σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Παρε τα Μ5. Η διαφορα χρηματων θα σε αποζημιωσει στον δρομο....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Τα Μ3 ήταν μακράν τα χειρότερα ελαστικά που έβαλα ποτέ στο GSR!!! Γλυστρούσαν τρομερά εύκολα!!! Τα άλλαξα πριν τελειώσουν γιατί δεν μπορούσα να τα εμπιστευτώ!!!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Φυσικά σωστές πιέσεις! Πριν από το Μ3 είχα τα Pirelli Diablo Corsa III, πριν από αυτά, τα ΒΤ-016 και πιο πριν τα ΒΤ-014. Τώρα έχω τα Michelin Power Pure. Ε από όλα αυτά τα χειρότερα (ΜΑΚΡΑΝ) ήταν τα Μ3... τόσο που τα άλλαξα μετά από 7000 χιλιόμετρα και ενώ είχαν ακόμα πάρα πολύ ψωμί! Δεν ένιωθα ΚΑΘΟΛΟΥ σιγουριά. Δεν υπήρχε μέρα που να μην γλυστρούσαν λίγο... Και δεν μιλάμε για επιθετική οδήγηση.
Τα τωρινά και τα Pirelli τα τελικιάζω και δεν βγάζουν κιχ. Τα Μ3 πριν καν έρθουν στα όρια τους γλυστρούσαν και έδιναν αβεβαιότητα!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
OK παιδιά, δεν τα έχω βάλει οπότε δεν μπορώ να πω την γνώμη μου, σίγουρα παίζει ρόλο και ο τρόπος οδήγησης του καθενός.
Give me fuel, Give me fire