Εσύ διαφωνείς και στον καθρέφτη, στο χαρακτηρισμό θα κολλήσεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
διαφωνω στον χαρακτηρισμο σου.
Εσύ διαφωνείς και στον καθρέφτη, στο χαρακτηρισμό θα κολλήσεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι νομιζεις θα πετυχεις με κομπλιμεντα???Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εσύ διαφωνείς και στον καθρέφτη, στο χαρακτηρισμό θα κολλήσεις;![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
για το μαλακια η για το φλωροσυνη???γιατι εξακολουθω να πιστευω οτι με τετοιες συνθηκες ειναι μαλακια να βρισκεσε σε εκεινο το σημειο με παπακι...ποσο μαλλον μονος σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
'α σου πω το ΣάββατοΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι νομιζεις θα πετυχεις με κομπλιμεντα???![]()
...
δεν εχω χασει το χιουμορ μου...απλα ηταν η πρωτη σκεψη μου με το που ειδα την φωτο...και βεβαια δεν το εβαλες στα ανεκδοτα να ευθυμησουμε...φιλικα βεβαια και παντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
από πότε έχασες το χιούμορ σου ?Έλεος ρε φίλε.
![]()
για το μαλακια.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
για το μαλακια η για το φλωροσυνη???γιατι εξακολουθω να πιστευω οτι με τετοιες συνθηκες ειναι μαλακια να βρισκεσε σε εκεινο το σημειο με παπακι...ποσο μαλλον μονος σου...
![]()
αμα δεν εχεις μεταφορικο μεσο και ειναι αναγκη να μετακινηθεις τι να κανεις?
μη ξεχνας αλλωστε οτι με εξισου αντιξοες συνθηκες πηγαιναμε στο δελεαρ για μια μπυρα.:a24:
ωωωωω σουλταν !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
'α σου πω το Σάββατο...
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσι είναι εδώ στη θεσσαλία !!! τί 1200gs,adventure κτλ κτλ και μαλακίες !
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Βαριοί τέτοιοι αφορισμοί εκ πληκτρολογίου ρε Πάνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και απο ποτε η μαλακια του αλλουνου ειναι δικια σου/μας φλωροσυνη???![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ωωωωω σουλταν !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οκ ,ταιριάζει και στα ανέκδοτα.Απλά νόμιζα ότι ήτανε εμφανές ότι κάνω χιούμορδεν εχω χασει το χιουμορ μου...απλα ηταν η πρωτη σκεψη μου με το που ειδα την φωτο...και βεβαια δεν το εβαλες στα ανεκδοτα να ευθυμησουμε...φιλικα βεβαια και παντα...![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Σαν τον ντελιβερα απο την διαφημιση της Cosmote μοιαζει..........αυτο το σημα καμπανα τον εχει
καταστρεψει!!!!!!!
σας κάνει εντύπωση ο τυπάς με την πάπια γιατί δεν έχει χιονίσει ακόμα στην Αθήνα....
ώστε να ξετυλίξουν και το υπόλοιπο ταλέντο τους οι καγκουροσκουτεράδες μας.
![]()
![]()
![]()
![]()
k ego re paidia me ta xionia stin attiki ta proigoymena xronia.. me ti papia pigena sti doyleia ti na kanoyme tora?
kala de to kana gia magia..
an eixa to jeep k ego mazi sas alla mi to kanoyme k thema..
ase poy i papia gia xionismeno dromo einai apo ta kalitera oximata..leptes rodes..midamini ropi ...mi apotoma frena..mia xara sas leo pigena.