Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ξέρω ρε. Απλα ηθελα να κανεις εσύ για να μαθω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ξέρω ρε. Απλα ηθελα να κανεις εσύ για να μαθω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Re Carmen τουτουνου η ασφαλεια ειναι καλη , εγω παλια εδινα 50ε κ 60 ε το χρονο κ μαζι με την ασφαλεια μου......Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
εγω κανω εδω και ενα χρόνο μια ευρωπαϊκή που ασχολείται μονο με αυτο..... 30 ευρο τον χρονο και με εχει καλύψει εξωτερικό με το παραπάνω!!!!
Παληκαρι τη μαρκα ειναι η οδικη σου..........?![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Εγώ έχω Express και μία φορά που χρειάστηκε επάνω στην Κατάρα που μας τρακάρανε η μηχανή το βράδυ ήταν Βόλο.....πάλι καλά που είχα οδική....
Εγώ είμαι κάτοχος ένα μηχανάκι και έκανα expressο service και δε με χρειάστηκε ποτές αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Θα κανω ενα τηλεφωνο σε ΕΛΠΑ και exrpess service να μαθω τιμουλες και θα σας ενημερωσω...
Θελω να τους ρωτησω τι καλυπτουν κιολας???
Πχ αν ενα πρωι μεινω απο μπαταρια και δεν παιρνει μπροστα,αν τους καλεσω ερχονται να το παρουν απο το σπιτι να το πανε στο συνεργειο???![]()
Εσυ τι ευχαριστηση εχεις αφου δεν τους χρειαστηκες ποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από Yordan
Εγώ είμαι κάτοχος ένα μηχανάκι και έκανα expressο service και δε με χρειάστηκε ποτές αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
εγω κανω εδω και ενα χρόνο μια ευρωπαϊκή που ασχολείται μονο με αυτο..... 30 ευρο τον χρονο και με εχει καλύψει εξωτερικό με το παραπάνω!!!!
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες![]()
Εμενα ηρθαν κ την φορτωσαν thn mpataria ........... για βενζηνη μου φενεται δεν ερχοντε...........Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Θα κανω ενα τηλεφωνο σε ΕΛΠΑ και exrpess service να μαθω τιμουλες και θα σας ενημερωσω...
Θελω να τους ρωτησω τι καλυπτουν κιολας???
Πχ αν ενα πρωι μεινω απο μπαταρια και δεν παιρνει μπροστα,αν τους καλεσω ερχονται να το παρουν απο το σπιτι να το πανε στο συνεργειο???![]()
Αντε να κανουμε καμια ομαδικη ασφαλεια να μας κοψουν κ κατι.............. να παρουμε κ εμεις ΚΤΜ σαν τον Camen......![]()
![]()
Αμα δεν ερχονται για βενζινη θα ξεφουσκωσω το λατιχο ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εμενα ηρθαν κ την φορτωσαν............. για βενζηνη μου φενεται δεν ερχοντε...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ ποια ειχες???
Κ εγω ετσι εκανα.........το παιξα ασχετος κ αυτος επειδη ξερει απο ελληνες παντα εχει ενα μπετονακι γι τα λαμογια![]()
![]()
Εχπρεσσ Service ειμανε
Α ρε Ελληναααααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Κ εγω ετσι εκανα.........το παιξα ασχετος κ αυτος επειδη ξερει απο ελληνες παντα εχει ενα μπετονακι γι τα λαμογια![]()
![]()
Εχπρεσσ Service ειμανε
Θα βγαλω και την μπουζοπιπα μωρε ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Yordan
Εγώ είμαι κάτοχος ένα μηχανάκι και έκανα expressο service και δε με χρειάστηκε ποτές αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Την Κυριακή στην βόλτα ρώτα ποιος ειναι ο caesar, και ελα να με βρεις...θα σου έχω την αιτηση της ADAC και τις πληροφοριες που ζητάς.
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Για να ερθω πρεπει να εξασφαλισω βενζινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Την Κυριακή στην βόλτα ρώτα ποιος ειναι ο caesar, και ελα να με βρεις...θα σου έχω την αιτηση της ADAC και τις πληροφοριες που ζητάς.![]()
![]()
![]()
Αλλα αν οντως εχεις λεπτομερειες πες μας να ξερουμε....![]()
![]()
![]()
Αν παιζει καλη τιμη και ειναι τοσο καλη οσο λενε με ενδιαφερει...