A ρε ΚΤΜαρα,για ακομη μια φορα με εκπλισεις ευχαριστα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις ,η αντιπροσωπεια εχει τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...Οτι θελω μου ειπε, του λεω και μου το φερνει σε 2-3 μερες...![]()
![]()
![]()
![]()
A ρε ΚΤΜαρα,για ακομη μια φορα με εκπλισεις ευχαριστα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις ,η αντιπροσωπεια εχει τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...Οτι θελω μου ειπε, του λεω και μου το φερνει σε 2-3 μερες...![]()
![]()
![]()
![]()
Moλις ολοκληρωσα τον καθαρισμο του καρμπ μου...![]()
![]()
![]()
Το εκανα βιδες στην κυριολεξια,το καθαρισα καλα-καλα και το ξαναδεσα...![]()
Αισθανεστε και εσεις αυτη την απεραντη ευχαριστηση οταν κανετε κατι μονοι σας και μετα ακουτε το πρωτο γουργουρητο της μοτοσυκλετας και συνειδητοποιειται οτι ολα πηγαν περιφημα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για την ιστορια και μονο να πω οτι οι ρυθμισεις ειναι:
-162.5 main jet
-47.5 pilot jet
-4η θεση την ασφαλεια στο needle jet(ηταν στην 3η...)
-2,5 περιπου στροφες το mixture screw
![]()
![]()
και μετά τι έγινε?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Για την ιστορια και μονο να πω οτι οι ρυθμισεις ειναι:
-162.5 main jet
-45 pilot jet(κανονικα θελει 47.5 αλλα δεν ειχα)
-4η θεση την ασφαλεια στο needle jet(ηταν στην 3η...)
-3 περιπου στροφες το mixture screw(ηταν στις 4+ και μου φανηκε υπερβολικο...2-2,5 προτεινουν και το εβαλα στις 3...)
![]()
![]()
Δλδ τι θες να γινει???Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
και μετά τι έγινε?![]()
![]()
![]()
Φαντάζομαι αναρωτιέται εάν η παραπάνω κατανάλωση σε περιόδους κρίσεως απέδωσε τα αναμενόμενα άλογα.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δλδ τι θες να γινει???![]()
![]()
![]()
![]()
Ουουουουουυυυυυυυυυυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Φαντάζομαι αναρωτιέται εάν η παραπάνω κατανάλωση σε περιόδους κρίσεως απέδωσε τα αναμενόμενα άλογα.![]()
![]()
![]()
![]()
Τουλαχιστον 10 αλογα τροχο κερδισα...![]()
Οχι ρε παιδια τιποτα δεν κερδισα...Απλα καθαρισα τον καρμπ μου για να ειναι στην πενα και με την ευκαιρια του εκανα και τις ρυθμισεις που προτεινουν στο advriders...![]()
Eπειδη ειχα αυξησει την ποσοτητα του καυσιμου αρκετα αλλα δεν εβαλα μεγαλυτερο idle jet το μηχανακι μετα το καθαρισμα στα φαναρια εσβηνε καμια φορα στο ρελαντι.
Ετσι σημερα αγορασα και 47,5(αντι 45) idle jet και το τοποθετησα,εβαλα το mixture screw στις 2,5 στροφες και ανεβασα και λιγο το ρελαντι.
Μια μεγαλουτσικη βολτα που το πηγα δεν εσβησε καθολου.
Να σημειωσου για μελλοντικους ενδιαφερομενους οτι δεν χρειαστηκε να βγαλω το καρμπ ξανα.
Αγορασα κατσαβιδια-νανακια και απλα ξεβιδωδωσα το κατω καπακι και εκανα την αλλαγη.![]()
Χωρις να λυσω απολυτως τιποτα αλλο...
![]()
![]()
εγω βαριεμαι να αλλαξω το δικο μου...
frankly my dear, i dont give a damn...
Φερε να στο αλλαξω εγω βρε...Τωρα πηρα το κολλαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω βαριεμαι να αλλαξω το δικο μου...![]()
Το λυνω με κλειστα ματια πλεον.![]()
Ρε παιδακια εσεις που ξερετε τα πολλα και ο νου σας κατεβαζει για βοηθηστε με λιγακι στο πρακατω.
Λοιπον,μεχρι προχθες παρολο που ειχα δωσει παραπανω καυσιμο ειχα αφησει το 45αρι pilot και το μηχανακι στο ρελαντι(σε φαναρια,οταν ειχα πατημενο συμπλεκτη κλπ κλπ) εκανε ενα τσαφ και εσβηνε.Αυτο συνεβαινε ασχετα αν το μηχανακι ηταν κρυο ή ζεστο.
Αλλαξα λοιπον το pilot σε 47,5 και ρυθμισα το mixture screw στις 2,5 στροφες.
Τωρα λοιπον,οταν ειναι ΚΡΥΟ σβηνει στο ρελαντι.Μολις το πρωτοβαλω μπροστα σβηνει 1-2-3 φορες.
Μετα αφου ζεσταθει ολα κομπλε,δεν κανει κιχ...:smilea:
Επισης,αν δουλεψει λιγο στο ρελαντι και μετα κανω ενα μαρσαρισματακι(πως τα λεω ετσι...) τοτε μπερδευει.Το κανει μονο την πρωτη φορα ομως.Μετα σαχνει...
![]()
Τι φταιει και το κανει αυτο![]()
![]()
Πρεπει να ξεβιδωσω λιγο ακομη το mixture screw,να δωσω λιγο αερα ακομη δλδ![]()
Rein,δωσε την γνωμη σου σε περικαλω..![]()
![]()
κατ αρχας το mixture screw δεν ειναι βιδα αερα αλλα καυσιμου...αρα ξεβιδωνοντας δινεις περισσοτερο καυσιμο...
εχοντας ανεβασει 2.5 σε pilot jet απο pilot screw 2.5 στροφες απο τερμα κλειστο ειναι υπερβολη...
πριν σου πω τι να κανεις κανε το συγκεκριμενο τεστ...
ζεστανε καλα το μηχανακι και τσεκαρε σε ποιες στροφες της pilot screw κραταει καθαροτερο ρελαντι...σημειωσε το...μετα απο αυτο βιδωσε τελειως την βιδα και δες αν κραταει ρελαντι...
κανε αυτα και τα ξαναλεμε...
frankly my dear, i dont give a damn...
Τι εννοεις λεγοντας καθαρο ρελαντι ομως???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κατ αρχας το mixture screw δεν ειναι βιδα αερα αλλα καυσιμου...αρα ξεβιδωνοντας δινεις περισσοτερο καυσιμο...
εχοντας ανεβασει 2.5 σε pilot jet απο pilot screw 2.5 στροφες απο τερμα κλειστο ειναι υπερβολη...
πριν σου πω τι να κανεις κανε το συγκεκριμενο τεστ...
ζεστανε καλα το μηχανακι και τσεκαρε σε ποιες στροφες της pilot screw κραταει καθαροτερο ρελαντι...σημειωσε το...μετα απο αυτο βιδωσε τελειως την βιδα και δες αν κραταει ρελαντι...
κανε αυτα και τα ξαναλεμε...
Και λεγοντας pilot screw εννοεις mixture screw???![]()
Aρα ,ετσι οπως μου τα λες, το εχω κανει πολυ πλουσιο?Κ θελει βιδωμα προς τα μεσα το mixture screw?
Τhanks ρε αγορινα για την βοηθεια![]()
![]()
![]()
Rein διαβαζω εδω: http://www.factorypro.com/tech_tunin...20/%202k-3k%29
Στο τελος λεει αυτο που μας ενδιαφερει.Συμφωνα με αυτα που λεει,αν ειναι πλουσιο το μειγμα τοτε με κρυο μοτερ το ρελαντι ειναι χαμηλοτερο απο οτι οταν ζεσταθει.
ΑΥτο συμβαινει και σε εμενα...:smilea: Κ πρεπει λοιπον,να βιδωσω προς τα μεσα το βιδακι αν καταλαβα καλα...![]()
Εγω νομιζα οτι η pilot screw ρυθμιζει αερα και οχι καυσιμο,αλλα το αντιθετο κανει.Για αυτο μαλλον τα εκανα λιγο μανταρα...![]()
Αυριο θα το ρυθμισω στις 1,5-2 στροφες να δω πως θα δουλευει...
Ρε man που το είδες αυτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Στο τελος λεει αυτο που μας ενδιαφερει.Συμφωνα με αυτα που λεει,αν ειναι πλουσιο το μειγμα τοτε με κρυο μοτερ το ρελαντι ειναι χαμηλοτερο απο οτι οταν ζεσταθει.
Αυτό που λέει είναι οτι άν δώσεις ξερογκαζιά και οι στροφές πέσουν αρχικά χαμηλότερα από το ρελαντί (π.χ. 1000 -> 1300) εχεις πλούσιο μείγμα.
Άν μετά την ξερογκαζιά αργήσουν να πέσουν τότε έχεις φτωχό (ή κάποια διαρροή αέρα)
Ερώτηση.. αρχικά το μηχανάκι στις πόσες στροφές είχε την βίδα?
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Την ειχε 4 και κατι στροφες εξω με 45αρι pilot jet και την ασφαλεια στο needle στην 3η θεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ρε man που το είδες αυτό?
Αυτό που λέει είναι οτι άν δώσεις ξερογκαζιά και οι στροφές πέσουν αρχικά χαμηλότερα από το ρελαντί (π.χ. 1000 -> 1300) εχεις πλούσιο μείγμα.
Άν μετά την ξερογκαζιά αργήσουν να πέσουν τότε έχεις φτωχό (ή κάποια διαρροή αέρα)
Ερώτηση.. αρχικά το μηχανάκι στις πόσες στροφές είχε την βίδα?
Αρχικα,εγω το μειωσα στις 3 παλι με 45 αρι και την ασφαλεια στην 4η θεση και εσβηνε συχνα στο ρελαντι.
Τωρα εβαλα 47,5 και 2,5 στροφες το screw και σβηνει οταν ειναι κρυο.Με το 47,5 ανεβασα και το ρελαντι λιγακι γιατι μου ακουγονταν χαμηλα...
Οταν δινω ξερογκαζια,μικρη ομως οχι να ανεβασει πολλες στροφες,πνιγεται το μηχανακι...
Ριχνει κουφια,πως να το πω να το καταλαβεται...![]()
![]()
![]()
Σορρυ αλλα καποιοι οροι στα αγγλικα μου ειναι αγνωστοιΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ρε man που το είδες αυτό?
![]()
![]()
![]()
Απο τα συμφραζομενα προσπαθω να καταλαβω...![]()
![]()