Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Metzeler M5

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vangkaret Προβολή μηνύματος
    ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω τα m3 να είμαι σίγουρος...έχω βγει πολύ εκτός μπάτζετ με τη κούκλα μου και στεναχωρίεμαι αλλά θέλω να τη χαρώ..άμα τη δοκίμασες στη πίστα τότε εγώ που θα ανέβω ένα βουνό 3 φορές μαξιμουμ το χρόνο μια χαρά είμαι..ευχαριστώ και πάλι
    3 φορες πιστα μεγαρα και εξωτερικο.
    κρατησανε 16.000χλμ,πιστευω τα λεει ολα.
    το μονο κακο να ξερεις το μπροστινο εχει ενα θεμα αργει πολυ να ζεσταθει.
    αλλα για το μηχανακι σου οπως και το δικο μου μια χαρα ειναι μαν,θα το ευχαριστηθεις.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παρε τα Μ5. Η διαφορα χρηματων θα σε αποζημιωσει στον δρομο....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Τα Μ3 ήταν μακράν τα χειρότερα ελαστικά που έβαλα ποτέ στο GSR!!! Γλυστρούσαν τρομερά εύκολα!!! Τα άλλαξα πριν τελειώσουν γιατί δεν μπορούσα να τα εμπιστευτώ!!!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Τα Μ3 ήταν μακράν τα χειρότερα ελαστικά που έβαλα ποτέ στο GSR!!! Γλυστρούσαν τρομερά εύκολα!!! Τα άλλαξα πριν τελειώσουν γιατί δεν μπορούσα να τα εμπιστευτώ!!!

Είσαι ο πρώτος που ακούω να λέει κάτι τέτοιο! Τι είχες πριν και τι έβαλες μετά; (Σωστές πιέσεις κτλ το θεωρώ δεδομένο ε; )
    Give me fuel, Give me fire

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Είσαι ο πρώτος που ακούω να λέει κάτι τέτοιο! Τι είχες πριν και τι έβαλες μετά; (Σωστές πιέσεις κτλ το θεωρώ δεδομένο ε; )
    παιζει να μη τοιυ ταιριαζανε στο μηχανακι,δεν σημαινει επειδη π.χ εβαλα pirelli diablo corsa 3 που ειναι ενα απο τα παρα πολυ καλα λαστιχα θα μπαινω με το χορνετ τρενο, μπορει να μην ταιριαζει στην μηχανη.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

παιζει να μη τοιυ ταιριαζανε στο μηχανακι,δεν σημαινει επειδη π.χ εβαλα pirelli diablo corsa 3 που ειναι ενα απο τα παρα πολυ καλα λαστιχα θα μπαινω με το χορνετ τρενο μπορει να μην ταιριαζει στην μηχανη.

Φυσικά σωστές πιέσεις! Πριν από το Μ3 είχα τα Pirelli Diablo Corsa III, πριν από αυτά, τα ΒΤ-016 και πιο πριν τα ΒΤ-014. Τώρα έχω τα Michelin Power Pure. Ε από όλα αυτά τα χειρότερα (ΜΑΚΡΑΝ) ήταν τα Μ3... τόσο που τα άλλαξα μετά από 7000 χιλιόμετρα και ενώ είχαν ακόμα πάρα πολύ ψωμί! Δεν ένιωθα ΚΑΘΟΛΟΥ σιγουριά. Δεν υπήρχε μέρα που να μην γλυστρούσαν λίγο... Και δεν μιλάμε για επιθετική οδήγηση.
    Τα τωρινά και τα Pirelli τα τελικιάζω και δεν βγάζουν κιχ. Τα Μ3 πριν καν έρθουν στα όρια τους γλυστρούσαν και έδιναν αβεβαιότητα!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    παιζει να μη τοιυ ταιριαζανε στο μηχανακι,δεν σημαινει επειδη π.χ εβαλα pirelli diablo corsa 3 που ειναι ενα απο τα παρα πολυ καλα λαστιχα θα μπαινω με το χορνετ τρενο, μπορει να μην ταιριαζει στην μηχανη.
    Αυτό που λες είναι πολύ σωστό. Ισχύει. Άτομα σε διαφορετικές μηχανές ο ένας μπορεί να πίνει νερό στο όνομα κάποιων ελαστικών και κάποιος άλλος να τα καταριέται!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    OK παιδιά, δεν τα έχω βάλει οπότε δεν μπορώ να πω την γνώμη μου, σίγουρα παίζει ρόλο και ο τρόπος οδήγησης του καθενός.
    Give me fuel, Give me fire

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. metzeler M5 η dunlop sportsmart?
    από jonnyb στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2011, 19:48
  2. Metzeler K3 h M5???
    από Sorty στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2010, 14:41

Κανόνες δημοσιεύσεων