Tελικά πηρα ενα γαμάτο κορντούρα dainese με 180 ευρω με προστατευτικά!!!Αν βρω φωτο θα αναβάσω.
Ειχε και μερικά με 100 ευρω αλλα τα περισσοτερα δεν ηταν στο νουμερο μου και ηταν χωρις κοκαλα.
Tελικά πηρα ενα γαμάτο κορντούρα dainese με 180 ευρω με προστατευτικά!!!Αν βρω φωτο θα αναβάσω.
Ειχε και μερικά με 100 ευρω αλλα τα περισσοτερα δεν ηταν στο νουμερο μου και ηταν χωρις κοκαλα.
Μπορεις να γραψεις ποιο μοντελο ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από duck456
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ DAINESE ΑΠΟ CORDURA AΠΟ ΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ 100,00? ΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΜΩΝ. ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 35,00?.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥ DAINESE ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΕΙΣ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μπορεις να γραψεις ποιο μοντελο ειναι?
Τελικα πηρα το colori morrison!
Πολυ καλο και ομορφο για τα λεφτα του,με προστατευτικα παντου και το καλυτερο προστατευτικο πλατης που εχω δει σε μπουφαν από την μανα του!
Επισης για πιο ζεστες μερες υπαρχει και το ‘’eolos’’ το οποιο είναι εντελως διατρητο σαν διχτυ στην κοιλια και στην πλατη(στο κατω μερος)
160 και 150 ευρω αντιστοιχα
Σαν διαφημιση μοιαζει,αλλα γιατι να μην υποστηριξουμε κατι Ελληνικο ρε γαμωτο.
Την στιγμη που είναι πολύ καλο
![]()
Έχει πάρει κανείς το παρακάτω της spidi να μας πει εντυπώσεις;
http://www.spidi.it/spidi-jsp/index.jsp?lang=it
Απ'ότι είδα πάντως τα περισσότερα έχουν προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες αλλά όχι σε πλάτη.
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Alchimistis:
από πού πήρες αυτό το Dainese με 180€; Είναι το Flux που βγαίνει σε μαύρο-γκρι και μαύρο-μαύρο;
AFTER:
μπορείς να πεις από πού πήρες το colori;
nikoskkk:
πού βρίσκεται το otomoto;
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Απο ενα οποιοδηποτε colori posto καταστημα!
Εχει και στην Αλεξανδρας(καθοδο) και στην βουλιαγμενης στην ανοδο
Στην εθνική οδό προς Πειραιά μετά την Πέτρου Ράλλη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Alchimistis:
από πού πήρες αυτό το Dainese με 180€; Είναι το Flux που βγαίνει σε μαύρο-γκρι και μαύρο-μαύρο;
AFTER:
μπορείς να πεις από πού πήρες το colori;
nikoskkk:
πού βρίσκεται το otomoto;![]()
Ευχαριστώ παίδες !!!
Μίαστον καθένα !!!