....Θα πει ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και οχι μονο.
....Θα πει ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και οχι μονο.
βάλτε του δύο αυγά βραστά στις μασχάλες και θα τα πει όλα !!!!!!
Τι να κανει ο ανθρωπος, να τα απαρνηθει????Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
η βιλα του και οι αυτοκινηταρες του?
Με τοσες μηνυσεις που εχει φαει... παλι καλα που τα εχει και αυτα για να τις πληρωνει!!!!![]()
βαριεμαι :o
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ο αντρας της χρονιας ειναι ολοι αυτοι οι αντρες εκει εξω που δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ εχουν παει φανταροι χωρις βισματικες μεταθεσεις κανουν οικογενεια και στηριζουν την γυναικα τους και τα παιδια τους ειναι ακομα εδω παρολες τις αντιξοοτιτες και δεν μπορουν με τετοια ευθραδεια να βγουν και να πουν οτι θελουν γιατι δεν τους παιρνει το ''μαρουλι'' και δεν σπονσοραροντε απο χορηγους ουτε κλεινουν μαγαζια με μπουκαλακι 180 ευρω (βλεπε πανουσης) και αν ερθει η ωρα θα δωσουν και τη ζωη τους για μια χωρα που δινει βραβεια στο λαζοπουλο και τον πανουση και κυβερνατε απο λαμογια.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εγω παντως οσες φορες τον πετυχα στην αντιπαρο, ανεβηκε στην εκτιμηση μου
και τον εχουν και ψηλα εκει περα.
ερωτηση προς προβληματισμο: γιατι ειναι εκτος τιβι ο τζιμης και ο μητσικωστας? οι οποιοι και με αγοραιους ορους συμφερουν και πουλανε?
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
"αν ερθει η ωρα θα δωσουν και τη ζωη τους για μια χωρα που δινει βραβεια στο λαζοπουλο και τον πανουση και κυβερνατε απο λαμογια."
οχι κοριτσι μου. τη ζωη μας δεν τη δινουμε για καποια αοριστη πατριδα (που ουσιαστικα ειναι για καποια συγκεκριμενα ανθρωποειδη βαρη της γης που δημιουργουν τους πολεμους)
και δεν μας αρεσει ουτε να δινουμε τη ζωη μας ουτε να αφαιρουμε καμια ζωη
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
ακου αγορι μουΑρχικά δημιουργήθηκε από iosif
"αν ερθει η ωρα θα δωσουν και τη ζωη τους για μια χωρα που δινει βραβεια στο λαζοπουλο και τον πανουση και κυβερνατε απο λαμογια."
οχι κοριτσι μου. τη ζωη μας δεν τη δινουμε για καποια αοριστη πατριδα (που ουσιαστικα ειναι για καποια συγκεκριμενα ανθρωποειδη βαρη της γης που δημιουργουν τους πολεμους)
και δεν μας αρεσει ουτε να δινουμε τη ζωη μας ουτε να αφαιρουμε καμια ζωη
ΕΣΥ δεν θα την δωσεις
λες και ειμαι καμμια πολεμοχαρης που γουσταρει τετοιαασε τις κουβεντες αυτες πολλοι αντρες πεθαναν για να γραφεις εσυ στο moto.gr τωρα για αοριστες πατριδες.
Οσο για τα ανθρωποειδη βαρη με βρισκεις συμφωνη μιας που εγραψα κυβερνατε απο λαμογια αλλα μαλλλον το προσπερασες αυτο γιατι δεν μπορεις προκατηλημενα να διαβασεις τπτ απο αυτα που γραφω
για μενα λοιπον Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ''ΜΙΣΘΟ'' ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΧΕΙ 180 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ 10 Η ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΙΣΟΔΟ
ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΕΔΕΣΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ
(γιατι αυτοι τι ειναι?????)
και εγω ειμαι ανεργη με 0 εισοδηματα και πολλα χρεη και αβεβαιο μελλον
Ε ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΑΩ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ 5.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΑ
αιντε τωρα
εχω μιλησει ΚΑΙ στον Λαζοπουλο και στον Πανουση οταν δουλευα στη τηλεοραση.Και η αποψη μου για αυτους εμπεριεχει και θετικα στοιχεια και αρνητικα αλλα ειναι τεραστια κουβεντα.
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
αρχισαμε παλι για τα λεφτα του τζιμη:rotflmao:
στην κοινωνια που ολα τα μηδενικα εχουν περιουσιες
ο τζιμης δεν θα πρεπε να εχει:rotflmao: για να ειναι αυθεντικος
στην κοινωνια που ολοι εχουν μεγαλο αμαξι και καθε βδομαδα ανοιγουν μπουκαλια στα σκυλαδικα
με δανεικα
ο τζιμακος δεν θα πρεπε να εχει λεφτα
μην μπερδευεστε παιδια, δεν ζουμε στο 1960, εχουν αλλαξει τα πραγματα
και μακαρι να ειχε περισσοτερα λεφτα ο τζιμακος, απο τα να τα χουν κατι λαμογια γλοιωδεις δημοσιογραφισκοι πολιτικοι και δεν ξερω τι αλλο..
απο μας τα εκλεψε? με την αξια του τα βγαλε και γιατι ειναι μαγκας
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
και για μενα μην βαζομε στο ιδιο τσουβαλι τον πανουση με οποιοδηποτε αλλον "καλλιτεχνη" της ελλαδας, τον αδικουμε
λαζοπουλος και αλλα τετοια νουμερα ειναι για να τους δειχνουν στα μεσημεριατικα..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αρχισαμε παλι για τα λεφτα του τζιμη:rotflmao:
στην κοινωνια που ολα τα μηδενικα εχουν περιουσιες
ο τζιμης δεν θα πρεπε να εχει:rotflmao: για να ειναι αυθεντικος
στην κοινωνια που ολοι εχουν μεγαλο αμαξι και καθε βδομαδα ανοιγουν μπουκαλια στα σκυλαδικα
με δανεικα
ο τζιμακος δεν θα πρεπε να εχει λεφτα
μην μπερδευεστε παιδια, δεν ζουμε στο 1960, εχουν αλλαξει τα πραγματα
και μακαρι να ειχε περισσοτερα λεφτα ο τζιμακος, απο τα να τα χουν κατι λαμογια γλοιωδεις δημοσιογραφισκοι πολιτικοι και δεν ξερω τι αλλο..
απο μας τα εκλεψε? με την αξια του τα βγαλε και γιατι ειναι μαγκας
συμφωνοι!!!δεν αντιλεγω
αλλα τα αλλα λαμογια δεν βγαινουν να πουν για αντικαπιταλισμο μπλα μπλα μπλα
ουτε τους δινουν βραβεια για αυτο το λογο
γιατι και εγω αν ειχα μερικες χιλιαδες ευρω στη τραπεζα σπιτια περιουσια κλπ
ω ρε να με εβλεπες με ποση ανεση θα ημουν σε ραδιοφωνα τηλεορασεις κλπ κλπ και θα το επαιζα επαναστατης......αμεεεεε ανετα!!!!!
νομιζεις οτι γουσταρω ολα αυτα που γινοντε ρε???νομιζεις οτι θελω ο καθε μαλακας δημοσιογραφος το καθε ενα λαμογιο αφεντικο ?????? οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ που μου το παιζουν κουμουνια εδω μεσα ΕΧΟΥΝ ΤΑ 100ΠΛΑΣΙΑ λεφτα απο μενα!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟΥς ΞΕΡΩ οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ
δεν εχω να παω μεχρι τα μεγαρα και αυτοι γυρνανε καθε χρονο ολη την ευρωπη με τις μηχανες τους
Και μιλανε και το παιζουν μουρες και το καλοκαιρι εγω μενω εδω και αυτοι πανε στα εξοχικα με τις πισινες τους
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς
γιατι ετσι και εγω ξερω....να λεω κατι αλλα να ζω διαφορετικα
και για μενα αυτο ειναι κοροιδια
και οχι για βραβευση.......
και τρωμε πολυ κοροιδια .....γενικα
γιατι εγω επαιζα ξυλο με την αστυνομια μετα το γηπεδο , εγω πηγα σε σχολειο που καθε μερα βγαιναν μαχαιρια αλλα καποιοι τελειωσαν το Αρσακειο ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΧΙ.....
μου αρέσει που σε μια (ακραία )καπιταλιστική χώρα , θεωρούμε ασυγχώρητο λάθος για συγκεκριμένους ανθρώπους, το να αμείβονται για την δουλειά τους όπως οι συνάδελφοί του.....![]()
αν μιλας σε μενα τοτε δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο αυτα που γραφω.Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
μου αρέσει που σε μια (ακραία )καπιταλιστική χώρα , θεωρούμε ασυγχώρητο λάθος για συγκεκριμένους ανθρώπους, το να αμείβονται για την δουλειά τους όπως οι συνάδελφοί του.....![]()
![]()
δεν ειναι τοσο ευκολο αυτο που λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
συμφωνοι!!!δεν αντιλεγω
αλλα τα αλλα λαμογια δεν βγαινουν να πουν για αντικαπιταλισμο μπλα μπλα μπλα
ουτε τους δινουν βραβεια για αυτο το λογο
γιατι και εγω αν ειχα μερικες χιλιαδες ευρω στη τραπεζα σπιτια περιουσια κλπ
ω ρε να με εβλεπες με ποση ανεση θα ημουν σε ραδιοφωνα τηλεορασεις κλπ κλπ και θα το επαιζα επαναστατης......αμεεεεε ανετα!!!!!
παιζει ρολο πως εχεις βγαλει τα λεφτα..
Αν εχεις γλυψει και τον εχεις φαει απο το συστημα για τα λεφτα και την δημοσιοτητα, οπως το 99% της τηλεορασης ΔΕΝ μπορεις να βγεις και να πεις για αντικαταπιλισμο..
ΔΕΝ ειναι οτι δεν μιλανε επειδη δεν το "παιζουν" αντικαπιταλιστες σαν το πανουση, και επειδη ειναι ειλικρινεις..
Απλα δεν μπορουν, και φυσικα δεν τους νοιαζει, αφου και αυτοι μοσχαρια του συστηματος ειναι..
Και Ο πανουσης προφανως ειναι μερος του συστηματος, ολοι ειμαστε,
αλλα βγαζει λεφτα χεζοντας το συστημα, και αυτο του δινει την δυνατοτητα να λεει και μια κουβεντα παραπανω. αυτο γουσταρω εγω και διαφοροι αλλοι
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy