Ποσα κλμ ειναι πηγαινε ελα......?![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Xμ.....:a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
...cause the place seems still alive...
ναι ρε συ... είναι αυτή που περνάει μέσα απο τα κρεβάτια των ασθενών του 3 ορόφου, περνάει από το γναθοχειρουργικό , φανάρι στο γραφείο του Ανχη Παπαφλέκα και καταλήγει στο θυρωρείο του 401!Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
...Η μεσογειων ειναι αυτη που περναει καθετα το 401 νοσοκομειο..? .....![]()
![]()
![]()
![]()
Εμενα τι μου το λες ?.......... αλλος ειπε ναι.......![]()
Εγω ειμαι χιουμοριστας...........![]()
Καλα βλεπεις οτι δεν ξερω καλα καλα την μεσογειων ........ αυτηπου περναει αποτο 401 θα ξερα...![]()
ναι ρε αυτή ειναι.. αλλά όχι αυτή που πάει προς το βουνό, όχι τη κατεχάκη δηλαδή!Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εμενα τι μου το λες ?.......... αλλος ειπε ναι.......![]()
Εγω ειμαι χιουμοριστας...........![]()
Καλα βλεπεις οτι δεν ξερω καλα καλα την μεσογειων ........ αυτηπου περναει αποτο 401 θα ξερα...![]()
(άμα εισαι γνώστης .... :wacko: )
![]()
Εκει στον τριτο θελει προσοχη,συνηθως υπαρχει μπλοκο ιατρων αλλα με το καταλληλο " φακελακι¨ ξεμπερδευεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ναι ρε συ... είναι αυτή που περνάει μέσα απο τα κρεβάτια των ασθενών του 3 ορόφου, περνάει από το γναθοχειρουργικό...![]()
Απο περιεργεια....τι ωρα σχολατε οι περισσοτεροι και μπορειτε και μαζευεστε 17:00 για βόλτα ???
![]()
...a.k.a. βύσμα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Εκει στον τριτο θελει προσοχη,συνηθως υπαρχει μπλοκο ιατρων αλλα με το καταλληλο " φακελακι¨ ξεμπερδευεις...![]()
![]()
Ποιος σου ειπε οτι δουλευουμε?????Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Απο περιεργεια....τι ωρα σχολατε οι περισσοτεροι και μπορειτε και μαζευεστε 17:00 για βόλτα ???
![]()
![]()
εγω αργα....δεν θα παω....απλα τους το λες για να περιμενουν ωρα εκει, και μετα να τους πω...σας την εσκασα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
Εχω ρεπο σημερα :rotflmao: :rotflmao: πσα κλμ ειναι πηγαινε ελα η νεα μακρη...... αφου βλεπετε εχω ορεξη για μαθηση ........ αλλα εσεις .......![]()
Σωπα λεμε εσυ...θα σε βλεπει ο uriah heep και θα...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εχω ρεπο σημερα :rotflmao: :rotflmao: πσα κλμ ειναι πηγαινε ελα η νεα μακρη...... αφου βλεπετε εχω ορεξη για μαθηση ........ αλλα εσεις .......![]()
![]()
Μαλιστα.
Τολμω (και ντρεπομαι) να πω , οτι τοσα χρονια....μολις πριν κανα μηνα εκανα αυτη τη διαδρομη για 1η φορα. (Αγ.Παρασκευη - Πεντελη - Νεα Μακρη).
Ολο την ακουγα , και ολο ελεγα...μα καλα , βολτα ειναι αυτη ? Διπλα στην Αθηνα ?
Κι ομως , αν δεν ηταν τα παντα καμμεναειναι πολυ καλη διαδρομη.
Και για τον φιλο που δεν ξερει και ρωταει.....ντυσου καλα για το γυρισμο....."ξυριζει" στο ανεβα-κατεβα![]()
Άντε να 'ρθω κι εγώ γιατί απ' ότι βλέπω μόνοι σας δεν τη βρίσκετε τη Ν. Μάκρη.
Μόνο Χριστίνα, κάντο λίγο αργότερα ρε 'συ. Υποτίθεται ότι δουλεύουμε (άσχετα αν κωλοβαράμε στο μοτό-τζιάρ).
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αγ.Παρασκευη - Πεντελη - Νεα Μακρη
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
γιατί απ' ότι βλέπω μόνοι σας δεν τη βρίσκετε τη Ν. Μάκρη