Η ζυγοσταθμηση στο λαστιχο δεν παιζει κανα ρολακι ...........?![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Γτ αλλαξες κατι στην ζαντα?Προστεθηκε ή αφαιρεθηκε μαζα?Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Αν οχι τοτε δεν ειναι ζυγοσταθμιση...
Ρε μην πνιγεσε σε μια κουταλια νερο.Αφου το κανει μετα την παρεμβαση στα ρουλεμαν εκει κατι
μαμουνια εχει κανει ο μαστορας.
Μπορει να εχει στραβωκατσει καμια μπουκαλα,να εχουν χαλασει τα ρουλεμαν κλπ κλπ...
τσεκαρε καλου κακου και την ζυγοσταθμιση μπορει να εφυγε κανενα μολυβι ποτε δεν ξερεις.
[
Αυτο που να εχει στραβοκατσει η μπουκαλα μου αρεσει........![]()
Το αλλο με τα ρουλεμαν ειναι 150ε αστο...........
Τι να σου πω ρε μαν εγω σε εξουσιοδοτημενα το παω κ τα σκαω , απο εκει κ περα αμα αρχισουμε να λεμε την εκανε ο μαστορας , αστα να πανε , γιατι τωρα που να παω ....στον ιδιο παλυ..........???
Ποιος και γιατί έκοψε ρε Λευτέρη αυτά τα καλώδια ??? Από ότι βλέπω είναι από την πλεξούδα της μηχανής!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
1
Μια πιο καθαρή φοτο αύριο να φαίνονται καλά τα χρώματα και θα κοιτάξω στο βιβλίο να σου πω τι είναι το καθένα!
Υ.Γ. Αν στο δικό μου μηχανάκι μου κόβανε έτσι τα καλώδια θα τους έκοβα τα χέρια!!![]()
![]()
![]()
Α ετσι .........Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Να δεις που στο τέλος θα μας βάλεις καμιά τσόντα...![]()
αλλα μας ελεγες το 2007 με το xt aki σου........ μολογα τωρα ..τι παιζει.....
http://www.moto.gr/forums/showthread...ED%E9%F3%EC%E1 Παιδια το XT ακι μου κουναει![]()
χε χε χε
![]()
Σε ποιο σημείο του Κηφισού εννοείς?
Αν εννοείς στο ρεύμα για Πειραιά λίγο πριν βγείς στο ΣΕΦ, σε πληροφορώ πως έτσι είναι ο δρόμος.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Α ετσι .........αλλα μας ελεγες το 2007 με το xt aki σου........ μολογα τωρα ..τι παιζει.....
http://www.moto.gr/forums/showthread...ED%E9%F3%EC%E1 Παιδια το XT ακι μου κουναει![]()
χε χε χε
![]()
Αρχηγέ κάπου τα 'πινες εψές.
Αυτός είναι ο p@nos.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Αρχηγέ κάπου τα 'πινες εψές.
Αυτός είναι ο p@nos.
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
οντως δικο μου ηταν...
δε μπορω να καταλαβω γιατι συμπεριφεροταν ετσι το ΧΤ...παροτι εχει και ''κλειστο'' πλαισιο...
απαραδεκτο σε αυτες τις ταχυτητες...
το xl500 που ειναι και 130 κιλα, στα 150 με λαστιχα 8ετιας που εχει πλεον πανω(:rotflmao: ) παει λες και ειναι σε ραγες...κουνηματα κοσκινισματα ουτε για αστειο δε κανει
ξεχασα να αναφερω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο αυτου του κουνηματος γινοταν εξαιτιας του μπροστινου φτερου...μια φορα το εβγαλα και πηγα χωρις φτερο αθηνα και ηταν λες και οδηγουσα αλλη μηχανη
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ξεχασα να αναφερω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο αυτου του κουνηματος γινοταν εξαιτιας του μπροστινου φτερου...μια φορα το εβγαλα και πηγα χωρις φτερο αθηνα και ηταν λες και οδηγουσα αλλη μηχανη
![]()
Σε μοτάρ πάντως με γέφυρα tarozzi εξαφανίζεται.
Το ΧΤ δεν διεκδικεί βέβαια δάφνες σε κράτημα αλλά οκ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σε μοτάρ πάντως με γέφυρα tarozzi εξαφανίζεται.
Το ΧΤ δεν διεκδικεί βέβαια δάφνες σε κράτημα αλλά οκ.
mhpws εχεις και μικρο φτερακι περα απο τη γεφυρα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
mhpws εχεις και μικρο φτερακι περα απο τη γεφυρα?
Εννοείται, το εντούρο φτερό θέλει αναγκαστικά λαμάκι, αλλιώς κάνεις ιστιοπλο'ί'α.
Όλα λύνονται ως ένα βαθμό, δυστυχώς το ''τα κάνει όλα και συμφέρει'' δεν υπάρχει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Εννοείται, το εντούρο φτερό θέλει αναγκαστικά λαμάκι, αλλιώς κάνεις ιστιοπλοία.
Όλα λύνονται ως ένα βαθμό, δυστυχώς το ''τα κάνει όλα και συμφέρει'' δεν υπάρχει.
ε γι'αυτο...αμα βαλεις το παλιο φτερο θα δεις μετα:rotflmao:
ηθελα να βαλω το κοντο φτερο μονο και μονο για να παει πιο καλα, παροτι θα φαινοταν ασχημο με την 21'' ροδα...
τελικα συμβιβαστικα με το λαμακι και η κατασταση βελτιωθηκε αρκετα