Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: παποβιοι...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Κατσε γιατι νωρις ψοφησε το πραμα.

Μακαρι οπως οδηγανε η παπακιες να οδηγαγαν και τα κουλαδια με τα τουμπανα.

κ κατι v strom k gsxr που δεν μπορουν να περασουν αναμεσα απο τα αμαξια???
    το παπι μεγαλε περναει.....
    γι αυτο κατσε στην ακρη κ πολεμα να περασεις οταν ανοιξει ο δρομος.....

επεισης παρακαλειστε να μην εχετε τσιτα το γκαζι κ πατατε κ φρενο...
    γιατι οταν πραγματικα χρειαστει να πατησετε φρενο, ο πισω δεν θα σας πιστεψει....

α κ κατι αλλο σπαστικο...
    οταν δεις πεντε μετρα μην προσπερασεις το παπι αν ειναι μετα να μην χωρας
    κ να τον παρεις στο λαιμο σου να περιμενει κ αυτος επειδη εσυ εχεις 1100 κυβικα κ αλλος 100

κ οσοι πηγαινετε κεντρο "αναγκαστικα" με το αμαξι, μην μιλατε στο κινητο επειδη βαριεστε γ@μω την τρελα μου....
    κ εγω εχω μπλεξει με κινηση στο κεντρο δεν παιρνω τον αφρο τηλ να τον ρωτησω τι θα φαμε το μεσημερι.....
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Δεν εχει να κανει με το αν εχει παπακι ο αλλος ή μηχανη μεγαλου κυβισμου.Απλα τα παπακια τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιουνται και για εξωτερικες δουλειες με αποτελεσμα να βιαζονται οι οδηγοι και να κανουν μαλακιες.Οπως ειναι οι ταξιτζηδες με τα αμαξια.Το θεμα ειναι το τι σκατα κουβαλαει ο καθενας στο κεφαλι του.Και τα λεω ολα αυτα απο εμπειρια που ημουνα courier το καλοκαιρι και το αφεντικο σε πιεζει να μοιρασεις οσα περισσοτερα φακελα μπορεις οσο πιο γρηγορα.Ε,την μαλακια σου θα την κανεις σιγουρα στο τιμονι.100%.Βαλε και ολη αυτη την πηχτρα στο κεντρο βγαζει ενα αποτελεσμα σκατα.Εω παλι καλα ημουνα Παγκρατι και ηταν πιο ηρεμα.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ και μετα λεμε για τα παιδια που οδηγανε παπια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Δεν εχει να κανει με το αν εχει παπακι ο αλλος ή μηχανη μεγαλου κυβισμου.Απλα τα παπακια τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιουνται και για εξωτερικες δουλειες με αποτελεσμα να βιαζονται οι οδηγοι και να κανουν μαλακιες.Οπως ειναι οι ταξιτζηδες με τα αμαξια.Το θεμα ειναι το τι σκατα κουβαλαει ο καθενας στο κεφαλι του.Και τα λεω ολα αυτα απο εμπειρια που ημουνα courier το καλοκαιρι και το αφεντικο σε πιεζει να μοιρασεις οσα περισσοτερα φακελα μπορεις οσο πιο γρηγορα.Ε,την μαλακια σου θα την κανεις σιγουρα στο τιμονι.100%.Βαλε και ολη αυτη την πηχτρα στο κεντρο βγαζει ενα αποτελεσμα σκατα.Εω παλι καλα ημουνα Παγκρατι και ηταν πιο ηρεμα.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ και μετα λεμε για τα παιδια που οδηγανε παπια.
    αυτο δεν το δεχομαι.οταν ασχολεισαι με κατι απο το οποιο κινδυνευει η ζωη σου ή/και μπορεις να σκοτωσεις καποιον αλλο αυτα τα με πιεζει το αφεντικο μου ειναι δικαιολογειες για εφηβους σε περιοδο ολικης αρνησης.

ασχετο με το θεμα με τα παπια το παραπανω,ισχυει γενικως.

Φιλε μου αυτο δεν το ανεφερα για να σου δειξω το τι κανω εγω.Εγω ειμαι πολυ σωστος σχετικα με τον ΚΟΚ γιατι εκτος του οτι ειμαι αρχαριος ακομα ουσιαστικα,επιπλεον φοβαμαι για την ζουγκλα που κυκλοφοραμε.Απλα το ειπα για να δειξω οτι υπαρχουν και αυτοι οι τυποι.Μαζι σου ειμαι.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    δεν παιρνω τον αφρο τηλ να τον ρωτησω τι θα φαμε το μεσημερι.....
    Γιατί προφανώς ξέρεις από πριν ότι θα φάτε τα @@ σας ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Γιατί προφανώς ξέρεις από πριν ότι θα φάτε τα @@ σας ...
    εισαι ελλεινος(δεν ξερω πως γραφεται) κ τρισαθλιος...
    λογου χαρη το ειπα darling.....
    εχω ακουσει τυπα απο τζιπακι να βριζει τη γυναικα...
    "τι θα πει μωρη θα πας για ψωνια? κ εγω τι θα φαω? κ κατι τετοια"

αστα να πανε...
    ο κοσμος στο αθηνα εχει χαζεψει τρελα...
    φλας αλαρμ λωριδα φαναρια πεζοδρομια, εχουν ξεχασει τι σημαινουν...
    ειναι ολοι βλακες κ ηλιθιοι κ στον κοσμο τους.....

εγω μπορω να φυγωωωωω
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Μισό ρε παιδια γιατι ο ρειν εχει απολυτο δικιο!!!

Ολοι οι παπατζήδες σουμαχερόσσι με αποθημενα την εχουν δει. Αντε να μπουμε μπροστα και μετα στα παπαρια μας.
    Και ποιος πιστευει οτι το τζιξερ ή μια ρενα ή ενα 675 δεν παει ανετα μεσα στην πολη???????

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! Ειδικα οταν στο πρωτο φαναρι ο παπατζης θα κανει 70 μανουβρες για να σταθει απλα μπροστα σου και οταν αναψει πρασινο τρελα γκαζια και... τα 15km/h (τελικη) τα εχει και τσαντιζεται κιολας αν τον παρακαλεσεις ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ να κανει στην ακρη!!! Περνας απο πανω του ναι ή οχι?

Ολοι απο παπια ξεκινησαμε ή και ακομη οδηγουμε αλλα στοιχειώδεις κανονες (κοκ ή μοτοαλλυλεγγυης δεν παιζει ρολο) μερικοι τους τηρουμε. Ακομη και ο ροσσι να εισαι υπαρχει πιθανοτητα αυτος που ειναι πισω σου να ειναι πιο γρηγορος!

Ποσο μαλλον οταν με τα 100cc παιζεις το κεφαλι σου κορωνα - γραμματα γιατι δεν το 'χεις οταν σου χρειαστει...

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    κ κατι v strom k gsxr που δεν μπορουν να περασουν αναμεσα απο τα αμαξια???
    το παπι μεγαλε περναει.....
    γι αυτο κατσε στην ακρη κ πολεμα να περασεις οταν ανοιξει ο δρομος.....

ναι το παπί περνάει.. και έρχεται και κάθετε μπροστά σου στο φανάρι και εκτός του ότι κάνει 5 μέρες να ξεκινήσει.. πρέπει να του κορνάρεις κι όλας για να πάρει χαμπάρι πως άναψε το πράσινο γιατί τον έχει πάρειο ύπνος.

επίσης το παπί κινείτε ανάμεσα από τα κουτιά και πάει με την ίδια ταχύτητα με αυτά.
    και περιμένουμε όλοι οι άλλοι σα μαλάκες από πίσω.

επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παπιά και τα σκούτερ σχηματίζουν μια γραμμή πιάνοντας όλο το δρόμο σε κάθε φανάρι και για να περάσει μια μηχανή πρέπει να γίνει ο μαλάκας και να κάνει σφήνα.

Ο Ηλιας τα ειπε ολα.Σωστος φιλε μου.Ετσι ακριβως γινεται.

Παλαιο τόμαρο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μπορεί να μή χαρακτηρίζεται αλλα οι παπόβιοι νομίζουν οτι ο ΚΟΚ ειναι το γνωστό γλυκο...

yes we do...
    γης μαδιαμ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF