kostakisK είσαι Θεσσαλονίκη αλλιώς σου είχα το ΤΕΛΕΙΟ Africa!
Φίλου, όχι το δικό μου...Άν και για να λέμε την αλήθεια, άν θές το δικό μου, πάρτο να πάρω εγώ του φίλου!![]()
kostakisK είσαι Θεσσαλονίκη αλλιώς σου είχα το ΤΕΛΕΙΟ Africa!
Φίλου, όχι το δικό μου...Άν και για να λέμε την αλήθεια, άν θές το δικό μου, πάρτο να πάρω εγώ του φίλου!![]()
Να το παρεις το κοριτσι ....Αρχικά δημιουργήθηκε από kostakisK
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......γιά να ξεκαθαρίσω κάτι: Η τιμή που προανέφερα(5500 Ευρώ) είναι στην Ελλάδα !! Εκτελωνισμένη , με πινακίδα και τέλη κυκλοφορίας πληρωμένα για το 2006. Και χωρίς να αρχίσω τα κλάματα και τα γύφτικα παζάρια !
Αλλο ένα βράδυ που δεν κοιμήθηκα και την έβλεπα στα όνειρά μου !
Ζήτησα να μου στείλουν το τελευταίο εκκαθαριστικό ! Μού κανε κλίκ ρε παιδί μου. Αφού δεν μπόρεσα να την πάρω στα 20 μου θα την πάρω στα 37 μου !Θα σας κρατάω ενήμερους........
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostakisK
Αλλο ένα βράδυ που δεν κοιμήθηκα και την έβλεπα στα όνειρά μου !
! Μού κανε κλίκ ρε παιδί μου. Αφού δεν μπόρεσα να την πάρω στα 20 μου θα την πάρω στα 37 μου !Θα σας κρατάω ενήμερους........
Δεν το συζητώ καθόλου πάρτην και ότι σου βγή , που στις περισσότερες περιπτώσεις οταν ειναι κάτι που το θέλουμε πολύ δεν μας προδίνη![]()
Το ίδιο ακριβός έκανα κι εγώ την είχα στα όνειρά μου απο όταν προτωβγήκε , απο το 650 ακόμη , κατάφερα να την πάρω στα 38 μου απρπαξα την π΄ρωτη που βρήκα χωρίς να κοιτάξω ούτε αν μου τον πιάσαν ούτε τίποτα και έγινα πιο έφηβος και απο τον Τίφο![]()
απλά προσεξέ τη λίγο και μην αφήσεις να σε παρασύρη γιατι είναι ξεμυαλίστρα η άτιμη (σαν τα πιπίνια ενα πράμα )![]()
Αντε παλικάρι μου μην το σκέφτεσε καθόλου
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
geia sas .afto pou leei o matmat. exei dikio. kai egw eimai neos katoxos africanas 04-02-2006. otan piga sto magazi pou tin eixa kialari ta eblepa ola teleia apo ti kapsoura pou tis eixa. mou legane diafora alla i kapsoura eixe xtipisi kai sta aftia. telika ekana afto pou elege i kardia mou.entaxei i mixani den itane xalia apla eixe mini ena xrono akiniti logo polisis. kai katalabenete oti eixe kapies mikroskouries kati simadia tou xronoy legomena.
akoma den to exw pistepsi oti einai diko mou afto to ergaleio.
fysika tin exw kanei koykla epesa me ta moutra epanw kai tin epanefera sto pragmatikotis epipedo. tespa an krineis oti einai einai kali i mixani parti kai mi to sizitas gia to metaniosis apokliete.
proxtes piga sti honda sti mitilini na rwtiso kati. kai piasame koubenta me to antiprosopo. mou leei erxonte akoma kai mou gireboune africa twin. tous lew oti exei stamatisi i paragogi tous kai den to pisteboune. einai mixani me megali istoria telos.
akoma kai me asxeta atoma gia mixanes pou sizitao gnorizoun to africa twin mikri megali mexri kai i giagia xerei ti einai:rotflmao:
ante na tis xeromaste![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Δεν το συζητώ καθόλου πάρτην και ότι σου βγή, να τα αρχισαμε... που στις περισσότερες περιπτώσεις οταν ειναι κάτι που το θέλουμε πολύ δεν μας προδίνηαπο χεσιμο πως παμε? δεν εχουμε ουτε εκει προβλημα?
Το ίδιο ακριβός έκανα κι εγώ την είχα στα όνειρά μου απο όταν προτωβγήκε , απο το 650 ακόμη , κατάφερα να την πάρω στα 38 μου μεγαλος την πηρες.... αρπαξα την πρωτη που βρήκα χωρίς να κοιτάξω στο σκοταδι δηλαδη την αρπαξες πρωτη φορα ή με την οπισθεν??? ούτε αν μου τον πιάσαν ούτε τίποτα ...και δεν καταλαβες τιποτα? τοοοοσο χαλαρος ησουν την πρωτη φορα? και έγινα πιο έφηβος και απο τον Τίφο ωστε ετσι εξηγειται γιατι εφυγε απο Ελλαδα και πηγε Ολλανδια!!!![]()
απλά προσεξέ τη λίγο και μην αφήσεις να σε παρασύρη γιατι είναι ξεμυαλίστρα η άτιμη (σαν τα πιπίνια ενα πράμα ) ....τωρα μαλιστα: εχεις κυλισει τοσα χρονια στην ακολασια και αυτο θυμηθηκες: οτι ΚΑΙ μπορει να σε ξεμυαλισει. παλι καλα που δεν προτεινες να το δοκιμαζει καθε 9 μερες!!!![]()
Αντε παλικάρι μου μην το σκέφτεσε καθόλου ουουουου 666 ουουουου 666, πες του και για τα χωματινα 10μερα που σχεδιαζετε ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Ουστ μωρή ζηλιάρα !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
τα 9μερα τα ξεπεράσαμε τωρα θέλουμε κάθε μέρα οχι σαν μερικές μερικές που
ακούν διόδια Ελευσίνας και πονάει ο
κώλος τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Μπορεί 38 να μην είμαι. Μπορεί να μαι 30. Μπορεί και εγώ να μουν ακριβώς όπως εσύ και να πα δεν παίζει θα την πάρω τέλος. Μπορεί να καταργήθηκε η Αφρικα. Μπορεί να συνεχίζει να είναι ακόμα μια απο τις αν οχι η καλύτερη επιλογη στην κατηγορία της. Μπορεί να είναι το ποιο όμορφο on-off.Μπορεί να με έχει ξεμυαλίσει τόσο πολύ που σχεδόν κάθε μήνα όλο και κάποιο δωράκι της σκάω. και επειδή τα μπορεί...συνεχίζουν για πάάάρα πολύ....μήν το πολυσκέφτεσαι πάρτην καλορίζικη και παντα όρθια!!!