Έχεις πμ
![]()
Έχεις πμ
![]()
---You live in terror of not being misunderstood---
Εγώ πάντως έχω REMUS TITANIUM και είμαι
ευχαριστημένος..Κάνει πολύ ωραίο θόρυβο (μπάσο) και δεν σου σπάει τα νεύρα όταν λειτουργείς το μηχανάκι σε φυσιολογικές στροφές.
nikos283
Ο Moto technology ειχε δοκιμασει καμια 15ρια εξατμισεις για ΧΤ 600 στο δυναμομετρο, οχι με το αυτι και με μαλακιες. Το αποτελεσμα το θυμαμαι γιατι μου ειχε κανει εντυπωση.
SEBRING η καλυτερη
ARROW η χειροτερη
Οι αλλες ηταν καπου αναμεσα αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα. Νομιζω οτι και η REMUS καλη ηταν.
Εγω παντως ο,τι μηχανακι και να εχω, βαζω ο,τι εξατμιση μου πει ο Χρηστος (moto technology).
Να πω την αμαρτία μου την sebring δεν την πήγαινα από πιτσιρικάς λόγω του ήχου που έβγαζε στα παπάκια (ποτέ δεν πήγαινα τα παπιά, ακόμα και μικρός ένα mtx50 είχα)!!!!
Την είδα και την άκουσα και από ήχο έχει ωραίο βέβαια.
Πώπω μπλέξιμο![]()
![]()
Telika evales exatmisi?????
Γειά χαρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από xaotikos
thanx!
Η CRD είναι αρκετά θορυβώδης (εκτός αν βγάζουν το silencer) ενώ η remus μου άρεσε. Yoshimura δεν έχω ακούσει να πω την αλήθεια. Τι λέει από θόρυβο? Ποιος τις πουλάει στην Ελλάδα?
Btw πρέπει να προσέξω τίποτα στην τοποθέτηση? Πχ είναι κάποιος που θα σου ρυθμίσει και το καρμπυρατέρ (σωστά) μετά την εξάτμιση? Ψάχνω να κάνω την αλλαγή και ότι ρύθμιση χρειαστεί πακέτο σε έναν μάστορα
Σε ΧΤ του 2003 έιχα βάλει τελικό WRP (Lite series) με λαιμό CRD όλα μαζί κάπου 450 ευρώ... Το τελικό πολύ καλό (μπάσος ήχος χωρίς να ενοχλεί και πολύ όμορφο) και σε συνδυασμό με τους λαιμούς ελευθέρωσε αρκετά την αναπνοή του μοτέρ..
Αποψή μου είναι να αλλάξεις και το φιλτρο με κάτι πιό ελεύθερο για να αποφύγεις τα σκασίματα...
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Εγω στο δικο μου εβαλα τη remus titanium και ενιωθα μετα οτι αλλαξε το μοτερ.Ανεβαζει στροφες πολυ πιο γρηγορα και εχει αισθητη διαφορα στη δυναμη.Απο θορυβο δε σου σπαει τα νευρα. Σε ταξιδια Αθηνα-Βολο δηλαδη σχεδον 3,5 ωρες δε με εχει ενοχλησει καθολου.Για αλλες δεν ξερω παντως ειδα μεγαλη διαφορα με αυτην![]()
Exw akousei Remus k einai poly dinates!!!
Mipws den exeis vgalei ton sigastira??
Κοιτα δε λεω οτι ειναι και αθορυβη,πρεπει να τις ακουω κι εγω τις παναγιες μου,αλλα δε σε ξεκουφαινει.Ο σιγαστηρας που εχει δεν αφαιρειται βγαζοντας μια βιδουλα ή κανενα πριτσινι οπως αλλες και επειδη δε θελω να κανει υπερβολικο θορυβο δεν εχω ασχοληθει με το πως βγαινει.
παιδια επειδη κι εγω ψαχνω για εξατμιση,μηπως μπορειτε να προτεινετε καμμια???
MIVV???
Yoshimura???
Remus???
Οποιος τις εχει ακουσει η τις ειχε ας πει καμμια γνωμη και οποιος ξερει ας δωσει και καμμια τιμη...
Βασικα με ενδιαφερει να ακουγεται λιγο περισσοτερο η μηχανη αλλα να μην χαλαει και τον κοσμο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
παιδια επειδη κι εγω ψαχνω για εξατμιση,μηπως μπορειτε να προτεινετε καμμια???
MIVV???
Yoshimura???
Remus???
Οποιος τις εχει ακουσει η τις ειχε ας πει καμμια γνωμη και οποιος ξερει ας δωσει και καμμια τιμη...
Βασικα με ενδιαφερει να ακουγεται λιγο περισσοτερο η μηχανη αλλα να μην χαλαει και τον κοσμο...
![]()
κανεις???
![]()
![]()
![]()
στο δικο μου ειχα βαλει mivv με λαιμους απο ττ
και μετε yosimyra rs3 με λαιμους devil.
το δευτερο ειναι το βεst......αλλα και το πρωτο μαμαγε.....
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
για πες και καμια τιμουλα????
και απο που τα πηρες????
![]()
race tech na baleis k tha katalabeis..
xe.......η απο φιλους και συγγενεις....
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα