Τι παράγγειλες Λεω? Ψάχνομαι και εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε γουστάρω τα touch.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
να προσέχω δηλαδή γιατί το παράγγειλα σήμερα![]()
![]()
Τι παράγγειλες Λεω? Ψάχνομαι και εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε γουστάρω τα touch.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Πρόσεχε γενικότερα, γιατί το 2010 γ@μιέται..
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εμένα την Παρασκευή..![]()
σε νοιωθω...
![]()
Όπως λέει και η υπογραφή μου, όλο το Διάστημα ........Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Πρόσεχε γενικότερα, γιατί το 2010 γ@μιέται..
*Αν και έχουν γίνει κάποια θετικά, νομίζω.![]()
Ε52Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τι παράγγειλες Λεω? Ψάχνομαι και εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε γουστάρω τα touch.![]()
![]()
που τα ειχατε ρε παιδια τα κινητα σας?
Τι γινεται ρε πστ μου?
![]()
έλα τώρα που θες και να σε πάρουμε τήλ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όποιο Νokia αναγράφεται εδώ.
Εμένα με το Ε72 παίζει άψογα και χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet (αφού κατεβάσεις τους χάρτες στο PC σου και τους φορτώσεις).
Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες, πάρε με τηλέφωνο...
![]()
![]()
για πες ... ovi services και τι χάρτες? αυτούς που δίνει η νόκια ή μπορείς να δουλέψεις με δικούς σου?
να υποθέσω ότι το χρησιμοποιείς τακτικά / καθημερινά .... ?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μόνο εγώ τα πετώ στον τοίχο για να τα κάνω πυροτέχνημα ε;![]()
το link το διάβασες ρε άχρηστεΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έλα τώρα που θες και να σε πάρουμε τήλ ...![]()
για πες ... ovi services και τι χάρτες? αυτούς που δίνει η νόκια ή μπορείς να δουλέψεις με δικούς σου?
να υποθέσω ότι το χρησιμοποιείς τακτικά / καθημερινά .... ?![]()
![]()
το διάβασα, αυτό που ρωτάω είναι αν σε αυτά τα κινητά παίζεις μόνο έτσι ή αν μπορείς να βάλεις και δικό σου χάρτη/ δική σου εφαρμογή GPSΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
το link το διάβασες ρε άχρηστε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
το διάβασα, αυτό που ρωτάω είναι αν σε αυτά τα κινητά παίζεις μόνο έτσι ή αν μπορείς να βάλεις και δικό σου χάρτη/ δική σου εφαρμογή GPS
Είναι Symbian. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις..![]()
σωστάΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Είναι Symbian. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις..![]()
![]()
Για πλοήγηση εντός πόλης είναι μια χαρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έλα τώρα που θες και να σε πάρουμε τήλ ...![]()
να υποθέσω ότι το χρησιμοποιείς τακτικά / καθημερινά .... ?
Σου μιλάει στο bluetooth και οι οδηγίες είναι jet (όσο το έχω χρησιμοποιήσει δηλαδή).
Χάρτες χρησιμοποιείς αυτούς που δίνει η Nokia μέσω Ovi.
Όλα όμως τα software πλοήγησης για κινητό/PDA/PNA έχουν ένα πολύ βασικό (κατ' εμέ) μειονέκτημα: ΔΕΝ έχουν desktop companion software.
Επομένως αν θέλεις να φτιάξεις μια διαδρομή από πριν με την ησυχία σου και να την περάσεις στο κινητό/PDA/PNA τον ήπιες.
Το μόνο πρόγραμμα που (προσωπικά) με καλύπτει είναι το Garmin MapSource + Garmin Mobile XT. Στο E72 το είχα περάσει αλλά ήταν λίγο αργό, οπότε κατέληξα στο Ovi για πλοήγηση εντός πόλης και στο Garmin μου για ταξίδια.
![]()
thnx !Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Για πλοήγηση εντός πόλης είναι μια χαρά.
Σου μιλάει στο bluetooth και οι οδηγίες είναι jet (όσο το έχω χρησιμοποιήσει δηλαδή).
Χάρτες χρησιμοποιείς αυτούς που δίνει η Nokia μέσω Ovi.
Όλα όμως τα software πλοήγησης για κινητό/PDA/PNA έχουν ένα πολύ βασικό (κατ' εμέ) μειονέκτημα: ΔΕΝ έχουν desktop companion software.
Επομένως αν θέλεις να φτιάξεις μια διαδρομή από πριν με την ησυχία σου και να την περάσεις στο κινητό/PDA/PNA τον ήπιες.
Το μόνο πρόγραμμα που (προσωπικά) με καλύπτει είναι το Garmin MapSource + Garmin Mobile XT. Στο E72 το είχα περάσει αλλά ήταν λίγο αργό, οπότε κατέληξα στο Ovi για πλοήγηση εντός πόλης και στο Garmin μου για ταξίδια.
![]()
αααα !! γι' αυτο περσυ δεν εβρισκα θαλασσα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
για πείτε καμια γνώμη για καλό τηλέφωνο...
και αν δουλεύει και σαν Gps δε μας χαλάει... όχι να μας χρεώνει όμως, να δουλεύει σαν ανεξάρτητο gps...
...άκου δεν έχει θάλασσα η τρίπολη......αγεωγράφητοι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()