συγνωμη αν το χω αντιληφθει λαθος
αλλα
οδηγας μηχανη 6 μηνες και του προτεινετε του ανθρωπου την honda cbr110xx??
εαν δεν τα λεω σωστα,να ζητησω αλλη μια φορα συγνωμη τοτε
φιλικα
γιαννης
συγνωμη αν το χω αντιληφθει λαθος
αλλα
οδηγας μηχανη 6 μηνες και του προτεινετε του ανθρωπου την honda cbr110xx??
εαν δεν τα λεω σωστα,να ζητησω αλλη μια φορα συγνωμη τοτε
φιλικα
γιαννης
http://www.moto.gr/forums/showthread...ghlight=vfr800Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΡΑΜΑΛΟΣ
δεν καταλαβα ποιο εννοεισ
http://www.moto.gr/forums/showthread...ghlight=vfr800
![]()
οπως ειπαν και παραπανω,Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΡΑΜΑΛΟΣ
χωμα οχι
τα on off μου διημιουργου ανασφαλεια
στο intruder με ενοχκει ο αερασ
μεταχειρισμενο μεχρι 6000
CBF600 / 1000
F800S/ST (αλλα δυσκολα σε αυτα τα χρηματα και ειδικα στη κρητη)
bandit 650 / 1250
και ριξε και μια ματια στο versys
Ολα τα παραπανω βγαινουν και με ABS που θα το συνιστουσα ειδικα για τον συνδυασμο απειρου οδηγου και κρητικων δρομων. Απο τα παραπανω το bandit 1250 και το CBF1000 ειναι τα πιο ταξιδιαρικα αλλα διολου ασχημα και για επαρχιακο δρομο, το F800S το πιο σπορτιφ και το F800ST καπου ενδιαμεσα. Το versys ειναι το πιο καταλληλο για κλειστο στροφιλικι αλλα σε παει και σε φερνει χανια ανετα.
Κοιτα φωτογραφιες απο δαυτα, διαβασε τεστ και ρωτα γνωμες στο φορουμ και θα βγαλεις καποιο συμπερασμα!![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Το CBF 600 προτεινω για σενα , κινητηρας διαμαντι , εχει λιγοτερα αλογα απο ενα fazer 600 αλλα εχει καλητερες χαμηλες.........![]()
love will save the planet,hate is a good start.
οντως αφου σου αρεσει το cbf απο οσα
ειπες ειναι κατα την γνωμη μου το ποιο
ξεκουραστο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Το CBF 600 προτεινω για σενα , κινητηρας διαμαντι , εχει λιγοτερα αλογα απο ενα fazer 600 αλλα εχει καλητερες χαμηλες.........![]()
+ χαμηλο κοστος συντηρησης, απο βενζινη δεν θα σου μιλαει ο βενζινας, βολικοτατο για δυο ατομα στη Κρητη και με πολυ καλα φρενα... Η χαρα της πολυχρηστικοτητας!![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
kawasaki VERSYS
honda CBF
suzuki V-STROM
οδηγησε τα, κοιτα πιο σου αρεσει εμφανισιακα καλυτερα, και τσιμπα το.
![]()
Μου αρεσεις ...... εισαι πολυ αφοσιωμενος βλεπω ...... παω για υπνο.......![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Εγώ φίλε θα σου πρότεινα τα εξής: CBF600 ABS, Kawasaki ER-6F ή ER-6n με ζελατίνα (δικύλινδρο, ροπάτο, οικονομικότερο σε κατανάλωση και συντήρηση από ένα τετρακύλινδρο), bandit 650 με φερινγκ, Hornet 600 (πιο γκαζερό). Νομίζω ότι μέχρι τα 600-650 κυβικά είσαι απόλυτα καλυμμένος και δεν θα έπρεπε να κοιτάξεις παραπάνω.
+1 στο σιμπιεφ 600 απο αυτα που εβαλες.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
πουλιέται ενα καλό στα Χανιά! απο συμφορουμίτη!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1 στο σιμπιεφ 600 απο αυτα που εβαλες.
μπάς και φάμε κανα γαμοπίλαφο χεχεχχεε
Θα συμφωνήσω και εγώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
Εγώ φίλε θα σου πρότεινα τα εξής: CBF600 ABS, Kawasaki ER-6F ή ER-6n με ζελατίνα (δικύλινδρο, ροπάτο, οικονομικότερο σε κατανάλωση και συντήρηση από ένα τετρακύλινδρο), bandit 650 με φερινγκ, Hornet 600 (πιο γκαζερό). Νομίζω ότι μέχρι τα 600-650 κυβικά είσαι απόλυτα καλυμμένος και δεν θα έπρεπε να κοιτάξεις παραπάνω.
Νομίζω με ένα 600άρι (περίπου) μηχανάκι δρόμου -σαν τα παραπάνω- θα είσαι πολύ ευχαριστημένος
από όλες τις απόψεις.
Όχι ότι τα αντίστοιχα 1000άρια (cbf, bandit 1250) θα σε στεναχωρήσουν![]()
αλλά η πιστεύω ότι τα έξτρα $$ σε λάστιχα/βενζίνες θα προτιμούσες να τα γλυτώνεις
(δεν έχω ιδία άποψη, αλλά από τα γραφόμενα καταλαβαίνω ότι και στα 2 τα 1000άρια "τσιμπάνε" λίγο παραπάνω...
α! απ'ότι διαβάζω, αυτό δεν ισχύει για το bandit 1250 που λίγο πολύ καίει τα ίδια με το 650)
Θα έλεγα πάντως να το τιμήσεις το abs σε όποιο μοντέλο καταλήξεις
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Επειδη έχω κάνει αρκετά χρόνια στη Κρήτη, οι αποστάσεις είναι σχετικά μικρές (σε σχέση με ηπειρωτικη Ελλάδα, με εθνικές οδούς κλπ). π.χ. Ηρακλειο-χανιά είναι γύρω στα 140χλμ, αντέ απο το σημείο που αναφέρει το παιδί να είναι 160χλμ. Για αυτό το λόγο και σε συνδυασμό με τους επαρχιακού δρόμους και την κρυφή ομορφιά της Κρήτης, θα πρότεινα ένα ελαφρύ μονοκύλινδρο ώστε να μπορεί να πηγαίνει παντού.
Σε αυτή τη κατηγορία θα εκλεινα προς XT, 690 SM, FMX, ίσως και κανα pegaso.![]()
Η Κρητη ειναι πανεμορφη ,αλλα στην ουσια εχει μονο ενα κεντρικο δρομο 2 λωριδων,(μιας και μιας μην ξεθαρευουμε) μηκους 120 χλμ.Το υπολοιπο δικτυο ειναι αστο καλυτερα-αστο.Το on-of λοιπον ειναι η καλυτερη λυση.Με ABS παντα λογω αθλιας ποιοτητος δικτυου.Αντε και κανενα σκουτερ με μεγαλες ροδες και κυβικα παντα με ABS π.χ ΗΟΝDA SH 300![]()
:wave2
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
KLR650
XT660
:o
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook