γτ δε βαζουμε και τα τρικυλινδρα στο παιχνιδι εχουν ιππους 4κ και ροπη 2κ![]()
![]()
![]()
einai wraio na zeis gia ena oneiro
ΣωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΑρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
2k den εννοουμε transalp ομως
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιλε πανο ειλικρινα,εχω κανει μερικες (εως αρκετες κοντρες),αλλα δεν εχει τυχει με τετοιο μηχανακι,γιαυτο απευθυνα και το ερωτημα μου σε ολους εσας....Εμπειρικα λοιπον και οπως προειπε και ο φιλος DrBig αν γινει μια τετοια κοντρα και το 4Κ ξεκινησει οπως πρεπει,δηλαδη συμπλεκταρισμενο,στα 400 μετρα 8α χασει ελαχιστα απο ενα μεγαλο δικυλινδρο και σε μεγαλυτερη αποσταση εαν το 'μεγαλο' ειναι και γυμνο (πχ Superduke) απλα θα περασει ανετα μπροστα το 4κ.Γιαυτο το λογο λοιπον δεν νομιζω οτι πρεπει απαραιτητα να ειναι transalp για να το περασουμε.....![]()
![]()
![]()
Εννοειται οτι καθε διαφωνια και αντιθετη αποψη που θα με κανει να μαθω κατι που δεν ηξερα,θα μου κινησει το ενδιαφερον να την ακουσω....Αυτος στο κατω κατω ειναι και ο σκοπος αυτου του thread....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειναι σχετικο με το θεμα μας ομως πιστευω οτι δειχνει ενα μερος των δυνατοτητων μιας τετοιας μοτοσυκλετας. Yποψιν:μισα κυβικα και ακομα πιο 'μιση' και ψηλα αποδιδομενη ροπη....
http://www.youtube.com/watch?v=QR_zpjEELCw
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
φιλε πανο ειλικρινα,εχω κανει μερικες (εως αρκετες κοντρες),αλλα δεν εχει τυχει με τετοιο μηχανακι,γιαυτο απευθυνα και το ερωτημα μου σε ολους εσας....Εμπειρικα λοιπον και οπως προειπε και ο φιλος DrBig αν γινει μια τετοια κοντρα και το 4Κ ξεκινησει οπως πρεπει,δηλαδη συμπλεκταρισμενο,στα 400 μετρα 8α χασει ελαχιστα απο ενα μεγαλο δικυλινδρο και σε μεγαλυτερη αποσταση εαν το 'μεγαλο' ειναι και γυμνο (πχ Superduke) απλα θα περασει ανετα μπροστα το 4κ.Γιαυτο το λογο λοιπον δεν νομιζω οτι πρεπει απαραιτητα να ειναι transalp για να το περασουμε.....![]()
![]()
![]()
Εννοειται οτι καθε διαφωνια και αντιθετη αποψη που θα με κανει να μαθω κατι που δεν ηξερα,θα μου κινησει το ενδιαφερον να την ακουσω....Αυτος στο κατω κατω ειναι και ο σκοπος αυτου του thread....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..
και ενα υποερωτημα: πειτε γνωμη για ΄ξεκαθαρισμα λογαριασμων΄ μεταξυ 4Κ 600 με SXV 550 FULL VDB στην κλασικη αποσταση (400μ).....![]()
.........μιας και συζητηθηκε με φιλο.....
opoio exei kalo odhgo :rotflmao:
einai wraio na zeis gia ena oneiro
δε θα πω για τα 2κ η 4κ..
μια ερωτηση.. εχεις δει ΥΑΜΑΗΑ R1
να ξεκιναει στον κοφτη? και με ζεστο λαστιχο εννωειται.
εγω το χω δει πολλες φορες μπροστα μου και εχασα τη μπαλα.ειναι μοντελο 2007
μεχρι να ζεσταθει το λαστιχο φευγει δεξια και αριστερα τον αμαζευτο εχει:rotflmao:
αλλα μετα εφυγε καρφι με ενα μεγαλο σημαδι στο δρομο![]()
ειναι καθαρα θεμα οδηγου τα 400m. δε πα να ναι και μονοκυλινδρο αμα ξεκινηση τερμα και ζεστο αντε γεια!
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Ο οδηγος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι το βασικο.....το υποερωτημα ηταν...ξερεις...κουβεντα να γινεται και καμια φωτια να φουντωσει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε φίλε άστους να τσακώνονται...μην αναφέρεις τη Χρυσή ΤομήΑρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind
![]()
![]()
οσες μοτο ειχα ηταν sbk 1000 4k οδηγησα ενα v2 tuono σε κλειστη διαδρομη και επαθα!!!
Εγω εχω μια απορια.....Αφου τα 2Κ και 3Κ ειναι τοσο 'ανωτερα' οπως αφηνετε να εννοηθει ,απο τα 4Κ γιατι στο πανελληνιο π.χ. ειναι ελαχιστα και ακομα λιγοτερα στους δρομους (που ειναι και πιο ευχρηστα);....
Υ.Γ. στα supersport αναφερομαι
Γτ τα 4Κ βγαζουν γκομενα πιο ευκολαΑρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
Εγω εχω μια απορια.....Αφου τα 2Κ και 3Κ ειναι τοσο 'ανωτερα' οπως αφηνετε να εννοηθει ,απο τα 4Κ γιατι στο πανελληνιο π.χ. ειναι ελαχιστα και ακομα λιγοτερα στους δρομους (που ειναι και πιο ευχρηστα);....
Υ.Γ. στα supersport αναφερομαι![]()
Hταν το μεγαλο μου ερωτημα και θεμα πολλων μπυροσυζητησεων...
Τελικα οδηγησα και τα 2 και πηρα το sv...
Δεν το εχω μετανοωσει καθολου...οσο για τα κλειστα κομματια το 4κ πρεπει να ειναι
στα κοκκινα συνεχεια που αυτο ειναι καθαρα θεμα οδηγου...ενω εγω που ειμα κουλος απλα ανοιγω το γκαζι...
Αν αλλαξω μηχανη παντως παλι 2κ η 3κ...
Δεν ειναι θεμα ανωτεροτητας μηχανης, εγω σα μετριος οδηγος 4κ 1000 δεν μπορω να το οδηγησω στις δυνατοτητες του. Οταν ροπιαζει ο κινητηρας το μεγαλο 4κ δεν συγχωρει ειδικα σε ελληνικους δρομους. Το 2κ ειναι αρκετα πιο ευκολο μηχανημα για να πας γρηγορα (οταν οι αλλοι παραγοντες ειναι ιδιοι). Οσο για τα 1000 ΣΒ πουλανε παραπανω λογω τεχνικων χαρακτηριστικων και μονο.Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
Υ.Γ. στα supersport αναφερομαι
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.