Ναι, να τό 'χεις να γράψεις το μονόλογο για την πρόταση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ζήτησα application form απο το οικογενειάρχης και μηχανόβιος έτσι για να το χω...
Ναι, να τό 'χεις να γράψεις το μονόλογο για την πρόταση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ζήτησα application form απο το οικογενειάρχης και μηχανόβιος έτσι για να το χω...
γουστάρετε εεεεΕΕ????![]()
ναι ρε γουσταρουμε:rotflmao:
αντε να παιρνει σειρα κ ο "ευχουλης" μας μη τον αρχισω σε τπτ woohoooo-TAO! (ξερει αυτος) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
μμμ ποιος είναι ο ευχούλης ο τρουπιστής?
αυτος θα κάνει Βαυαρικό γάμο!
Σ'αυτό το στοίχημα μπορώ να λάβω μέρος κι εγώ; Θα μπορούσαμε μάλιστα να λάβουμε όλοι μέρος!
Πάντα τό'χα όνειρο κάτι τέτοιο..:rotflmao:
προτιμω να με αρχισεις !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
ναι ρε γουσταρουμε:rotflmao:
αντε να παιρνει σειρα κ ο "ευχουλης" μας μη τον αρχισω σε τπτ woohoooo-TAO! (ξερει αυτος) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
προτιμω να με αρχισεις !!!
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
ναι το προτιμας τωρα...κατσε να τις φας αλλη μια γυρα κ θα σου πω εγω τι θα προτιμας μετα![]()
![]()
τωρα που μαθαμε οτι υπαρχει κ round 2...ποιος μας πιανει![]()
![]()
πόσο σου πάει αυτό το "ευχούλης" ρε τρουπερ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω του ειπα να με αφησει να του "ξασω" το μαλλι να βγαλουμε φωτο αλλα δεν ηθελεΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
πόσο σου πάει αυτό το "ευχούλης" ρε τρουπερ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ραντεβου μετα το μαιευτηριο ???Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
ναι το προτιμας τωρα...κατσε να τις φας αλλη μια γυρα κ θα σου πω εγω τι θα προτιμας μετα![]()
![]()
τωρα που μαθαμε οτι υπαρχει κ round 2...ποιος μας πιανει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
πόσο σου πάει αυτό το "ευχούλης" ρε τρουπερ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()