Διπλο σταντ-πρωτη μεσα και πανακι με παραφινελαιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
οποτε γλιτωνεις το πλυσιμο αλυσιδας που ειναι μανικι......![]()
5 λεπτα δουλεια...
Διπλο σταντ-πρωτη μεσα και πανακι με παραφινελαιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
οποτε γλιτωνεις το πλυσιμο αλυσιδας που ειναι μανικι......![]()
5 λεπτα δουλεια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
αφήνοντας ένα λεπτό στρώμα στερεού λιπαντικού που προσκολλάται στην αλυσίδα λόγω της πολικότητάς του.
ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ + στερεο? Αυτο το σπρευ δηλαδη κολλαει πανω στην αλυσιδα αλλα δεν κολλαει τιποτα αλλο πανω του (εχει νανομαγνητες?)
Σκονη και χωμα ρε παιδια ειναι αναλογα με το περιβαλλον που κυκλοφορουμε...αλλιως θα το αφηναμε το μηχανακι σε αποστειρωμενη γυαλα ....
ΑΠΟ ΤΟ τιποτα και να παραμελουμε την αλυσιδα....καλο ειναι και το λαδακι που περισευει απο τα Service (σκουπιζοντας τα χοντρα αφου αφισουμε να ποτισει - εισχωρησει στα τσιμουχακια) ....
ΤΟ ΛΑΘΟΣ που κανουν πολλοι και μαζευει ΜαΚα η αλυσιδα τους ειναι πως σπανια την ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ & ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ πριν βαλουν SPray...Απλα στην παλια συσσωρευμενη βρωμια....Αβερτα Spray
Accipere quam facere praestat injuriam
Οδοντοβουρτσα με αντισκοριακο Wrench 40 λεπτακια υποθεση.......
Εχω Xs -ring ομως οποτε δεν με χαλα το αντισκοριακο .......... αλλα για Ο-ring δεν κανει.....
love will save the planet,hate is a good start.
δεν είναι και πολύ σοφό αυτό καθώς υπάρχει κόσμος που έχει χάσει δάκτυλο έτσι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Διπλο σταντ-πρωτη μεσα και πανακι με παραφινελαιο...![]()
5 λεπτα δουλεια...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Διπλο σταντ-πρωτη μεσα και πανακι με παραφινελαιο...![]()
5 λεπτα δουλεια...
καμια συγχρονη μοτο δε δουλευει στο σταντ, εκτος αμα εχει βαλει τα χερακια του ο ιδιοκτητης(ο οποιος σε λιγο καιρο θα αρχισει να παραπονιεται για διαφορα με τα πειραματα που κανει:rotflmao: )
Καθαρει υπερβοληΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Οδοντοβουρτσα με αντισκοριακο Wrench 40 λεπτακια υποθεση.......![]()
![]()
![]()
![]()
Κ το αντισκωριακο βλαπτει τα o-ring,αν εχεις αλυσιδα με τετοια![]()
Στο διπλο δουλευουν ολαΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καμια συγχρονη μοτο δε δουλευει στο σταντ, εκτος αμα εχει βαλει τα χερακια του ο ιδιοκτητης(ο οποιος σε λιγο καιρο θα αρχισει να παραπονιεται για διαφορα με τα πειραματα που κανει:rotflmao: )![]()
![]()
Οντως πολυ καλο! Το ειχα παρει πριν 4 χρονια για την αλυσιδα του Ζ μου και δεν πετουσε σταλα στη ζαντα ή στην ουρα. Βεντουζα πανω στην αλυσιδα!!! +++Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Το εβγαλαν καλητερο σπρευ απο ενα αλλο φορουμ,
δεν το εχο δοκιμασει αλλα τους εμπιστευομαι,
οσοι το δοκιμασαν εγραψαν καλα λογια.![]()
Αν το βρειτε..παρ'τε το!!!
και εγω με πανακι και wd-40 την καθαριζω την αλυσιδα και γινετε λαμπικο!![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Ε αμα ειστε τοσο κουλοι τι να πω.................Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν είναι και πολύ σοφό αυτό καθώς υπάρχει κόσμος που έχει χάσει δάκτυλο έτσι ...![]()
![]()
![]()
Και οσοι δεν εχουν,υπαρχουν και τα κανονικα σταντ...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Στο διπλο δουλευουν ολα![]()
![]()
![]()
Διαφωνω καθετος :a37: και οριζοντιος!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
το λιπαντικό της belray είναι ΓΤΠΚ και απορώ πως τόσος κόσμος λέει καλά λόγια για αυτό
![]()
στεγνώνει η αλυσίδα γρήγορα, κάθε 300 χλμ έπρεπε να ψεκάζω ...
φτύνει παντού (sticky my ass)
είναι και άσπρο και φαίνεται χάλια ...
Ειναι ΚΓ. Δεν παρατηρησα ουδενα στεγνωμα μετα απο τοοοοσσσοοο λιγα χλμ, και ουτος ή αλλος, σχεδον σε καθε πλυσιμο πρεπει να λαδωνεις την αλυσιδα...οποτε...![]()
Δεν εχω πια ο-ρινγκ ........... Ασε που μου φενεται οτι θελει εξαιτιας τους πιο συχνο τεντωμα η αλυσιδα![]()
Εχω Χσ ρινγκ αλλα δε θυμαμαι απο τι αποτελειται αυτη......?
love will save the planet,hate is a good start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ε αμα ειστε τοσο κουλοι τι να πω.................![]()
![]()
![]()
κοιτα να δεις...με ταχυτητα μεσα ριχνουν σπρευ συνηθως...το να φερεις σε επαφη αλυσιδα που βρισκεται σε κινηση, με το χερι σου ομως, ειναι φαουλ, και εναντια σε καποιους κανονες ασφαλειας...οσοι το εκαναν αυτο και την πατησαν, εμειναν μετα κουλοι, δεν ηταν απο πριν![]()
Οποιος δεν μπορει ας γυρνα την ροδα με το χερι ρε παιδια....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
κοιτα να δεις...με ταχυτητα μεσα ριχνουν σπρευ συνηθως...το να φερεις σε επαφη αλυσιδα που βρισκεται σε κινηση, με το χερι σου ομως, ειναι φαουλ, και εναντια σε καποιους κανονες ασφαλειας...οσοι το εκαναν αυτο και την πατησαν, εμειναν μετα κουλοι, δεν ηταν απο πριν![]()