Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Suzuki SV1000SZ

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Τα λόγια δεν ήταν ακριβώς αυτά αλλά το υφάκι τους ήταν σε αυτό το στυλ...... Τα θεωρούν "μικροπράματα" αυτά από ότι μου είπαν και.............ανάξια εισαγωγής..............!

!!!

Θα τα παραγγείλω έτσι κι αλλιώς από την Suzuki GB και με την ευκαιρία θα τους ενημερώσω για την Ελληνική κατάντια.......και ας κάνουν ότι θέλουν.........

Πάντως γενικά ρε παιδιά η ελληνική αγορά είναι ακόμα σε φάση "Ας πουλήσουμε την μοτοσυκλέτα, ας έχουμε και ανταλλακτικά και όλα καλά"...... After sales μηδέν..........

Anyway, βγήκαμε εκτός θέματος............
    Κοιταξτε παιδια!
    Επειδη ΔΥΣΤΥΧΩΣ με το εμποριο ειμαι μπλεγμενος απο τοτε που γεννηθηκα,σε διαφορους κλαδους,μπορω να πω με το χερι στην καρδια,οτι στα μοτοσυκλετικα ειδη,οι πωλησεις ειναι πολυ μεγαλες και με τεραστιο ποσοστο κερδους!
    Εγω παραγειλα κατι για το Ζ μου απο την teomoto που δεν θα το ανοιξει σαν κωδικο(μεγαλη παραγγελια)αλλα επειδη το ζητησα θα φερουν εστω και 1 κομματι,σε 20 μερες θα το εχω!
    Σε μερικα αλλα αξεσουαρ,δεν εχουν και οι ιδιοι κωδικο ακομα(το οποιο σημαινει οτι δεν το διαθετει ακομα το εργοστασιο)αλλα αν μου πουν οτι δεν το φερνουν ουτε με παραγγελια(εφοσον παραχθει) τοτε θα φανε μεγαλο κραξιμο!

Παιδια ουτε μπορειτε να φανταστειτε τι πωλησεις κανουν,ειναι απαραδεκτες εντελως ορισμενες αντιπροσωπιες!

Ενας αλλος φιλος πηγε πισω ενα κρανος x-lite 601 επειδη ειχε ελατωματικη βαφη(ξεφλουδιζε απο τη πρωτη βδομαδα),και του ειπαν οτι θα το στειλουν στην ιταλια να το...επισκευασουν!!!
    Εαν ειναι δυνατον,ολοκληρη nolan και δεν μπορει να καλυψει ενα κρανος!
    Δηλαδη τι θα κανουν,θα το ξυσουν και θα το ξαναβαψουν?Ουστ!

Αλλα ειπαμε,στειλτε ενα γραμματακι στα κεντρικα να δειτε πως χεζονται!
    Οι αντιπροσωπιες δεν περνονται,αλλα δινονται,δηλαδη κανει προσφορα ο μελλοντκος αντιπροσωπος και αμα τον γουσταρουν οι Ιαπωνεζοι του την δινουνε!
    Αν δεν ειναι ικανος του την παιρνουν πισω,απλα!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Κοιταξτε παιδια!
    Επειδη ΔΥΣΤΥΧΩΣ με το εμποριο ειμαι μπλεγμενος απο τοτε που γεννηθηκα,σε διαφορους κλαδους,μπορω να πω με το χερι στην καρδια,οτι στα μοτοσυκλετικα ειδη,οι πωλησεις ειναι πολυ μεγαλες και με τεραστιο ποσοστο κερδους!
    Εγω παραγειλα κατι για το Ζ μου απο την teomoto που δεν θα το ανοιξει σαν κωδικο(μεγαλη παραγγελια)αλλα επειδη το ζητησα θα φερουν εστω και 1 κομματι,σε 20 μερες θα το εχω!
    Σε μερικα αλλα αξεσουαρ,δεν εχουν και οι ιδιοι κωδικο ακομα(το οποιο σημαινει οτι δεν το διαθετει ακομα το εργοστασιο)αλλα αν μου πουν οτι δεν το φερνουν ουτε με παραγγελια(εφοσον παραχθει) τοτε θα φανε μεγαλο κραξιμο!

Παιδια ουτε μπορειτε να φανταστειτε τι πωλησεις κανουν,ειναι απαραδεκτες εντελως ορισμενες αντιπροσωπιες!

Ενας αλλος φιλος πηγε πισω ενα κρανος x-lite 601 επειδη ειχε ελατωματικη βαφη(ξεφλουδιζε απο τη πρωτη βδομαδα),και του ειπαν οτι θα το στειλουν στην ιταλια να το...επισκευασουν!!!
    Εαν ειναι δυνατον,ολοκληρη nolan και δεν μπορει να καλυψει ενα κρανος!
    Δηλαδη τι θα κανουν,θα το ξυσουν και θα το ξαναβαψουν?Ουστ!

Αλλα ειπαμε,στειλτε ενα γραμματακι στα κεντρικα να δειτε πως χεζονται!
    Οι αντιπροσωπιες δεν περνονται,αλλα δινονται,δηλαδη κανει προσφορα ο μελλοντκος αντιπροσωπος και αμα τον γουσταρουν οι Ιαπωνεζοι του την δινουνε!
    Αν δεν ειναι ικανος του την παιρνουν πισω,απλα!
    Θα το κοιτάξω το θέμα περισσότερο και θα σας ενημερώσω. Η απάντηση που έγραψα παραπάνω ήταν από τον επίσημο Suzuki κοντά στον Ξύκη.

Α, για τα Xlite και ενός φίλου χάλασε το κλείσιμο και του το έστειλαν πίσω Ιταλία για.........επισκευή! Και ξαναχάλασε μετά από λίγο...........

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  2. Συνεργειο Suzuki
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 23:06
  3. Suzuki Freewind xanei ladia
    από rallisg στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks