Ναι κατάλαβα, για το XR που έχω σου είπα, για δεν την ξαναπατάωΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εγώ για το στρομ μιλούσα πάντως.![]()
![]()
![]()
Απο άνεση τι λέει το vstrom?
Ναι κατάλαβα, για το XR που έχω σου είπα, για δεν την ξαναπατάωΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εγώ για το στρομ μιλούσα πάντως.![]()
![]()
![]()
8a vris ena varadero metaxirismeno gia taksidia me ta 5000 ke me to xiliariko 8a paris ena papi pali metaxiro na kinise mesa sto kentro oloi afto kanoume den iparxi motosikleta transformers akomaΑρχικά δημιουργήθηκε από simsonsimson
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα μιας και είμαι νέο μέλος!!!
Τι μηχανή μου προτείνετε για να μετακινούμαι καθημερινά μέσα στην Αθήνα με άνεση, αλλά και να κάνω κάποια km σε εθνική οδό, επίσης άνετα?
Τα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι γύρω στα 5.000-6.000?
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Στον ένα χρόνο που το είχα,μια χαρά ηταν μονό ή δικάβαλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από simsonsimson
Ναι κατάλαβα, για το XR που έχω σου είπα, για δεν την ξαναπατάω![]()
Μετά από κανα δίωρο στη σέλα όμως κουραζόταν η μέση μου,πράγμα που δεν συνέβη όταν οδήγησα ένα πιο σκυφτό μηχανάκι(μπούσα).
Άλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Tdm900 tha pareis p ne dikimameno polla xronia sti xrisi pou thes k sti timi pou psaxneis. Vres kapio me extra opos megaliteri zelatina,mpagaziera k tsantaki sto ntepozito k eisai super!
Και akrapovic οπωσδήποτε χαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Tdm900 tha pareis p ne dikimameno polla xronia sti xrisi pou thes k sti timi pou psaxneis. Vres kapio me extra opos megaliteri zelatina,mpagaziera k tsantaki sto ntepozito k eisai super!
αυτο να παρεις.στην ελλαδα εισαι,μια χαρα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
kawasaki versys ABS
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
Vres kapio xoris simadia kagoura pano tou mias k arketa me akrapovic ktl einai gammimena
Με όσα λίγα δεδομένα διαβάζει κανείς στο ερώτημά σου και με βάση το XR, πραγματικά σε κάτι μεταξύ Transalp, Vstrom και Versys. Για καθημερινή χρήση σε πόλη μάλλον το transalp , θα είναι το πιο άνετο και μαιτζέβελο αν δεν είσαι πολύ ψηλός. To V strom έχει σίγουρο πλεονέκτημα σε ποιο ανοικτές διαδρομές ή ταξίδια. Μπορείς να πας σε πιο μεγάλα κυβικά αλλά θα χάσεις την ευχρηστία της πόλης ιδίως αν η μέρα σου περιλαμβάνει αρκετές διαδρομές. Σε σχέση με τη λεπτή σιλουέτα του XR μπορεί να σου φανούν πολύ ογκώδεις τέτοιες μηχανές.
Μπορείς να αλλάξεις εντελώς κατηγορία και να πας σε street με φέρινγκ κι αυτό όμως θα είναι σχετικά μεγάλη αλλαγή από το XR.
Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, προτίμησε ABS.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ Β-ΣΤΡΟΜ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ
ΤΑΞ
ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΠΗΓΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ.
ΤΑΞ
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
kawasaki versys ABS![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΥΒΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ Β-ΣΤΡΟΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΕΛΕΞΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΤΑΞ
Καλημέρα και σε σένα, μεταξύ kawasaki versys ABS και V-STROM είμαι, αν και μάλλον θα επιλέξω το δεύτερο τελικά...
στρωμα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
στρωμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτός ο "σχετικός" εχει καποιο τρόπο να στο τεκμηριώσει ή απλα λέει ότι του είπαν;![]()
Ρε δεν βγαζουν τπτ τα βεστρωμ, μια χαρα μηχανάκια ειναι, φτηνα και καλά σε όλα τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μονοδρομος (οχι συμπλεκτης) το στρωμα φιλε.ρε συ Τρουπ, τί έχουμε πάθει;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Vstrom![]()
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais