Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: marzocchi shiver 50mm gia africa

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    reeeeeee! eipa pote oti perifanevomai gia thn mnhmh mou? xrysopsarou mnhmh exw. AMAN! glhgora sthn Ikaria na paw na glypsw thn asfalto mpas kai anakthsw kanena karakahmeno data...

Γιατί ρε θυμάσε που είναι η ΙΚΑΡΙΑ!!!!

:rotflmao:
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman

Giati mas to kanoun????

Giati mas to kanoun ayto??? sto telos tha mas xotisoun apo gynaikes paidia ktl!!!Ego olo leo sti kopelia oti den exo lefta kai olo gia to Alogo psonizo,an po oti tha paro kai ayto,de to glitono !!!kai to :a1: Pantos einai tromero!!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Giati mas to kanoun????

Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
    Giati mas to kanoun ayto??? sto telos tha mas xotisoun apo gynaikes paidia ktl!!!Ego olo leo sti kopelia oti den exo lefta kai olo gia to Alogo psonizo,an po oti tha paro kai ayto,de to glitono !!!kai to :a1: Pantos einai tromero!!!
    ke ego apo ta idia re gamoto
    na vroume kana kapilio me juk box ke laika me katroutsa ke meze na pniksoume ton pono mas..
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Γιατί ρε θυμάσε που είναι η ΙΚΑΡΙΑ!!!!

:rotflmao:
    ti eipame oti einai Ikaria?

ama paw rwtwntas den 8a mou poune??? :a1:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    katalaves re tifo to palikari den exi mnimi
    stile kamia apo eki na ton anava8miso ligo
    ala perimene na tsekaroume mipos ine palio to motherbord ke perni katostares pou ine disevretes....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sto nosokomeio oi giatroi legane gia kati 33ares. tis mnhmes mou ennoousan? an nai, 8a kataferete na vreite?
    H κλίκα μου!!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    sto nosokomeio oi giatroi legane gia kati 33ares. tis mnhmes mou ennoousan? an nai, 8a kataferete na vreite?

Ποιες 33αρες ;;
    Ρε σαραβαλο 23αρες ειναι στο νοσοκομειο ! Εσυ κυκλοφορας σα στρουμφακι οχι οι μνημες !!

Ασε και το αλλο που ακομα δε βρηκα σπονσορες για τα πηρουνια και με εχει πιασει κατι σαν σφυξιμο !!

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

Ποιες 33αρες ;;
    Ρε σαραβαλο 23αρες ειναι στο νοσοκομειο ! Εσυ κυκλοφορας σα στρουμφακι οχι οι μνημες !!

Ασε και το αλλο που ακομα δε βρηκα σπονσορες για τα πηρουνια και με εχει πιασει κατι σαν σφυξιμο !!

na milisis me tipota araves pou poulane kosmimata diamantia ke tetia pes tous na sou paroun ta mprostina ke na sou skalisoun epano tin firma tous na tous diafimizis..

8a se doune me kalo mati:a14:
    ke 8a dextoun amesos... :a29: :a015:

Ποιες 33αρες ;;

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

ρε μπερδεμενε ιπταμενε (ολλανδε!) 33αρες ΜΝΗΜΕΣ εννοω, οχι (στην ηλικια) νοσοκομες! μου φαινεται οτι απο την πολλη βροχη εκει πανω που ζεις, εχεις βραχυκυκλωσει το μυαλο σου! οταν βγενεις απο το σπιτι βαζε και καμμια σακκουλα στο κεφαλι, αφου το κρανος ΑΦΗΣΕΣ να στο κλεψουν!!! :rotflmao:
    H κλίκα μου!!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    ρε μπερδεμενε ιπταμενε (ολλανδε!) 33αρες ΜΝΗΜΕΣ εννοω, οχι (στην ηλικια) νοσοκομες! μου φαινεται οτι απο την πολλη βροχη εκει πανω που ζεις, εχεις βραχυκυκλωσει το μυαλο σου! οταν βγενεις απο το σπιτι βαζε και καμμια σακκουλα στο κεφαλι, αφου το κρανος ΑΦΗΣΕΣ να στο κλεψουν!!! :rotflmao:
    Κακιες !!!

Αχ το κραναααααααααααααααααααααακι μου !!

Κακιες !!!

Αχ το κραναααααααααααααααααααααακι μου !!

ελα ρε συ... μην δινεις σημασια σε κακοηθιες!...
    H κλίκα μου!!!

Αν και το thread είναι αρκετά παλιό, θέλω να ρωτήσω αν τελικά το έχει βάλει κανείς αυτό το Shiver ή το Magnum της Marzocchi. Φαντάζομαι όμως ότι αν το είχε βάλει κανείς, θα είχε ξεσηκώσει το forum στον αέρα

Έστειλα ένα mail στην AfricanQueens για πληροφορίες σχετικά με το Magnum, γιατί δε βλέπω ούτε τιμή ούτε τίποτα στο site τους. Για να δούμε...:a53:

Έχει κανείς στοιχεία για αυτά τα μπροστινά? Αν έχω καταλάβει καλά, η AfricanQueens παίρνει τα καλάμια τις Mαrzocchi και φτιάχνει τις πλάκες και τους αποστάτες για τις δαγκάνες για να τα ταιριάξει ατα Africa ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta
    Αν και το thread είναι αρκετά παλιό, θέλω να ρωτήσω αν τελικά το έχει βάλει κανείς αυτό το Shiver ή το Magnum της Marzocchi. Φαντάζομαι όμως ότι αν το είχε βάλει κανείς, θα είχε ξεσηκώσει το forum στον αέρα

Έστειλα ένα mail στην AfricanQueens για πληροφορίες σχετικά με το Magnum, γιατί δε βλέπω ούτε τιμή ούτε τίποτα στο site τους. Για να δούμε...:a53:

Έχει κανείς στοιχεία για αυτά τα μπροστινά? Αν έχω καταλάβει καλά, η AfricanQueens παίρνει τα καλάμια τις Mαrzocchi και φτιάχνει τι πλάκες και τους αποστάτες για τις δαγκάνες για να τα ταιριάξει ατα Africa ??
    ektos ton alon pou ma8ame gia afto to mprostino ine oti stixizi 2500 euro persines times
    nomizo afto leei pola
    ke safos kanis pou kseroume den exi vali kati tetio oute ston dromo exoume di..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ