄αυτό, είναι δυνατό και άθραυστο.
Μετα το κάνεις ότι θέλεις, δεν θα εχεις πληρώσει και τόσα εξ΄ αλλου.![]()
![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Bαλιτσομενο με ABS
Βαλιτσομενο ετοιμο για ταξιδι με ABS 2
Ειναι μεν δυσκολο στη μεταπωληση αλλα αν συννενοηθεις με το μπιζνι απο πριν γιατι οχι?
Δεν ειναι τυχαιο που στο εξωτερικο πουλησε παρα πολυ
Κοιτάω τις τιμές για F800GS & είναι πραγματικό ΔΕΛΕΑΡ! Αλήθεια πόσο κοστίζει η εκτελώνηση μιας μοτοσυκλέτας μοντέλο 2009 και η ταξινόμηση της στην Ελλάδα?
Έχει ψάξει κανείς αν γίνεται να στη φέρουν εδώ με νταλίκα πχ? Αρχίζω και πριζόνομαι!!!![]()
![]()
Μια 500σαρου στις 2 μεταφορικες (απο το καταστημα μεχρι τη μεταφορικη στο γκεϊλαντ) και μια μεχρι ΑθηναΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κοιτάω τις τιμές για F800GS & είναι πραγματικό ΔΕΛΕΑΡ! Αλήθεια πόσο κοστίζει η εκτελώνηση μιας μοτοσυκλέτας μοντέλο 2009 και η ταξινόμηση της στην Ελλάδα?
Έχει ψάξει κανείς αν γίνεται να στη φέρουν εδώ με νταλίκα πχ? Αρχίζω και πριζόνομαι!!!![]()
![]()
12% στο ποσο αγορας + το κοστος μεταφορας (δηλαδης
Και μετα εξοδα εκτελωνιστη+πινακιδας+τελη κυκλοφοριας
Υπολογιζε απο 12-15 κατοσταρικα παραπανω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μια 500σαρου στις 2 μεταφορικες (απο το καταστημα μεχρι τη μεταφορικη στο γκεϊλαντ) και μια μεχρι Αθηνα
7% στο ποσο αγορας + το κοστος μεταφορας
Και μετα εξοδα εκτελωνιστη+πινακιδας+τελη κυκλοφοριας
Υπολογιζε απο 12-15 κατοσταρικα παραπανω
Εχω καιρο να μιλησω με εκτελωνιστη οποτε δεν γνωριζω τι ισχυει για το 12.5% ακριβως. Ειναι επι της τιμης που ειχε καινουργιο οταν κυκλοφορησε, η επι της τιμης του τιμολογιου αγορας απο τον ντηλερ απο τον οποιο το παιρνουμε μεταχειρισμενο?
Σαπιλα, καλη η ιδεα για το μπαντιτ. Ειδικα αν εχει καμια αφτερμαρκετ αναρτηση.
Σχετικα με την μεταφορα. Αν μπορει να ασφαλιστει για μερικες μερες και για λογικο ποσο, τοτε οδικως ερχεστε ελλαδα με περιπου 350-400 ευρω που περιλαμβανουν Ντοβερ-Καλε, βενζινη για βενετια και Βενετια-Πατρα. Η διαδρομη Ντοβερ-Καλε που κανει κατι παραπανω απο μια ωρα, κοστιζει οσο περιπου βενετια-Πατρα! Υπαρχουν ομως προσφορες αν κλειστει το εισητηριο νωριτερα.
Τα site που για μεταχειρισμενα που ανεφερα αφορουν κυριως ντηλερς. Οι Ιδιωτες παιζουν κυριως με ebay.co.uk. Στην περιπτωση που το κοστος εκτελωνισμου δεν σχετιζεται με το ποσο κοστισε η αγορα σε μας αλλα με την τιμη του ως καινουργιου, τοτε σαφως συμφερει αγορα απο ιδιωτη. Αν ομως εχει να κανει με την τιμη που μας στοιχισε, τοτε χρειαζεται τιμολογιο εμπορου και συνεπως η αγορα απο ντηλερ ειναι μονοδρομος.
Εγω συμφωνω για το Hayabusa.
Και αυτο γιατι μπορει να πωληθει πολυ πιο ανετα στην Ελλαδα σε σχεση με τα VFR, Bandit κτλ-κτλ...
Παντως γνωμη μου, αν θες μοτοσικλετα για τετοιο ταξιδι
Yamaha FJR 1300...σε σχεση με το Haya δεν πουλιεται τοσο ευκολα, αλλα δεν νομιζω να θες να το πουλησεις μετα![]()