Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη...

εφυγε ο ανθρωπος σου αργυρω...δυστυχεστατα αυτο ειναι ενα μη αναστρεψιμο γεγονος...το πως και ειδικα το γιατι,σε επιπεδα δικαιου-αδικου δεν εχει καμια σημασια για σενα...

ο πονος ειναι ακριβως ιδιος κι επισης, τραγικα δυστυχως,θα τον ζησεις στο μεγιστο του...

σταματα να αναρωτιεσαι,σταματα να "σιχτιριζεις",σταματα να ριχνεις ευθυνες...

δεξου τον πονο,βιωσε τον και κλαψε τον ανθρωπο σου οσο χρειαστει...

το alternative option ειναι να χασεις το μυαλο σου ταλανιζοντας το με σκεψεις που δεν θα σε βοηθησουν σε τιποτα...

το περασμα του χρονου μονο θα κανει λιγο πιο ηπιο τον πονο σου...απολυτως τιποτε αλλο...

αγαπουσες το πακετο,με οτι αυτο περιελαμβανε,καλο η στραβο...αν εστω κι ενα μικρο κομματι απο το πακετο ελλειπε,μπορει και να μην το αγαπουσες ποτε...να το θυμασαι για παντα αυτο...

ζωη σε σενα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σταματάω... Και πάλι με συγχωρείτε...

Να είστε όλοι πάντα μα πάντα καλά...
    Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αργυρώ
    Δεν έχω να κατηγορήσω τίποτα και κανέναν.

Ήθελα μόνο να μιλήσω για μία ακόμα εξάρτηση που δεν αγγίζεται με τα χέρια.

Με συγχωρείτε...

ολοι εχουμε να κατηγορησουμε κατι
    κ κατι κ καποιους, ακομα κ αν δε ξερουμε ποιον κ τι
    ειναι ισως αυτη η οργη για το αδικο

να μας ζητησεις να σε συγχωρεσουμε οταν εχουμε καταφερει να συγχωρεσουμε τον εαυτο μας
    κ μολις μας συγχωρεσουν αυτοι που αγαπαμε, για τα ασπρα μαλλια που φυτρωνουν στο κεφαλι τους καθε φορα που χτυπαει το τηλεφωνο τα βραδυα κ δεν ξερουν τι θα ακουσουν

argyro kali mou sinxorese mas den kseroume pos na apalinoume ton pono sou
    oso ke an eklogikevoume ta panta den iparxoun apantisis
    to mono pou mporis na kanis perisotero apo mas safos
    ine na ponas

ine poli noris akoma gia na sou poume oti dipote
    to mono pou 8eloume apo sena ine na ksespasis
    kane oti mporis gia na ektonosis ton 8imo sou
    vrise ke emas an 8elis
    ke ne imaste oloi ipef8inoi oloi mas den exoume kani kati pou 8a eprepe
    oloi ka8omaste adranis ke perimenoume

8a 8elame oloi na ise me ton kalo sou ke na ftasete me tis psixes sas enomenes eki pou 8elete
    ke na xeromaste mazi sas

omos akoma ke an ola ta ixame telia se ka8e zitima pou afora tin asfalia tin simperifora tin pedia ke ala tosa texnokratika

to pote 8a efevge o ka8e enas apo emas
    pote den 8a eksartiotan apo emas tous idious
    mpori na imaste egoistes ke na pistevoume diafora

ala stin pragmatikotita imaste evalotoi ke anisxiroi
    mono na diaskedazoume tis entiposis mporoume

to mono sigouro ine oti den ftene ta oximata ka8e logis pou xrisimopioume se afton ton sinxrono kosmo

ala pes mou ti apo ola afta pou oso ke an ta katanooume mporoun na apalinoun ton pono sou ton avastaxto ke tin diki mas stenaxoria

tipota kali mou apolitos tipota
    efxomaste mono na ine sintomos o xronos pou 8a voi8isi tin psixi sou na iremisi ke na perasi meta apo kero to olo simvan sto piso meros tou mialou sou

mono tora min ta kratas mesa sou ke dose xrono ston eafto sou na sinel8i
    ke an kapios i kati apo edo mpori na voi8isi min distasis na to zitisis
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

μη ζητας συγνώμη! είπες και θα συνεχίσεις να λές αυτά που νιώθεις! Καλά κανεις και μαζί σου!

δε θέλω να σε στεναχωρίσω άλλο όμως αν θέλεις διάβασε αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=37091 και πές μου αυτό για το καντήλι και το λάδι που λένε οι παλιοί!
    Δεν είχε ανέβει ποτε του σε μοτό!

Να ζεις να τον θυμάσαι όπως όλοι μας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Re: Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Αργυρώ

Ξέρεις... υπάρχω και γεννιέμαι και από άλλες αιτίες. Γι αυτό και λέγομαι ανθρώπινος. Όμως από αυτήν την αιτία λέγομαι απάνθρωπος.

Μόνο αυτό είναι λίγο άδικο...γιατί είμαι σίγουρος, πως δεν θα έγραφες τα ίδια αν π.χ. χανότανε όταν έκανε ιστιοπλοΐα ή έστω οδηγούσε το αμάξι του.
    Κουράγιο και δύναμη εύχομαι σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Δεν έχω να κατηγορήσω τίποτα και κανέναν.

Ήθελα μόνο να μιλήσω για μία ακόμα εξάρτηση που δεν αγγίζεται με τα χέρια.

Με συγχωρείτε...
    πολυ καλα τα λες Αργυρω. δεν εχεις να ζητησεις συγνωμη για τιποτα.

τι ελευθερια προσφερει η μηχανη με βροχη και κρυο στο κεντρο της Αθηνας?
    τι ελευθερια προσφερει νυχτα στους κ@λοδρομους της πολης με τον καθε τρελο διπλα μας?
    και πως ειναι τελος παντων αυτη η ελευθερια πανω στα μηχανακια???
    η ιδεολογικη υποσταση της μοτοσυκλετας υπηρχε σε αλλες εποχες οπου υπηρχε και αλλου ειδους
    κοινωνικη καταπιεση .

σημερα η μοτοσυκλετα ειναι ΧΟΜΠΥ,,,,,οσο ποιο γρηγορα το καταλαβουμε ,τοσο λιγοτερο θα
    πονανε οι δικοι μας ανθρωποι.

ΥΓ. Αργυρω ,,,,κουραγιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    να διευκρυνησω ,οταν λεω χομπυ εννοω οτι πρεπει να τις οδηγουμε σε ελενχομενο περιβαλον,
    ειτε χωμα ειτε ασφαλτο. ετσι μειωνουμε πολυ τις πιθανοτητες .

εγω ,απ την αλλη,λεω να γινεις ενεργο μελος του μοτο και να χαζολογας παρεα μας καθε μερα...ειμαστε τοσο γραφικοι,που θες δεν θες ,καποια στιγμη θα σκασει το χειλακι σου σε χαμογελο...

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    να διευκρυνησω ,οταν λεω χομπυ εννοω οτι πρεπει να τις οδηγουμε σε ελενχομενο περιβαλον,
    ειτε χωμα ειτε ασφαλτο. ετσι μειωνουμε πολυ τις πιθανοτητες .
    pies pi8anotites kali mou?
    stine elada i motosikleta ine idos metakinisis ke apo merikous tropos zois afto ine dedomeno
    to oti me 60.000 mixanes stin elada ke tis 40.000 stin attiki sigoura 8a eprepe na iparxoun toulaxiston mia pista gp ke dio tris ales mikroteris klimakas.

episis me afta ta noumera den mporis na to les xompi
    60.000 xompistes?

ine epitaktiki anagki na gini kati epi tou 8ematos
    ala diafora simvanta ka8istoun tou latris tou ditroxou akoma misitous stin eliniki kinonia

ke min to vlepete o ka8e enas apo prosopiko epipedo
    den me trane i ligoi apsogoi stin simperifora

ala dite kontrakides me anixtes eksatmisis stin vouta ke alou
    listies me mixanakia ke ala ligoteris simasias pou ka8istous tous (mixanovious) apex8is

pos mporoume na alaksoume to kako onoma mas stin kinonia
    ke min apantate se prosopiko epipedo
    oso sostoi ke an iste den kanete tipota ke kanis den endiaferete

ti mpori na gini mazika organomena gia na dosoume katef8insis ke na epireasoume to sinafi mas gia na apetisoume kapia pragmata pou mas aforoun

ne akrivos afto

8a pame gia frapedaki ke 8a leme tis asimantes varisimantou ifous 8eories mas mexri neoteras
    ke den vgazo ton eafto mou ap ekso

ke na simpliroso oti odigao 32 xronia se pistes motokros ke stous dromous me 8iria tetrakilindra i se taksidia enxoria
    ke pe8ana gia merika lepta sto xirourgio apo salmonela
    pies pi8anotites na miosoume

o 8anatos ine entelos statistiko fenomeno
    ke otan prepi na pe8anis kati prepi na se skotosi

lipame pou to leo toso oma pragmatika
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγω ,απ την αλλη,λεω να γινεις ενεργο μελος του μοτο και να χαζολογας παρεα μας καθε μερα...ειμαστε τοσο γραφικοι,που θες δεν θες ,καποια στιγμη θα σκασει το χειλακι σου σε χαμογελο...

+οσα θες!!!!!

κ να πω κατι,καθε φορα που ανεβαινω πανω στην μοτοσυκλετα,το κανω με μια υποσχεχη......οτι θα γυρισω παλι πισω σε οσους με περιμενουν!!!!
    πιστεψτε με,αλλαζει πολυ τον τροπο που οδηγας.....

κουραγιο κ παλι!!!!
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Θέλω να πώ πολλά αλλά το μόνο σίγουρα Αργυρώ είναι οτι τώρα που πονάς...

- Δεν θα ακούσεις κανέναν.. ο πόνος σου είναι πολύ ισχυρός και λυπάμαι που το περνάς και εσύ όπως όλοι μας , όσοι έχουμε χάσει κάποιον απο μηχανή, απο Ι.Χ. , απο ασθένεια.. ακόμα και απο σφαίρα.

- Το κατηγορώ σου είναι σκέψη όλων μας. Δεν είναι κάτι καινούριο. Ποιός όμως μπορεί να είναι λιγότερο εγωιστής και να ακουσει τι λέει μια ο ένας και μια ο άλλος; Ούτε εμείς είμαστε στην διάθεση και την ικανότητα να ακούσουμε κάποιον να μας επαληθεύει την σκέψη μας , καθώς αυτό θα μας πείσει να σταματήσουμε να οδηγούμε μηχανή... ούτε η δική σου πλευρά θα ακούσει αυτό που λέμε οτι "πνιγόμαστε" απο πολλά πράγματα και η επιλογή διαφυγής μας είναι η μηχανή και οτι συνεπάγεται με αυτό.

Μόλις ο χρόνος επουλώσει λίγο τις πληγές σου, πάρε μια καρέκλα.. μια μπυρίτσα.. και έλα να κάνουμε κουβέντα απο εδώ...ίσως να ακούσει ο ένας τον άλλον τότε.

Μέχρι τότε... να είσαι καλά και να θυμάσαι το αγαπημένο σου πρόσωπο όπως το αγαπούσες περισσότερο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αργυρω σ'ευχαριστω που μου τα ειπες τοσο διαφορετικα, και πραγματικα μου εμειναν..
    Μην ζητας συγγνωμη, μονο μεινε μαζι μας για να μας τα λες ετσι..διαφορετικα.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    .......τι να το κάνεις να ζεις σε κλουβί μόνο και μόνο για να μπορείς να κελαηδάς κάθε μέρα??????

Δεν επιλέγουμε πώς θα γεννηθούμε........

Δεν επιλέγουμε πώς θα πεθάνουμε........

Τουλάχιστον ας επιλέξουμε το πώς θα ζήσουμε!!!!!!!

Ο πόνος πολύς........ μα όχι αβάσταχτος, όχι απάνθρωπος........εγωιστικός πόνος.........πονάμε για έναν άνθρωπο που είναι σίγουρα καλύτερα! Πονάμε γιατί δεν προλάβαμε...... να του πούμε όσα σκεφτόμασταν, όσα θέλαμε, να κάνουμε όσα συζητούσαμε, να τον αγκαλιάσουμε όσο μπορούσαμε......... και κατηγορούμε την μηχανή, το Θεο, το διάολο, την κακή στιγμή........ γιατί δεν είχαμε ποτέ τα κότσια να του πούμε όλα αυτά που νοιώθαμε όσο μπορούσαμε......... γιατί πάντα νομίζουμε ότι θα υπάρχουμε όλοι και αύριο........

Πονάω μαζί σου! Γιατί είμαι σαν και σένα! Μα κάθε φορά που ανεβαίνω πια στην μηχανή, όλα είναι διαφορετικά........προσπαθώ να αγαπήσω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό που αγαπούσε-αγαπάει εκείνος! Ίσως έτσι να έχω πάντα ένα κομμάτι του να με συντροφεύει!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη...

Δεν οδηγώ μηχανή, δεν ακολουθώ χωμάτινα μονοπάτια, δεν ταξιδεύω στην άσφαλτο. Τι δουλειά έχω να γράφω εδώ μέσα;

Κι όμως έχω. Είμαι άυλος, δεν πιάνομαι. Είμαι ο πόνος στην ψυχή μια γυναίκας. Της οποιαδήποτε γυναίκας. Της μητέρας σου, της αδερφής σου, της συντρόφου σου, της κόρης σου, της φίλης σου, της γκόμενάς σου αν θέλεις. Δεν έχει σημασία. Είμαι ο πόνος στην ψυχή μιας γυναίκας που σ' αγαπάει και εσύ ονόμασέ την όπως θες. Και ξέρεις, ο πόνος δεν κάνει διακρίσεις. Μπαίνει παντού κι άμα θέλει ποστάρει και σε φόρουμ.

Εγώ που σου γράφω φίλε μου, είμαι από εκείνους τους πόνους τους αβάσταχτους. Χτες μαζευτήκαμε πολλοί πόνοι και γίναμε ένας. Εχτές, κάπου εκεί, στο Π.Φάληρο. Αλλά να σου πω κάτι; Δε γουστάρω να υπάρχω. Δε γουστάρω να σκίζω σωθικά. Δε μου αρέσει που υπάρχω ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε; Δικαίωμά μου δεν είναι;

Όμως άμα με προκαλέσεις, θα γίνω αδυσώπητος. Άμα με προκαλέσεις θα λυσσάξω. Θα ριζώσω και θα τρελάνω ψυχές, θα τις ματώσω χωρίς έλεος , θα τις στιγματίσω. Γι αυτό βοήθησέ με να απαλλαγώ από τα καθήκοντά μου.

Μέτρα τη ζωή σου, μέτρα τα βήματά σου, κοίταξε δίπλα σου αυτόν που αγαπάς και σ' αγαπάει και αναρωτήσου. Πώς μπορείς να του φέρεις τέτοιο πόνο εσύ; Είναι δυνατόν; Νομίζεις πως φτάνει να ντύνεσαι σαν τον ρόμποκοπ; Ποια "σίδερα" στον θώρακα, ποιες μπότες και ποια κράνη νομίζεις πως μπορούν να με κρατήσουν εμένα; Τι με πέρασες ρε φιλαράκι; Γιατί με υποτιμάς έτσι; Και αν εσύ δεν σκέφτεσαι τον θάνατο, σκέψου τι θα κάνω εγώ μετά στους δικούς σου.

Δεν θέλω να αλλάξω την κοσμοθεωρία σου, ούτε τον τρόπο που θέλεις να ζεις. Είμαι αδύναμος μπροστά σε όλα αυτά. Την αλήθεια στην λέω όμως. Και είναι σκληρή.

Ξέρεις... υπάρχω και γεννιέμαι και από άλλες αιτίες. Γι αυτό και λέγομαι ανθρώπινος. Όμως από αυτήν την αιτία λέγομαι απάνθρωπος.

Κάποιος έγραψε, πως γίνεται ένας άνθρωπος να πληγώσει έναν άγγελο. Κι εγώ θα πω... Ένας άγγελος πως γίνεται να πληγώσει έναν άνθρωπο;

Συγνώμη αν σας φάνηκα δυσάρεστος, άδικος, εγωιστής ή ακόμα κι αδιάφορος. Συνεχίσετε όπως θέλετε. Γίνετε ακόμα πιο ρόμποκοπ, φορέστε ακόμα πιο ενισχυμένα κράνη, γίνετε ατσάλινοι αν μπορείτε! Όμως, μην παίζετε με τη ζωή. Κι αν θέλετε να παίξετε, παίξτε με τους όρους της. Σεβαστείτε την γιατί αξίζει. Δεν σας δόθηκε εύκολα, μην την δίνετε εύκολα. Κάθε φορά που καβαλάτε αυτόν τον καταραμένο διάολο, σκεφτείτε το καλά! Κάθε μα κάθε φορά!
    Αργυρώ καλώς όρισες στην παρέα -αν μείνεις φυσικά-...ο τρόπος που γράφεις φανερώνει πόνο ...και η γραφή αυτή "πονάει πραγματικά"...........κουράγιο...
    το αφιερώνω στο φιλαράκι μου το Κωστή που χρειαζόταν στη γη.....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ
    από traveler1 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2010, 08:10
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 23:15