Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 164

Θέμα: δέχτηκε επίθεση γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί

όπου γης Το avatar του/της iosif
    TI αστυνομια και μκλ λετε
    στις επαρχιακες πολεις που ολοι γνωριζονται με ολους ειδικα οι μπατσοι δεν πειραζουν κανεναν δικο τους οχι κληση για παρκαρισμα τη μανα του να σκοτωσει.

(εμενα καποτε πριν χρονια στην καλαμπακα ξενοδοχος που κραταγε την ταυτοτητα, πηγα στο τμημα και ο μπατσος τον παιρνει τηλ " ελα ρε γιωργο κλπ" και στο τελος ο μπατσος απειλουσε εμενα!-αλλη φαση: μαγαζι εχει βγαλει καλαθια στο δρομο και εχει κλεισει ΟΛΟ το πεζοδρομιο, δημοτομπατσος παρον διαμαρτυρονται δυο τρεις, "ελα μωρε ενταξει θα το κανονισουμε" και βεβαιως δεν αλλαξε κατι)

οχι αυτοκολλητο αλλα περασμα με το καροτσι του μωρου απο το καπω!

μας εχει φαει το καθως πρεπει. υπαρχουν πολλα γαιδουρια τα οποια πρεπει να αντιληφθουν οτι κυκλοφορουν κατι ¨ψυχακηδες" που δεν χαριζουν

και βεβαιως αυτα ισχυουν και για τα μοτοκαμαρια που διασχιζουν ολη την αποστολου παυλου με τα πριπρι τους
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Θυμάμαι καλά μια περίπτωση παρκαρισμένου τζιποειδούς οχήματος σε κεντρικό πεζοδρόμιο της Αθήνας, το οποίο πέρασε από πάνω πεζός αποφεύγοντας τη μανούβρα στο βάδην, προκαλώντας του μάλιστα μεγάλες υλικές ζημιές, και στις μετά διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών ο ιδιοκτήτης του παράνομα παρκαρισμένου οχήματος πήρε τ'@@ μου και μάλιστα με τον νόμο;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια τα δικαιώματα κάποιου που συνειδητά καταπατά το δικό μου δικαίωμα να περπατάω στο πεζοδόμιο, να μην εκθέτω το παιδί μου σε κίνδυνο κατεβάζοντας το δρόμο, να μην χρειάζεται να σηκώνω το καρότσι στον αέρα για να περάσω, να αναγκάζεται όποιος δεν μπορεί να σηκώσει το καρότσι να κάνει βόλτες για να περάσει και το κυριότερο να αναγκάζω τους συμπολίτες μου που έχουν την ατυχία να βρίσκονται σε αναπηρικό καρότσι να παραμένουν κλεισμένοι στα ντουβάρια λόγω αποκλεισμού τους απ΄τους τσιφλικάδες "συμπολίτες" μας.

Ας χρησιμοποιήσει τα ίδια νύχια που ξύνει τα @@ του όταν παρκάρει όπου γουστάρει, για να βγάλει το αυτοκόλλητο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

και ναι καλα θυμασαι

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    και ναι καλα θυμασαι
    Ισοπαλία ήταν. Πλήρωσαν αποζημιώσεις εκατέρωθεν.

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=81668
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

sta ματια μου ειναι νικηηθικη περισσοτερο

απο τις λιγες φορες που τα στοιχειωδη ανθρωπινα δικαιωματα υπερισχυσαν των δικαιωματων ιδιοκτησιας

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ...
    μα τι λες?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια τα δικαιώματα κάποιου που συνειδητά καταπατά το δικό μου δικαίωμα να περπατάω στο πεζοδόμιο, να μην εκθέτω το παιδί μου σε κίνδυνο κατεβάζοντας το δρόμο, να μην χρειάζεται να σηκώνω το καρότσι στον αέρα για να περάσω, να αναγκάζεται όποιος δεν μπορεί να σηκώσει το καρότσι να κάνει βόλτες για να περάσει και το κυριότερο να αναγκάζω τους συμπολίτες μου που έχουν την ατυχία να βρίσκονται σε αναπηρικό καρότσι να παραμένουν κλεισμένοι στα ντουβάρια λόγω αποκλεισμού τους απ΄τους τσιφλικάδες "συμπολίτες" μας.

Ας χρησιμοποιήσει τα ίδια νύχια που ξύνει τα @@ του όταν παρκάρει όπου γουστάρει, για να βγάλει το αυτοκόλλητο.
    Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    TI αστυνομια και μκλ λετε
    στις επαρχιακες πολεις που ολοι γνωριζονται με ολους ειδικα οι μπατσοι δεν πειραζουν κανεναν δικο τους οχι κληση για παρκαρισμα τη μανα του να σκοτωσει.

(εμενα καποτε πριν χρονια στην καλαμπακα ξενοδοχος που κραταγε την ταυτοτητα, πηγα στο τμημα και ο μπατσος τον παιρνει τηλ " ελα ρε γιωργο κλπ" και στο τελος ο μπατσος απειλουσε εμενα!-αλλη φαση: μαγαζι εχει βγαλει καλαθια στο δρομο και εχει κλεισει ΟΛΟ το πεζοδρομιο, δημοτομπατσος παρον διαμαρτυρονται δυο τρεις, "ελα μωρε ενταξει θα το κανονισουμε" και βεβαιως δεν αλλαξε κατι)

οχι αυτοκολλητο αλλα περασμα με το καροτσι του μωρου απο το καπω!

μας εχει φαει το καθως πρεπει. υπαρχουν πολλα γαιδουρια τα οποια πρεπει να αντιληφθουν οτι κυκλοφορουν κατι ¨ψυχακηδες" που δεν χαριζουν

και βεβαιως αυτα ισχυουν και για τα μοτοκαμαρια που διασχιζουν ολη την αποστολου παυλου με τα πριπρι τους
    Ε, για να έγινε σε σένα αυτό, στην Καλαμπάκα, τότε μάλλον έτσι πρέπει να είναι σε όλη την Ελλάδα και για όλες τις περιπτώσεις.
    Οπότε μην καταγγέλλετε κανέναν στην Αστυνομία (εξάλλου αυτοί μόνο για να πληρώνονται είναι και οι μόνοι που γράφουν είμαστε εμείς). Βάζετέ τους αυτοκόλλητα εκεί να μάθουν τι σημαίνει εκδίκηση! Θα τους δείξουμε εμείς! Θα δούνε τι θα πάθουν!

mctalassssss k zeykas nomiza oti eisastan pio siniditopioimeni

h typi poy ta kanoune afta einai anelipos h idioi k h idioi den mas niazi to aftokinitotoys k oyte h prosopikitoy periousia giati ego exo plirosi episis mia perioysia gia ths thesis parkin ths rampes anapiron ktlp ktlp
    opote idi aftos den sevete thn dikia moy perioysia giati na sevasto thn dikiatou ?
    paintball gun exepafis stous alites na tous to gemisis xroma k lakouves xarakoma sta lastixa k gkazakia sto depozito .....mono etsi ISOS mathoyne
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να δώ τώρα που θα πάει το καύσιμο όσο το λιτρο της coca-cola , τι θα κάνουν.
    Gandalf
    Τιποτα απολυτως.
    Πότε η αυξηση στην βενζινη και στα τσιγαρα μειωσε την χρηση τους στην Ελλαδα ? ? ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από bugger
    Ε, για να έγινε σε σένα αυτό, στην Καλαμπάκα, τότε μάλλον έτσι πρέπει να είναι σε όλη την Ελλάδα και για όλες τις περιπτώσεις.
    Οπότε μην καταγγέλλετε κανέναν στην Αστυνομία (εξάλλου αυτοί μόνο για να πληρώνονται είναι και οι μόνοι που γράφουν είμαστε εμείς). Βάζετέ τους αυτοκόλλητα εκεί να μάθουν τι σημαίνει εκδίκηση! Θα τους δείξουμε εμείς! Θα δούνε τι θα πάθουν!
    ναι ετσι ειναι σε ολη την ελλαδα

σε παρχιακη πολη ζω, με την δουλεια εχω γυρισει ολη την ελλαδα (εκτος παο το λασιθι που δεν ετυχε να παω ποτε)

εσυ παιρνε την αστυνομια τηλεφωνο. keep going. ξερεις καλυτερα.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    ας πω κ εγω τη μαλακια μου..

αν αυριο το πρωι μια οργανωση streetlions αρχισει κ κολλαει αυτοκολητα σε ολα τα μηχανακια που ειναι παρκαρισμενα πανω στα πεζοδρομια..

ποσα κρανη θα προσγειωθουν σε κεφαλια ακτιβιστων;

η τα μηχανακια δεν εμποδιζουν;

εκτος κ αν ολοι ειμαστε υπερμαχοι κινησεων που εχουν στοχο αλλους

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Να'σαι καλά ρε φίλε έχω πάθει τέτοιες νίλες με το καρότσι στη κωλο-Αμφιθεας που έχω ρίξει μέχρι και ροχάλα σε χερούλι πόρτας απο τη τσαντίλα μου.
    Οσο για αστυνομία ναι να τους πάρω αλλά πρέπει να περιμένω τρελλή ώρα να έρθουν και αμα έχεις μωρό σε καρότσι δεν είναι στο χέρι σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Μάλλον χρειάζεται να το κάνω πιο λιανά...

Ο κουτάκιας ΚΑΚΩΣ είχε το αυτοκίνητό του εκεί.
    Ο "ακτιβιστής" ΚΑΚΩΣ έβαλε αυτοκόλλητο στ'αμάξι του αποπάνω.

Άρα πήγε η μαλακία σύννεφο και έγινε ότι έγινε.

Δεν υπερασπίζομαι κανένα.
    Είμαι υπερ του ακτιβισμού και της ακεραιότητος της ιδιωτικής περιουσίας.

Βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι 2 αυτές έννοιες αλληλοσυγκρούονται.

Όταν οι PETA, WWF, Greenpeace κτλ μάχονται και πολλές φορές προκαλούν φθορά
    σε πετρελαϊκές εταιρείες,φαλαινοθηρικά,οίκους μόδας κτλ υποστηρίζω σαφέστατα τις ΜΚΟ!

μάχονται κατά της μόλυνσης,της ανεξέλεγκτης και άνευ ουσίας σφαγής των ζώων κ.ο.κ

Αλλά δεν θα υποστηρίξω τον στριτοπάνθηρα που βάζει αυτοκόλλητα στα παράνομα αμάξια.
    Μη τα γ@μήσουμε όλα. Πάρτε τηλ τη τροχαία ή τη δημοτική αστυνομία.

Και στη τελική: οκ και εμείς οι μοτοσυκλετιστές έχουμε παρκάρει έστω μια φορά πάνω σε πεζοδρόμιο,πεζόδρομο,πλατεία.

Θα σας άρεσε να βρίσκατε το αυτοκόλλητο με το γαϊδούρι κολλημένο στη ζελατίνα σας? Μπα...

Α και μη πεταχτεί κανένας και πεί η μοτοσυκλέτα πιάνει μια σταλιά,δεν ενοχλεί κτλ κτλ...Δε πιάνει...

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 14:32
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:59
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  4. Γιατί βολεύει να είσαι άντρας
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 13:22
  5. Γιατι Πρεπει Να Βγαινεισ Χαμογελαστοσ Στισ Φωτο!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 17:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF