Θωμάαααα (ή μάλλον σε χω χεσμένο εσένα...) Εύηηηηηη έχει κάνα δυο που να γράφει Tropeas?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θωμάαααα (ή μάλλον σε χω χεσμένο εσένα...) Εύηηηηηη έχει κάνα δυο που να γράφει Tropeas?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Weatherproof διάφανες δεν έχω βρει / δει κάπου.Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Υπαρχουν (εχετε δει πουθενα) σαν τις ετικετες παραπανω αλλα διαφανες?
Απλές υπάρχουν...
Άχρωμο βερνίκι σε spray, το βρίσκεις σε χρωματοπωλεία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
Ωραία πατέντα, το διάφανο βερνίκι που λες τι είναι ?
Εγώ έτυχε να έχω ένα της Cosmoslac στο σπίτι...
Οι συγκεκριμένες είναι μόνο για laser εκτυπωτές.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Οι ετικέτες είναι μόνο για εκτυπωτές lazer ή υπάρχουν και για τους απλούς εκυπωτές;;;
Δεν νομίζω πως με inkjet θα έχεις καλό αποτέλεσμα μιας και το μελάνι μάλλον θα "απλώσει" μόλις βραχεί ή το περάσεις βερνίκι.
Αυτός που έχεις χεσμένο θα μπορούσε να σΕ φτιάξει κανά δυο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Θωμάαααα (ή μάλλον σε χω χεσμένο εσένα...) Εύηηηηηη έχει κάνα δυο που να γράφει Tropeas?
Οπότε, μόλις με σκουπίσεις, παρ' τα @@ μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
Θα σου φτιάξω κι εσένα ρε κλάψα...
ρε McDonald, αυτό http://www.brandsoftheworld.com/ δεν ανοιγει!
Κι εγώ τι φταίω ρε ΜητσοΣαντορίνη άμα έχει πρόβλημα το database connection pooling τους;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε McDonald, αυτό http://www.brandsoftheworld.com/ δεν ανοιγει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
Ωραία πατέντα, το διάφανο βερνίκι που λες τι είναι ?
KLEBEIS ligo skLyrintiko Nyxione apo tin Gynaika sou ( AN einai grafistria mono pianei)![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Κι εγώ τι φταίω ρε ΜητσοΣαντορίνη άμα έχει πρόβλημα το database connection pooling τους;
νταξ' ρε McCullock δε σε είπαμε και καμπούρη!
![]()
![]()
Όπως κι αν με πεις, το "McDiver" του TROOPER δεν το πιάνεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
νταξ' ρε McCullock δε σε είπαμε και καμπούρη!
Tα υπόλοιπα θα τα κάνω τσιρότα για τις παντοφλιές :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1400
τα υπολοιπα 9 που θα τα κολλησεις ??
αφου κερδισα περιμενω αυτοκολητα μαναρι μου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όπως κι αν με πεις, το "McDiver" του TROOPER δεν το πιάνεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
που σαι...να γραφουν TROOPER ε!!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Όπως κι αν με πεις, το "McDiver" του TROOPER δεν το πιάνεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
Τιποτα δεν πιανω του TROOPER, εννοια σου!
Macintosh
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι φωτογραφίες στο σκληρό δίσκο μου λένε άλλαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τιποτα δεν πιανω του TROOPER, εννοια σου!...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αφου κερδισα περιμενω αυτοκολητα μαναρι μου !!!
που σαι...να γραφουν TROOPER ε!!!!![]()
μαλλον σημερα τ απογευμα θα παρω τετοιο χαρτι να πειραματιστω!
Αν δουλεψει και το site που ποσταρε ο κουλος απο πανω, θα τα εχεις την Παρασκευη στο ΔΣ
![]()
Οι φωτογραφίες στο σκληρό δίσκο μου λένε άλλα...
τι να πω!
Τουλαχιστον εχεις και κατι σκληρο!
![]()
![]()
![]()
σμουτσ!
Ωραιος ο McGyver θα χασουμε την δουλεια μας οι γραφιστες με την παρτι σου.Παντως υπαρχουν και διαβανα αυτοκολλητα και τα εχει και αυτα ο πλαισιος![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!