Done...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κάνε μια οδική τότε
To be done...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
ή κάντο "προπόνηση" πολλές φορές![]()
Done...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κάνε μια οδική τότε
To be done...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
ή κάντο "προπόνηση" πολλές φορές![]()
Υπάρχει μοτοσυκλέτα που χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο η κάνουμε πλάκα?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ανεβάζεις τη μοτοσυκλέτα στο διπλό stand, ψάχνεις για κάποιο κασόνι, πέτρα ογκώδη.. βγάζεις το τροχό & στηρίζεις τα μπροστινά καλάμια της μοτοσυκλέτας επάνω στο κασόνι..![]()
![]()
Τι εννοείς πατέρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Υπάρχει μοτοσυκλέτα που χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο η κάνουμε πλάκα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Τι εννοείς πατέρα;
+1
![]()
![]()
Εννοείς ότι μπορείς να αφήσεις τη μοτοσυκλέτα με τα μπροστινά της κάτω στο έδαφος?
...μέχρι να έρθει η απογοήτευση και της αμέσως επόμενης στιγμής η απόφαση να βάλεις ένα φαστ κάτω απ'τη σέλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
To be done...![]()
(βάλε κι ένα σταυρουδάκι μπας βοηθήσει στο να μην ανοιχτεί μεγάλη τρύπα στη σαμπρέλα...)![]()
Οχι αλλά μου φαίνεται αυτονόητο οτι εάν βγάλεις τον τροχό μπροστά η πίσω η μοτοσυκλέτα θα κάτσει στον άλλο τροχό, δηλαδή μέχρι τώρα αυτή την εντύπωση είχα για την ανάγκη υπαρξης κεντρικού.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
+1
![]()
![]()
Εννοείς ότι μπορείς να αφήσεις τη μοτοσυκλέτα με τα μπροστινά της κάτω στο έδαφος?
Βέβαια πλέον μου δημιουργήσατε απορίες.
Η δική μου μοτοσυκλέτα, όπως και σε ένα KTM 990 adv που έχει τύχει να αλλάξω έπεφτε μπροστά βγάζοντας το μπροστινό τροχό & έχοντας τη στο διπλό stand.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Οχι αλλά μου φαίνεται αυτονόητο οτι εάν βγάλεις τον τροχό μπροστά η πίσω η μοτοσυκλέτα θα κάτσει στον άλλο τροχό, δηλαδή μέχρι τώρα αυτή την εντύπωση είχα για την ανάγκη υπαρξης κεντρικού.
Βέβαια πλέον μου δημιουργήσατε απορίες.![]()
μα δυστηχως το κεντρικο σταντ σε καμμια μοτο δεν ζυγιζει την μοτο στην μεση ακριβως... ολα πιανουν κατω απο την αρθρωση του ψαλιδιου δηαλδη πισω απο τον κινητηρα οπου συγκεντρώνεται και όλη η μαζαΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Οχι αλλά μου φαίνεται αυτονόητο οτι εάν βγάλεις τον τροχό μπροστά η πίσω η μοτοσυκλέτα θα κάτσει στον άλλο τροχό, δηλαδή μέχρι τώρα αυτή την εντύπωση είχα για την ανάγκη υπαρξης κεντρικού.
Βέβαια πλέον μου δημιουργήσατε απορίες.
Στα παλιά BMW το ζύγισμα είναι τέλειο, ρωτήστε και τον Oldman.
Οπως και να χει αν βάλεις κατι απο κατω για να αποφύγεις τις γρατζουνιές, το ακουμπάς και όλα καλά.
Το δύσκολο ειναι το ξεζαντάρισμα, οπως αναφέρθηκε ήδη.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
στο θεμα μας... εγω παντως αν ταξιδευα σε ασφαλτο και ειχα και οδικη και ειχα και φαστ, σιγα μην καθομουν να ξεζανταρω ζαντα χειρονακτικα...
για αυτο απορησα με το χωμα, μιας και στα περισσοτερα χωρια υπαρχει ενας ξεμωντατηρας σε ενα βουλκανιζατερ οπου ο ιδιοκτητης του μενει απο πανω!![]()
Όντως όπως λέει ο Άρης (και λογική και η απορία του Στέφανου) σε όλα τα Bmw (και στα σύγχρονα μοντέλα) αν βγάλεις την ρόδα η μηχανή θα "κάτσει" προς την αντίθετη κατεύθυνση (με την προϋπόθεση να υπάρχει κεντρικό σταντ ...
έτσι κι αλλιώς πάντως όσο μπροστόβαρη και να είναι η μηχανή μας αν ταξιδεύουμε φορτωμένοι με βαλίτσες και μπαγκάζια σίγουρα ο εμπρός τροχός είναι εύκολο να βγει χωρίς να προβληματιστούμε για την ισορροπία ....
(αλλιώς κατεβάζουμε τις αλουμινένιες βαλίτσες και αντί να τις βάλουμε από κάτω στη μηχανή γράφουμε το όλο ζήτημα στα @@ μας και ξεκινάμε να ψήνουμε κοψίδια)
πάντως αν έχω μείνει στου διαόλου τη μάνα και είναι και πίσσα σκοτάδι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω μόνος μου σαμπρέλα .... αράζω κατεβάζω τον υπνόσακο και το πρωί τα λέμε καλύτερα με καθαρό κεφάλι ...
tip @ McGyver : Θωμά μου καλή η λίστα αλλά θέλω να σε δω να ξεζαντάρεις τη ρόδα με το stand (όταν η ρόδα λείπει και έχεις ανεβάσει τη μηχανή στο διπλό εννοείται)![]()
Θωμά...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Άμα είχα (ή καταφέρω να βάλω) tubeless στο πέος μου ...
Ποτέ δεν είναι αργά.....
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
αλλά θέλω να σε δω να ξεζαντάρεις τη ρόδα με το stand (όταν η ρόδα λείπει και έχεις ανεβάσει τη μηχανή στο διπλό εννοείται)![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα είπε ο Άκης παραπάν' με μιά διαφορά όμως...
συνήθως δεν αρκεί το διπλό για να βγεί ο τροχός εφ'όσον το Πτερό του μπροστινού είναι χαμηλό. Βλ τρανσλΑπ.
Θα πρέπει να σηκωθεί και άλλο η μηχανή -βάζοντας κάτι κάτω από το σταντ- και εκεί να δώ όχι μόνο τί θα βάλεις αλλά και πώς θα την ανεβάσεις στο σταντ, πολύ δε περισσότερο αν την έχεις τίγκα στο φόρτωμα.
Το άλλο που θα ήθελα να δώ, είναι το ξεζαντάρισμα...![]()
Αυτοπαρατείθομαι, διότι ξέχασα ότι μιλάγαμε για το μικρό και πανάλαφρο τρανσλάπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
αλλά και πώς θα την ανεβάσεις στο σταντ, πολύ δε περισσότερο αν την έχεις τίγκα στο φόρτωμα.
Έγραφα και σκεπτόμουν το δικό μου μαστόδοντο...![]()