Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: F800gs νέα χρ'ωματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Συμφωνώ.... την ψηλή ζελατίνα ούτε εγω θα την έβαζα... η ergo της wunderlich είναι καλύτερη...και οι χούφτες δεν είναι ωραίες οκ! Αλλα μη το δίνεις γυμνό το μηχανάκι...υποτίθεται ότι είναι και οff-road μοτο...αλλα με τι?

Πως δηλαδή θα με δελεάσεις εμένα να προτιμήσω το δικό σου προϊόν και οχι κάποιο αλλο οταν και ανεβάζεις την τιμή αλλα και κόβεις απ'τα αξεσουάρ!

Δεν ξέρω τι εχουν στο μυαλό τους! Αλήθεια δεν ξέρω!!!!
    αυτό που έγραψε ο Νικ0ς παραπάνω! τις άδειες αποθήκες τους και το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ζήτηση κάλυψε τη προσφορά!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    αυτό που έγραψε ο Νικ0ς παραπάνω! τις άδειες αποθήκες τους και το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ζήτηση κάλυψε τη προσφορά!
    Ποια ζήτηση? Τα νέα μοντέλα (πορτοκαλί άσπρο) έχουν έρθει από μέσα Δεκέμβρη, είδατε κανένα να κυκλοφορεί στους δρόμους .Προσωπικά όπως είπα κυκλοφορώ κάθε μέρα στο κέντρο και δεν έχω δει ούτε ένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Όλοι μ' ένα Transalp θα καταλήξετε να μου το θυμηθείτε...

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
    Ποια ζήτηση? Τα νέα μοντέλα (πορτοκαλί άσπρο) έχουν έρθει από μέσα Δεκέμβρη, είδατε κανένα να κυκλοφορεί στους δρόμους .Προσωπικά όπως είπα κυκλοφορώ κάθε μέρα στο κέντρο και δεν έχω δει ούτε ένα.
    Ούτε στις αντιπροσωπείες υπάρχουν, άρα δεν είναι θέμα αγοράς, προφανώς για κάποιο λόγο δεν έχουν διατεθεί ακόμα.
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Ούτε στις αντιπροσωπείες υπάρχουν, άρα δεν είναι θέμα αγοράς, προφανώς για κάποιο λόγο δεν έχουν διατεθεί ακόμα.

Στην Καλλιρόης που περνάω πολύ συχνά βλέπω εδώ και καιρό και τα δύο χρώματα.

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Στις εκθέσεις υπάρχουν! Και απ'ότι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία σε 2-3 μέρες μετά την "παραγγελεία" παίρνεις τη μοτο και καλοτάξιδη!

Εγω να σας πω πήγα ζεστός και ορεξάτος στην αντιπροσωπεία.... αλλα μετα απ'αυτα που μου είπαν κώλωσα

Είχα μείνει στα 11,300 και 750 αξεσουάρ... Ε! Οσο να το κάνεις εχει διαφορά!
    ΤΕΛΟΣ

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Στις εκθέσεις υπάρχουν! Και απ'ότι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία σε 2-3 μέρες μετά την "παραγγελεία" παίρνεις τη μοτο και καλοτάξιδη!

Εγω να σας πω πήγα ζεστός και ορεξάτος στην αντιπροσωπεία.... αλλα μετα απ'αυτα που μου είπαν κώλωσα

Πάρε το 1200 του 09 στα 16.700 + 1000 δώρο
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Παλαιό μέλος

+1

Εγώ σκέφτομαι ότι αν και μπορώ να τα διαθέσω μου φαίνεται κοροϊδία. Το ΚΤΜ 990 Aventure είναι σε προσφορά με κάγκελα συναγερμούς ποδιές χούφτες κτλ 13.990 €.

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Και απ'ότι τους κόβω δε βλέπω να ρίχνουν την τιμή...τουλάχιστον πριν το καλοκαίρι! Αν είναι να πέσει αυτο θα γίνει τέλος του χρόνου...και αν!
    ΤΕΛΟΣ

τώρα που το λέτε, θυμάμαι ότι εχω δει και εγώ σε βιτρίνες τα καινούρια... οπότε πάσο για αυτό που έγραψα παραπάνω περί ζήτησης

οπότε να είμαι ευχαριστημένος με το δικό μου φουλ έξτρα (μόνο τα κάγκελα δεν έβαλα) στη τιμή που το πήρα :rotflmao: πριν 8 μήνες. Που και στα 11000 ακριβό το θεωρούσα, αλλά δεν ήθελα μεταχείρο, δεν ήθελα 650.... οπότε, δε γαμιέτ, μου τη βάρεσε

η αντιπροσωπεια της σουζουκι,χαριζει hayabusa με 12.000 ευρω...προλαβετε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
    To πορτοκαλί το είδα σε μια αντιπροσωπεία και είναι πολύ όμορφο από κοντά αλλά για μένα μεγάλο φάουλ που έκοψαν το μαύρο.

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου και κινούμαι κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας, δεν έχω δει ούτε ένα πορτοκαλί ή άσπρο 800άρι να κυκλοφορεί.

Είδα την Παρασκευή ένα πορτοκαλί στον Πειραιά και ήταν πολύ ωραίο αλλα 12κ με ΤΙΠΟΤΑ...
    Ακούς εκεί....!!! και το τασάκι δώρο που έλεγε και μια διαφήμιση παλιά.... :rotflmao:
    Αν ήταν λίγο ποιο σοβαροί και μετρημένοι το συγκεκριμένο μηχανάκι θα πούλαγε σαν ζεστό ψωμί νομίζω...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

ηταν ενα διπλα μου στο φαναρι σημερα...πολυ μεγαλο για 800 μου φανηκε...απο αλογα και ροπη κατω τι βγαζει?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ηταν ενα διπλα μου στο φαναρι σημερα...πολυ μεγαλο για 800 μου φανηκε...απο αλογα και ροπη κατω τι βγαζει?
    δεν ξηλώνει την ασφασφλστο (φτου...) αλλά ρώτα τον pap που έκανε ένα σύντομο τεστ ride το δικό μου και επέστρεψε με χαμόγελο :smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    pap που έκανε ένα σύντομο τεστ ride το δικό μου και επέστρεψε με χαμόγελο
    ...όπως ένα παιδί που το χαρίζουν ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 12:43
  3. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13