Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: KTM 690 enduro

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex k8

με τη σελα τι εχετε κανει,τι παλευετε μετα απο πολυωρη οδηγηση?
    Αμα το προηγουμενο σου μηχανακι ηταν DRZ400 τοτε η σελλα του 690 ειναι...καναπες
    Για το σχημα και το πλατος της ειναι καλη.Πηρε το ματι μου οτι εβαλε η μαμα εταιρια στα powerparts και εξτρα σελλα,φανταζομαι πιο ανετη.
    Για μενα παντως ειναι ΟΚ
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    εως και 1 ωρα συνεχομενη πανω στη σελα ηταν υποφερτο,τωρα σε ταξιδι δεν το εχω δοκιμασει ακομα,θα δουμε.απο λαδακια τι γινεται?συμπληρωνετε τιποτα?καθε ποτε τα αλλαζετε?εγω εχω κανει περιπου 3000χλμ κ δεν εχει καψει σταγονα(το μιχανακι εχει 13500χλμ)!κ με ειχαν φοβησει ολοι οτι θα καιει,θα κανει,θα δειξει!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    εως και 1 ωρα συνεχομενη πανω στη σελα ηταν υποφερτο,τωρα σε ταξιδι δεν το εχω δοκιμασει ακομα,θα δουμε.απο λαδακια τι γινεται?συμπληρωνετε τιποτα?καθε ποτε τα αλλαζετε?εγω εχω κανει περιπου 3000χλμ κ δεν εχει καψει σταγονα(το μιχανακι εχει 13500χλμ)!κ με ειχαν φοβησει ολοι οτι θα καιει,θα κανει,θα δειξει!
    NA PAS NA TO KOITAXEIS FILE POY DE XALAEI..DEN EINAI FYSIOLOGIKO..

PETAXOY STO MASTORA NA TOY TO PEIS..

Παλαιό μέλος
    ρε με τιποτα να μην χαλαει!θα κανω παραπονα στη μαμα ktm!

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Αμα το προηγουμενο σου μηχανακι ηταν DRZ400 τοτε η σελλα του 690 ειναι...καναπες
    Για το σχημα και το πλατος της ειναι καλη.Πηρε το ματι μου οτι εβαλε η μαμα εταιρια στα powerparts και εξτρα σελλα,φανταζομαι πιο ανετη.
    Για μενα παντως ειναι ΟΚ
    Εχθές το έκανα τετράωρο test drive και η σέλα του σε σχέση με του 640 Six days που είχα ( με αίσθηση "ξύλινου πάγκου" ), είναι "θρόνος".
    Φοβερή εξέλιξη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά LC4 , σε απόδοση, ζύγισμα, κρατήματα, φρένα, κλπ.

Παλαιό μέλος
    με τα φωτα τι γινεται?στο r ετσι?γιατι το φως του ειναι για τυφλους,παιζει καμια λαμπα καλυτερη?

Παλαιό μέλος
    με τα φωτα τι γινεται?στο r ετσι?γιατι το φως του ειναι για τυφλους,παιζει καμια λαμπα καλυτερη?

Αν είχα το 690 θα ψαχνόμουν για κάτι

τέτοιο

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Αν είχα το 690 θα ψαχνόμουν για κάτι

τέτοιο
    ¨
    Κάπως έτσι θα έπρεπε να βγάλει η ΚΤΜ το 690, στην έκδοση ADV...

Παλαιό μέλος
    οχι μονο ψαζνομαι αλλα ψηνομαι!πρεπει να το δω απο κοντα δεν γινεται να κανεις τετοια αλλαγη στο μιχανακι χωρις εστω να το εχεις δει,δεν σου λεω να το εχεις οδηγησει ετσι?
    βλεπεις ειμαστε λιγοι τυχεροι κατοχοι κ δεν παιζουν πολλες πληροφοριες σττην ελλαδα!τον αλλο μηνα θα παω γερμανια για 3 μερες θα ψαχτω λιγο μηπως βρω τιποτα εκει!

Εχω ενα 690 SMC, τα χλμ του ειναι λιγα βεβαια περιπου 6.000, δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο, ουτε απο μοτερ ουτε απο περιφερειακα, εκτος απο το κοντερ που καποια στιγμη πηρε υγρασια και μου το αλλαξανε. Σου γραφω καθως τα μηχανακια ειναι κατα βαση τα ιδια.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Τα κουνήματα μετά απ' τα 120 μάλλον οφείλονται πιο πολύ στην σχεδίαση του εμπρός φτερού. Φυσικά παίζουν και τα λάστιχα και οι ψηλές αναρτήσεις αλλά πιστεύω πιο πολύ οφείλεται στο εμπρός φτερό με το μικρό βάρος της μηχανής. Με κάποιες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις όπως λέει και ο Dr ίσως βελτιωθεί ή μεταφερθεί λίγο παραπάνω το "πρόβλημα". Γι αυτό τα Lc4 του 2001 και 2002 αν θυμάμαι καλά είχαν ψιλοπερίεργο εμπρός φτερό. Οι πιο έμπειροι ή "γνώστες" παρακαλώ ας με διορθώσουν για να μη λέμε μαλ... εεεεεε για να μην δίνουμε λάθος πληροφορίες.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ξέχασα να την επισυνάψω στο προηγούμενο

edit. Τι έγινε ρε παιδιά γιατί δεν μου μπαίνει?

edit 2.

http://p1.bikepics.com/pics/2008%5C1...38661-full.jpg
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Τα κουνήματα μετά απ' τα 120 μάλλον οφείλονται πιο πολύ στην σχεδίαση του εμπρός φτερού. Φυσικά παίζουν και τα λάστιχα και οι ψηλές αναρτήσεις αλλά πιστεύω πιο πολύ οφείλεται στο εμπρός φτερό με το μικρό βάρος της μηχανής. Με κάποιες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις όπως λέει και ο Dr ίσως βελτιωθεί ή μεταφερθεί λίγο παραπάνω το "πρόβλημα". Γι αυτό τα Lc4 του 2001 και 2002 αν θυμάμαι καλά είχαν ψιλοπερίεργο εμπρός φτερό. Οι πιο έμπειροι ή "γνώστες" παρακαλώ ας με διορθώσουν για να μη λέμε μαλ... εεεεεε για να μην δίνουμε λάθος πληροφορίες.
    σιγουρα τα κουνηματα οφειλονται σε πολλους παραγοντες,τωρα οσο αφορα το φτερο του 690 ειναι αρκετα αεοροδυναμικο.
    Το φοραω στο 990 μου και ουτε στα 225 δεν κουναγε καθολου ,βεβαια εχει αλλο βαρος η μεγαλη μηχανη και ειναι πιο σταθερη στα πολλα. Το 690 ειναι σχεδον μια εντουρο μηχανη και θα κουνηση μετα τα 120 δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο, το φτερο του 690-R ειναι ακομα πιο εντουραδικο.
    Προχθες εβαλα στο δικο μου ενα απο σουπερμοτο για δοκιμη και μου αρεσει αρκετα ,θα το κρατησω μεχρι να πιασουν
    οι βροχες το φθινοπωρο και μετα θα ξαναβαλω το παλιο απο το 690
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    Το 690 ειναι σχεδον μια εντουρο μηχανη και θα κουνηση μετα τα 120 δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο
    εμένα δεν μου κούναγε
    σταθερότατο μέχρι την τελική του
    (για το χαμηλό μιλάω, το R δεν το έχω οδηγήσει)

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Τα κουνηματα σε τετοια μηχανακια οφειλονται ως επι το πλειστον σε αποτομη γεωμετρια και διορθωνονται (ως επι το πλειστον) με χαμηλωμα του πισω σε σχεση με το μπροστα (η ψηλωμα του μπροστα σε σχεση με το πισω) και σωστη ρυθμιση αποσβεσεων. Ενα DRZ400S που ειχα με σωστα σεταρισμενες αναρτησεις ηταν ακλονητο μεχρι τη τελικη του (160 κοντερισια).
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. test ride KTM 690 enduro
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 14:14
  2. KTM 690 enduro R
    από Free Filip στο forum KTM
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2008, 11:35

Κανόνες δημοσιεύσεων