Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Μακριά απά εμάς, αλλά τι παίζει;

Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    Δεν καταλβαίνω γιατί να φταίει ο μοτοσυκλετιστής που περνάει ακόμα και προσπερνώντας το αυτοκίνητο είτε έχει μία λωρίδα είτε είναι μονόδρομος. Εφόσον έχει προτεραιότητα το όχημα που κινείται μπροστά (ή πλάι) από τη μοτοσυκλέτα και ο οδηγός βλέπει ότι αυτός που έρχεται από τον κάθετο δρόμο έχει στοπ γιατί να σταματήσει; Και πού ξέρει ο μοτοσυκλετιστής ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου μπροστά ή πλάι του δε σταματάει π.χ. για να αποβιβάσει κάποιον (χωρίς να βγάλει αλάρμ) ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο; Δηλαδή αν σταματήσει και μπροστά από γκαράζ ή πυλωτή για να βγει κάποιος φταίει η μοτοσυκλέτα που τον προσπέρασε αν πέσει πάνω στο αυτοκίνητο που βγαίνει απο το γκαράζ;
    Εάν μιλάμε για μια λωρίδα, ο οδηγός της μηχανής προσπερνά παράνομα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε στοπ, σταμάτησε, του δόθηκε η προτεραιότητα και ξεκίνησε. Πώς θα μπορούσε να υπολογίσει ότι κάποιος θα πέσει επάνω του επειδή προσπερνά παράνομα;

Ο οδηγός της μηχανής όμως, αφού ο μπροστά σταμάτησε, πρέπει να ελέγξει πριν προσπεράσει γιατί σταμάτησε ο άλλος.

Δηλαδή αν ο μπροστά δώσει προτεραιότητα σε ηλικωμένο πεζό και στη συνέχεια τον παρασύρει μηχανή που προσπερνά το σταματημένο αυτοκίνητο ποιός φταίει;

Ή αν εγώ έχω στοπ και ο άλλος σταματήσει να ξεφορτώσει και κατέβει και από το αυτοκίνητο, πότε πρέπει να ξεκινήσω; θα ξεκινήσω σαν να είχα προτεραιότητα και η μηχανή που τυχόν προσπερνά σε δρόμο με ένα ρεύμα, πρέπει να ελέγξει αν περνά κάποιος άλλος. Για το αυτοκίνητο που είναι στο στοπ, ο δρόμος είναι κλειστός ή του έχει παραχωρηθεί προτεραιότητα από αυτόν που την είχε. Δεν νομίζω να υπάρχει συνυπαιτιότητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αντίστοιχα σε δρόμους που έχει πολύ κίνηση και τα αμάξια αφήνουν κενό να περνανε αυτά που κινουνται στους καθετους δρόμους
    Πάλι σε λάθος πόλη βρίσκομαι. Εκτός αν με τη λέξη αμάξια δεν εννοείς τα διπλά λεωφορεία. Χαιρετίσματα από Θεσσαλονίκη.
    The Doctor. (no, really!)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Καταλαβαίνω ότι όσον αφορά το μονόδρομο με μία λωρίδα κυκλοφορίας η προσπέραση απαγορεύεται. Όταν όμως έχει και δεύτερη λωρίδα φαντάζομαι ότι τα παραπάνω δεν ισχύουν... ε?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Απαγορεύεται να δίνουν οι οδηγοί οχημάτων πρωτ/τα. Ο ΚΟΚ είναι σαφής ως προς αυτό το θέμα. Μόνο παρουσία τροχονόμου δεν ισχύει ο ΚΟΚ. Είναι λοιπόν παράνομο να σταματάς και να δίνεις πρωτ/τα. Ίδια περίπτωση με μένα που πρωπορευόταν ΤΑΞΙ και σε διασταύρωση με άλλο ΤΑΞΙ που δεν είχε πρωτ/τα ο δικός μου σταμάτησε. Δίπλα μου τροχαίος με μοτο και τον ζωγραφισε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Spidi ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ???
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2005, 23:42
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 20:14
  3. Να του αλλάξω παπά.. αλλά τι?
    από sakis_athens στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2005, 10:18