Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: καινουργια πινακιδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
    Και η ερώτηση είναι η εξής:

Αν δηλαδή έχεις πάρει μηχανή π.χ. από τη Λαμία, ή αμάξι από τα Γιάννενα, και χάσεις την πινακίδα, το ΚΕΠ θα απευθυνθεί στο υπουργείο Συγκοινωνιών της περιοχής που μένεις ή θα τα στείλει στα Γιάννενα ή στη Λαμία;
    Δεν ειναι δικη σου δουλεια. Αυτοι θα κινηθουν υπηρεσιακα αν χρειαστει. Εσυ τη δουλεια σου θα την κανεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Ξερω οτι την χανεις .Νομιζα οτι σε καποιες περιπτωσεις μπορεις να την κρατησεις ,αλλα ηρθε ο McGyver και ελυσε τις οποιες αποριες.

Τωρα ...Αν δεν εχεις προβλημα με τους μπατσους μπορεις να πας σε καποιον να σου φτιαξει μια .
    Δεν ειναι χτυπημενη οπως οι οριτζιναλ και μπορει να εχεις θεμα αν πεσεις σε στραβο.Αν ομως κρατησεις την παλια και τη δωσεις αν σου ζητηθει για να μην σε κατηγορισει κανενα ¨οργανο¨
    πιστευω δεν θα εχεις προβλημα.
    Εγω εχω στη μοτο μια τετοια ,δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.
    Αν το αποφασισεις και δεν εχεις καποιον να σου τη φτιαξει πες μου να σου στειλω μια....με τα νουμερα σου .
    Τόσα πληρώνουμε, τέλη, ταξινομήσεις, το'να, τ'άλλο...
    Δεν μπορούν να φτιάξουν πινακίδες με άλλο υλικό πλην του τσίγγου?

Ευχαριστώ φίλε.
    Θα δω τι θα κάνω με την @#$%^&* πινακίδα μου...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αν δηλαδή έχεις πάρει μηχανή π.χ. από τη Λαμία, ή αμάξι από τα Γιάννενα, και χάσεις την πινακίδα, το ΚΕΠ θα απευθυνθεί στο υπουργείο Συγκοινωνιών της περιοχής που μένεις ή θα τα στείλει στα Γιάννενα ή στη Λαμία;
    Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω πως υπεύθυνο για (επαν)έκδοση πινακίδων είναι το παράρτημα του Υπουργείου της περιοχής του κατόχου του οχήματος.

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Το ρωτάω γιατί σε σχετική περίπτωση που άλλαξα άδεια κυκλοφορίας με αυτοκίνητο που έβγαλε πινακίδες επαρχίας, μου είπανε από το ΚΕΠ, ότι θα πρέπει να στείλουνε την άδεια για αλλαγή στο ΚΕΠ της επαρχίας, και ότι αυτό έχει επιπλέον επιβάρυνση 75€!!!

Φυσικά προτίμησα να τη στείλω σε φίλο με courier για να μου κάνει ο ίδιος την εξυπηρέτηση...

Το ρωτάω γιατί σε σχετική περίπτωση που άλλαξα άδεια κυκλοφορίας με αυτοκίνητο που έβγαλε πινακίδες επαρχίας, μου είπανε από το ΚΕΠ, ότι θα πρέπει να στείλουνε την άδεια για αλλαγή στο ΚΕΠ της επαρχίας, και ότι αυτό έχει επιπλέον επιβάρυνση 75€!!!

Φυσικά προτίμησα να τη στείλω σε φίλο με courier για να μου κάνει ο ίδιος την εξυπηρέτηση...
    Ε ναι.Πρεπει να εισαι στην περιοχη που θα βγουν οι πινακιδες οταν θα κανεις τη δουλεια αυτη.
    Να πας σε τοπικη αρχη. Στη δικη μου περιπτωση αλλαξα μια ΙΕΟ σε ΑΝΖ και το εκανα στην περιοχη ΑΝΖ(Αγιος Νικολαος) Λογικο ειναι.Εσυ θελεις να βαλεις πινακιδες επαρχιας χωρις να βρισκεσαι εκαι αν καταλαβα .
    Αν οχι τοτε δεν το καταλαβαινω αυτο που σου ειπαν.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21
  2. Μια Καινουργια ΑρΧη
    από karelis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2004, 19:37
  3. καινούργια σέλα?????
    από monstermind στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket