Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Επιλογή Μηχανακιού

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Είναι από τις μηχανές εκείνες όπου τις έχουν αγοράσει πολλοί νέοι κι ανύσηχοι αναβάτες. Δεν έχω ακούσει να έχει παρουσιαστεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, απλώς παρατήρησε με τη βοήθεια συνεργειά άν είναι καλοσυντηρημένο, ίσιο- στουκαρισμένο, πως ακούγεται ο κινητήρας και αν χρειάζεται άμεσα κάποια αναλώσιμα: λάστιχα-φρένα-γρανάζια-αλυσίδα. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι κυκλοφορούν κι αστέρια Ζ 125, απλώς δώσε του χρόνο να βρεις κάποιο. Τέλος επειδή δίχρονο αν κάνεις αρκετά χλμ την ημέρα υπολόγιζε σε αυξημένο κόστος κίνησης λόγω κατανάλωσης.
    Δλδ εσυ ρε Dimr αναμεσα στα παπακια συμπλεξομενα που κυκλοφορουν, ποιο θα διαλεγες ??? .... στην περιπτωση που βρισκονται στην ιδια κατασταση ολα !!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    κοιτα αν θες σωνει κ καλα z παρτο να σου φυγει ο καημος.
    αλλα αν δεν ξερεις να οδηγεις καλα - και το αναγνωριζεις - και απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι θες να μαθεις να οδηγας κ να πας μετα σε κατι αλλο αστο το παπι.ωραιο κ δυνατο αλλα..

αρα αφου θες να αποκλεισεις τα 250αρια (κακως για εμενα καθοτι ενα μεταχειρισμενο YBF ή CBF 250 ειναι λουκουμι) πας σε ελαφρυ,ευκολο,μεταχειρισμενο,με συμλεκτη,με ρεζερβουαρ αναμεσα στα ποδια σου,με οσο το δυνατον καλυτερα φρενα,φθηνο 125αρι. ετσι λεει η δικη μου λογικη.

αρα περιοριζεις τη λογικη σου σε ybr125, σε R1:rotflmao: , cbr125, cbf125. κ μετα σε κανα εντουρακι αν κ νομιζω η suzuki βγαζει motard 125. δεν ξερω αν ξεχναω κατι.

αν παλι επιμενεις για παπι με συμπλεκτη παρε το cbrακι ή το fx.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    κοιτα αν θες σωνει κ καλα z παρτο να σου φυγει ο καημος.
    αλλα αν δεν ξερεις να οδηγεις καλα - και το αναγνωριζεις - και απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι θες να μαθεις να οδηγας κ να πας μετα σε κατι αλλο αστο το παπι.ωραιο κ δυνατο αλλα..

αρα αφου θες να αποκλεισεις τα 250αρια (κακως για εμενα καθοτι ενα μεταχειρισμενο YBF ή CBF 250 ειναι λουκουμι) πας σε ελαφρυ,ευκολο,μεταχειρισμενο,με συμλεκτη,με ρεζερβουαρ αναμεσα στα ποδια σου,με οσο το δυνατον καλυτερα φρενα,φθηνο 125αρι. ετσι λεει η δικη μου λογικη.

αρα περιοριζεις τη λογικη σου σε ybr125, σε R1:rotflmao: , cbr125, cbf125. κ μετα σε κανα εντουρακι αν κ νομιζω η suzuki βγαζει motard 125. δεν ξερω αν ξεχναω κατι.

αν παλι επιμενεις για παπι με συμπλεκτη παρε το cbrακι ή το fx.
    Φιλε μου δεν εχω κολημα με το Ζ, απλα επειδη ειχα το νου μου σε συμπλεξομενα παπακια το θεωρησα αυτο το καλυτερο.... .... οσο για αυτα που ειπες στην αρχη, ειναι ακριβως ετσι !!!

Παντος λες και εγω να μην θελω, να παω σε R125 ή Ninja250R που εχουν στυλ και στησιμο μηχανης που θα προσαρμοστω και καλυτερα..... αλλα το θεμα ειναι και οι γονεις...με τι λογικη θα τους πεισω να παρω κατι τετοιο ??

H λογικη που θα τους πησεις ειναι οτι με μια τετοια μηχανη εχει πολυ καλυτερη ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ απο οποιοδηποτε παπι. Δηλαδη καλυτερο στησιμο, καλυτερες αναρτησεις, καλυτερα φρενα κτλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
    H λογικη που θα τους πησεις ειναι οτι με μια τετοια μηχανη εχει πολυ καλυτερη ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ απο οποιοδηποτε παπι. Δηλαδη καλυτερο στησιμο, καλυτερες αναρτησεις, καλυτερα φρενα κτλ.
    Αυτο θα προσπαθησω να κανω, και ηδη το προσπαθω.... για την Ninja την 250 ... σε περιπτωση τωρα που δεν μπορεσω να παω σε κατι τετοιο, η μονη λυση ειναι να στραφω ξανα σε παπακι συμπλεξομενο ..... ετσι ??? Κανενα Fx οποτε, επειδη μαλλον απο οτι μου λενε το Ζ δεν αξιζει !!! ??

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βοηθεια Για Επιλογη Service
    από slaybas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2007, 10:57
  2. Επιλογή Supersport ελαστικών
    από Dean στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 19:53
  3. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  4. Βαγγέληη,τα φωώτα...σου(επιλογη μηχανης)
    από iagos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 10:09
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ