και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
1)Γυναίκα οδηγό μοτοσυκλέτας 250cc και πανω: "μπα;"
2)Γυναικα οδηγό μοτο 600cc και πανω: "αυτή 600 και εγώ 125... μπράβο της!"
3)Γυναίκα οδηγό παπιου ή σκουτερ: "εκολαπτόμενος φονιάς"
4)Γυναίκα οδηγό αυτοκινητου "φονιάς κατοχυρωμένος με δίπλωμα"
5)Παππούλι οδηγο αυτοκινήτου: "ο πιο συμοπαθητικός φονιάς"
6) 16χρονο ξεκράνωτο παπόβιο "μαλακοκάγκουρας πόζερος"
7)18χρονο αμαξόβιο τουρμπάτο: "υπέρ-μαλακοκάγκουρας πόζερος"
8)18χρονη αμαξοβια "Ν": "φονιάς κατοχυρωμένος με δίπλωμα στην πράκτική εξάσκηση"
Έξω από την πλάκα και την ηλίθια αφηρημάδα του τεράστιου ποσοστού των γυναικών, πάντα θαύμαζα τις μηχανόβιες (και όχι σκουτερόβιες) κυρίες!
Βρε παιδιά διακρίνω μια απέχθεια για το "είδος" της 3ης κατηγορίας. Γιατί, γιατί, ΓΙΑΤΙ;;; Με πληγώνετε so deeply. bikersonly είσαι πολύ σκληρός νομίζω όπως και συ snipper και ομοίως ο petridist και κάποιοι άλλοι λιγότερο. Πρώτον τις λακούβες δεν τις μασάμε, δεν έχουμε μυωπία, βλέπουμε μπροστά μας και τις αποφεύγουμε πετάγοντας και το κολαράκι μας πολύ όμορφα, γιατί με τις πάπιες μας έχουμε και ευελιξία, μερικοί που οδηγάνε "τρακτέρ" πέφτουνε μέσα σαν τα μοσχάρια, η μάσκαρα δεν μας φεύγει γιατί φοράμε και κράνος και γκομενάκια είμαστε αλλά δεν μασάμε στο γκάζι, και δεν είμαστε ομειώματα, ανθρώποι είμαστε και μεις. Το ενδεχόμενο του να θέλουμε αλλά να μην μπορούμε μόνο ο Wizard13 το σκέφτηκε; Ή την όμορφη τοποθέτηση του Julius γιατί δεν τη συμμερίστηκε κανείς; Δεν σας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να θέλουμε κάτι μεγαλύτερο και να μην μπορούμε (δυστυχώς) να το αποκτήσουμε και να ακούμε και να διαβάζουμε (δυστυχώς) και τέτοιες μαλακίες από τους άλλους που υποτίιιιθεται ότι μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα όταν καβαλάμε ένα καλό γκάζι και έχουμε μία κοινή αγάπη; Ή μήπως έχετε την εντύπωση ότι εμείς που οδηγάμε πάπιες δεν ξέρουμε να οδηγήσουμε τίποτα άλλο; Λάθος κάνετε. Εγώ πάντως πολύ ευχάριστα θα δεχόμουν ένα γρήγορο και μεγάλο και γαμάτο street αν μου το κάνανε δώρο και δεν θα το γύριζα πίσω.Τέλοσπάντων, το θέμα είναι ότι είσαστε κακοί ανθρώποι
και παίζετε με το πόνο μου
. Αυτό είναι όλο...
Και τα μυαλά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα!!!
...την απέχθεια κι εγώ για τα παπιά αλλά...... δε δίνω μία!!!!!
Μες στη πόλη το παπί είναι super και ώς γνωστόν το πάω ΤΑΠΑ!
Και κοτσιδούλες θα φτιάξω και το μάτι θα βάψω και το αγαπημένο μου χόμπι είναι "να βάζω μυαλό στους πιτσαδόρους που νομίζουν ότι πάνε ΓΡΗΓΟΡΑ τις παραγγελίες τους"....
Δέν έχω λεφτάκια για το μηχάνημα που θέλω -ακόμα- οπότε δέ μου αρέσει και εμένα να βγάζω συμπεράσματα για άλλους μηχανόβιους. Όσοι είναι σωστοί μπράβο τους, όσοι είναι "δήθεν" κακό του κεφαλιού τους...
’λλωστε πώς μπορείς να ξέρεις ότι η τύπισσα με το παπάκι που βλέπεις στο δρόμο και λές "χα, που πας ρε Καραμήτρο?", λιώνει στις πίστες το R1 που έχει στο γκαράζ????
...και άσε τον bikersonly να κουρεύεται......
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Kαταρχήν είπα για το 3 πράγματα που καθημερινά βλέπω.Ναι δεν είναι όλες για αυτό χρησιμοποίησα το "συνήθως"!
Οι περισσότερες που βλέπω είναι ξεκράνωτες και εκτός από το να φτάνουν στην καφετέρια γρήγορα ή στα Hondos δεν έχουν άλλη σχέση με το αντικείμενο 2 τροχοί!Οι περισσότερες το πολύ πολύ να πάνε σε scooter με τα λεφτά του μπαμπά!Οι περισσότερες ΔΕΝ ξέρουν να οδηγάνε και ούτε τους ενδιαφέρει σε βάθος το αντικείμενο.Όταν λέω οι περισσότερες εννοώ πάντα από αυτές που εγώ βλέπω.Αν κάνεις μια βόλτα από κεντρικές πλατείες π.χ Μπουρνάζι ή Πλ.Ελευθερίας θα έβλεπες αυτά που σου περιγράφω!
Όπως έχω δει και 1-2 που πάνε στην δουλειά τους σχεδόν πάντα με φτηνό και παλιό παπί!Αυτές ναι τις παραδέχομαι γιατί και με βροχή τις έχω δει.
Από εκεί και πέρα να σου πω την άποψη μου και για το οικονομικό που έθεσες!Ένα παπί παίζει από 500.000 έως 900.000 δρχ!Σωστά???Ένα Scooter από 800.000 έως 1.000.000++
Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αρκετές έως πάρα πολλές μοτοσυκλέτες!Ενδεικτικά : CB-1,Bros,SuperFour,Serow,AX-1 και και και πάρα πολλές ακόμα!Η Electra για παράδειγμα πήρε παπί με 700.000 αν θυμάμαι καλά!Με αυτά τα λεφτά άντε και λίγο παραπάνω παίρνει μοτοσυκλέτα με την οποία μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα!Και ταξίδια και βόλτες και πάνω από όλα ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ και μπαίνεις στον κόσμο της μοτοσυκλέτας!Οπότε το οικονομικό είναι ΠΟΛΥ σχετικό για μένα!Αν το θέλεις ΤΙΠΟΤΑ σχεδόν δεν σε εμποδίζει να το αποκτήσεις!Εγώ για παράδειγμα δούλευα 2 χρόνια συνεχόμενα με μισθό 150.000 δρχ και με τις τρέχουσες διάφορες υποχρεώσεις μου ΔΕΝ πήγα διακοπές καλοκαίρια ΔΕΝ έβγαινα χωρίς λόγο ΓΙΑΤΙ ήθελα να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου!!!!!Μόνο αυτό!ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΠΑΠΙ!Γούστα είναι αυτά!Σημειωτέον ΚΑΜΙΑ πείρα δεν είχα από μοτοσυκλέτες!ΠΟΤΕ δεν είχα οδηγήσει τίποτα!!!!Όταν πήρα το SuperFour ΔΕΝ μπορούσα να το πάω σπίτι και το πήγε ο κολλητός μου!!!ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!Παπί οδήγησα πρώτη φορά ΦΕΤΟΣ και αφού είχα αποκτήσει το ΧΧ και ο λόγος ήταν για να πηγαίνω στο περίπτερο να ψωνίσω όταν είμαι στην δουλειά μου.Και μου έδειξαν τις ταχύτητες!Χα!Για αυτό σου λέω!Σκληρός δεν είμαι καθόλου!Απλά ανέφερα κάτι το οποίο στην συντριπτική πλειοψηφία ΕΓΩ βλέπω!![]()
Υ.Γ Electra δεν κουρεύομαι γιατί μου πάει το μακρύ μαλλί!!Χα!![]()
1.Εκτός από το κέντρο που θα συμφωνήσω, στην διαδρομή που πηγαίνω καθημερινά Γρ.Λαμπράκη,Π.Ράλλη,Αγ.’ννης τα περνάω από πάνω τα κωλόπαπα σας!Και στην κίνηση!Και όταν κάθομαι στα φανάρια και έρχονται σαν ΜΑΛΑΚΕΣ και χώνονται μπροστά μου τους περνάω με ΣΟΥΖΑ για να τους δημιουργήσω ψυχολογικό και να κόψουν την μαλακισμένη συνήθεια να χώνονται και να μάθουν να κάθονται στην σειρά τους όπως όλοι!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
1. Μες στη πόλη το παπί είναι super και ώς γνωστόν το πάω ΤΑΠΑ!
2. ’λλωστε πώς μπορείς να ξέρεις ότι η τύπισσα με το παπάκι που βλέπεις στο δρόμο και λές "χα, που πας ρε Καραμήτρο?", λιώνει στις πίστες το R1 που έχει στο γκαράζ????
2. Γιατί αν είχε R1 ή γενικά μοτοσυκλέτα θα έβλεπες να φοράει εξοπλισμό μοτοσυκλέτας.Οι περισσότερες ΔΕΝ φοράνε κράνος και ΑΝ κάποια από αυτές φοράει η μάρκα είναι Safe,No1 κτλ κτλ!Μπουφάν ΔΕΝ θα φόραγε με το κρύο κομψό και μοδάτο αλλά μια Cordura ή δέρμα έστω και φτηνό!Τώρα άμα είχε R1 που λες θα φόραγε ARAI, ή παραπλήσιο και σίγουρα κάτι θα το πρόδιδε αυτό!Από το πως οδηγάει μέχρι τι φοράει!Τα ίδια ισχύουν ΚΑΙ για τους άντρες με παπιοσκούτερα!Μην ξεχνιόμαστε!
Μιχαλάκηηηη, χαλάρωσε παιδί μου (μου το νευριάσατε το παιδί πρωί πρωί...)![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
1. τίποτα (αλλά κάτσε να κόψω λίγο τι παίζει μέσα από το κράνος και κοντά στη σέλα) 50% ο νυν ή ο πρώην είναι/ήταν μηχανόβιος (απλά γιατί ΣΠΑΝΙΑ σχεδόν 0% μια γυναίκα αμιγώς από μόνη της θα ενδιαφερθεί να ασχοληθεί με μηχανή αν δεν την προκαλέσει κάτι να το κάνει - είναι σαν να λέμε ότι είναι συνηθισμένο ένα αγοράκι να θέλει να γίνει κομμωτής)
2. τίποτα (αλλά θα ανακάλυπτα [α] ένα ίχνος ζήλιας ανάλογα της διαφοράς σε κυβικά, [β] ένα ίχνος κακεντρέχιας αν ήταν ίδια κυβικά ή χειρότερα ίδια μηχανή [γ] ένα χαμογελάκι γιατί κάπου μέσα μου μου αρέσει) συν ότι 90% είναι επειδή ο νυν ή ο πρώην είναι/ήταν μηχανόβιος - ναι μου παιρνάει από το μυαλό να πάω στο λίτρο+ πια
3. τίποτα (αλλά από μακριά)
4. τίποτα (και δυστυχέστατα, 99% ΞΕΧΝΑΩ να δω μέσα χαμηλά τι παίζει... αντιθέτως πολλοί "συνάδελφοι" το έχουν επάγγελμα με αποτέλεσμα να κοντεύουν να σκοτώσουν τους πίσω τους)
5. τίποτα (μακριά ανάλογα πως θα δω να πάει το αυτοκίνητο - δεν θα ξεχάσω τον παππού με την 911... λέω από μέσα μου "που το πάει μωρέ αυτός" και τότε απλά πάτησε γκάζι και έφυγε με κωλιές! και ήμουν σε κωλοτάριφο! οκ το πήρα πίσω αυτό που είπα)
6. καραμαλάκας (I can't help it, δεν μιλάω μεν, αλλά το βλέμα μου είναι σαν να τον βρίζω)
7. απλά γελασμένος (και εγώ τους κάνω πλάκα όταν δεν βαριέμαι)
8. μακριά
τώρα ΑΛΛΑΖΕΙ αν δεις ΜΑΛΑΚΙΑ από κάποιον από τα παραπάνω...
1. γμτ
2. τι τα θέλεις τα στολίδια και μας σπας τα ...μήδια;
3. γμτ (δεν ασχολούμαι - σχεδόν το περίμενα)
4. ο καθρέφτης δεν είναι για να βάφεσαι (αγαπημένο μου σχόλιο σε ΑΝΤΡΕΣ οδηγούς πάντως)
5. τι το θες το αυτοκίνητο αφού δεν βλέπεις μπροστά σου;
6. άμα σου μαμήσω τίποτα
7. η κίνηση από το χέρι μου, των πιστονιών του 4 κύλινδρου σκατού του, αρκεί
8. τίποτα - όλοι είχαμε Ν κάποτε (εγώ δεν είχα αλλά τέσπα)... πάντως απλά ξαναματα(μαναμανα)αναρωτιέμαι για το πως είναι δυνατό να έχουμε τόσο μαλακία μαθήματα και εξετάσεις για δίπλωμα
....ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡΟΠΑΠΑ ΤΟΥΣ Ε?
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ.................................
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ
ΠΕΡΙ ΣΩΣΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ
ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ/ΕΣ
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
μην τα παρεξηγειτε ολα ρε κοριτσια.Απλα εγω προσωπικα δεν μπορω να συμμεριστω την ρομαντικη αποψη του julius,διοτι το μεγαλυτερο ποσοστο παιρνει το παπι οχι διοτι ειναι φτηνο αλλα γιατι ειναι ευκολο μεταφορικο μεσο,αλλα για εμενα ειναι και επικινδυνο.Ιδιως τωρα που ειναι εως και 125 cc .Τωρα το ποσοστο που θελουν μεγαλυτερη μοτοσυκλεττα αλλα δεν μπορουν ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη μικρο διοτι υπαρχει παντα η δυνατοτητα του μεταχειρισμενου στα ιδια λεφτα,αλλα παιζουν αλλα στη μεση οπως ο συμπλεκτης το βαρος που φοβιζουν.Το ιδιο ισχυει και για τα scooter.
γιατί ξέρεις πολλούς ΑΝΤΡΕΣ να έχουν τους καθρέφτες στα σκουτερόπαπα;Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
....ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡΟΠΑΠΑ ΤΟΥΣ Ε?
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ.................................
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ
ΠΕΡΙ ΣΩΣΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ
ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ/ΕΣ
το σύνηθες σχόλιο μου είναι "τι έγινε μεγάλε δεν τους χρειάζεσαι γιατί τίποτα δεν σε προσπερνάει;"
(θεωρώ ultimate μαλακία το μέσο το οποίο ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ θα προσπεράσουν να ΜΗΝ έχει καθρέφτες να τους δει)
Romantiko einai to mixanaki sou reΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
την ρομαντικη αποψη του julius![]()
ego auto poy thelo na anafero (ta exoume ksanapei vevaia) einai oti h diafora antra odigou apo gynaika odigo einai sto filo kai mono.
O Gypsi eipe gia kathreftes, asxeto mia kai den nomizo oti exei na kanei me to ean odigaei antras h gyneka, ase pou oi perisoteroi kagoures pitsirikades den exoun oxi mono kathreftes alla polla symantikotera pragmata epano sto mixanaki toy s(fota klp)
O Bikesolny syggrinei thn timh enos kainourgiou papioy me thn egora mias metaxeirismenhs motosykletas.. apo thn polh erxome kai sthn korfh kanela. Re h timh einai monaxa mia parametros, prota diplomata,asfalies,kostos synthrishs,EYKOLIA gia eksikeiosh me thn proth motosykleta.. auta den metrane? ok kai o paladin peire proto mixanaki cbr600 ti seimenei auto? posous ksereis poy ksekinisan me mixani 400cc gia proth kai posous me papia kai scooter ksekranotoys kai me tzin mpoufan??? giati diladi auth ekselixtikan se sostous motosykletistes eno mia gyneka den prokete?
Re mipos telika eisaste ligo ratsistes????? ligo??? toso ligaki???
Σωστός ο Julius.......
Πρίν δύο εβδομάδες - βράδυ - έπεσα πανω σε ένα ΧΤ που τα μόνα φώτα που είχε πάνω του ήταν αυτά από την λάμπα του δήμου, και ο μ@λ@κ@ς χούφτωσε το μπροστινό γιατί είδε λέει κάποιο αυτοκίνητο να έρχετε κάπου στα αριστερά του........ @!#$!@!!!@@
Αποτέλεσμα του ΑΝΤΡΑ (ξεκράνωτου - χωρίς φώτα - μυαλού - και πολλά άλλα) : σπασμένη ζελατίνα, βουλιαγμα στο ρεζερβουάρ, μελανός αριστερός ώμος και φαρυγγίτιδα από τα καντήλια.....
Καλή η πλάκα με τις κοπέλες αλλά κυκλοφορούνε και κάτι άντρες αστέρια...
AXAXAXAAXXAAXAXXAXA...
TSULIUS....O ROMANTIKOS....XAXAXAXXAXAXXAXAAX DE MPORO ALO....EXO KLASEI PANO MOY!!
EGO EXO NA PO OTI OLOYS TOYS ANTIMETOPIZO ME THN IDIA SYMPERIFORA...
KOINOS TOYS PATAO OLOYS!
PLATYPODIA EXO;;;;;;