Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Να ξαναπαντρευτώ ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ενας γκουρου μου ειχε πει καποτε

"μια γυναικα την παντρευεσαι ΜΟΝΟ αν μπορει και σε κ@βλωνει απο τα 30 μετρα"

πραξε αναλογως..

Από το youtube με κ@υλωσε, όταν την είδα κι από κοντά...ήταν πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη.
    Θα μου πεις έτσι είναι όλες τελικά. Που άνες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Για δώσε πληροφορίες ξεκινώντας από την τιμή, και ότι άλλο ακούγεται.
    Δε θα ταν καλύτερο αν θέλεις να ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα πράγματα να το κάνεις στό σωστό θρεντ?

Ο 1050 υποτίθεται ότι αντικαθιστάται με 1200 σε όλη τη γκάμα της Τ. Οι φήμες μιλάνε επίσης για άξονα στο νέο Σπρίντ. Τιμή που να ξέρουμε, νωρίς δεν είναι? Φαντάζομαι ανταγωνιστική με το καινούργιο VFR 1200.

Μπίλλη και Νίκο όχι ακόμα τα συχαρίκια. Στο γλέντι

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    [B]Δε θα ταν καλύτερο αν θέλεις να ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα πράγματα να το κάνεις στό σωστό θρεντ?

Έχεις δίκιο, αλλά έχω όρεξη για συζήτηση, και σε βρήκα και ζεστό...

Αν είναι για 1200cc ξέρω τι θα πάρω.

http://www.youtube.com/watch?v=v8FnpNF1GDA

Re: Re: Να ξαναπαντρευτώ ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Σκεφτηκες το ενδεχομενο να παρεις ενα δευτερο ζευγαρι τροχων για το 950?
    Και σε 19/17 και σε 17/17 δουλευει στο adv.

Και κατι αλλο, μπορεις να χαμηλωσεις τις αναρτησεις στο 950 με αποστατη πισω και ελατηρια μπροστα. Την στιβαροτητα του πλαισιου που εχει το ΚΤΜ και την ποιοτητα των αναρτησεων, το triumph δεν...

To σκέφτηκα γιατρέ μου αλλά δεν...
    Συμφωνώ με την ποιότητα των ΚΤΜ, και το γνωρίζω από πρώτο χέρι.
    Από την άλλη μεριά όμως, θέλω κάτι λίιιγο γρηγορότερο/δυνατότερο και ταυτόχρονα ταξιδιάρικο.

υ:γ: Εσύ σκέφτηκες το ενδεχόμενο, όταν πας Αγγλία, να φέρεις κανένα τέτοιο ?

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Και εμένα αυτή η κυρία έχει μια μικρή θέση στην καρδιά μου. Παρόλα αυτά, δυσκολέυομαι να βρω λογική στην επιλογή αυτής έναντι του συμπαθούς αιλουροειδούς της ίδιας οικογένειας.

Η τιγρούλα κάνει ότι κάνει και η Sprint αλλά με, αντικειμενικά, πιο ξεκούραστη θέση οδήγησης και πιο άνετη συμπεριφορά στην πόλη. Είχα βρει κάποτε ένα thread σε ένα ξένο Triumph forum στο οποίο η πλειοψηφία προτιμούσε την Tiger.

Τα + και - για εμένα είναι:

+ Εμφάνιση
    + Κυκλοφορεί λίγο
    + Sport προδιάθεση
    + Μονόμπρατσο

- Συμβατικό μπροστινό, χάθηκε να βάλουν ένα USD;
    - Ευελιξία στην πόλη

Θα ήθελα να μάθω γιατί δεν σκέφτεσαι την Τιγρούλα πάντως.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Και εμένα αυτή η κυρία έχει μια μικρή θέση στην καρδιά μου. Παρόλα αυτά, δυσκολέυομαι να βρω λογική στην επιλογή αυτής έναντι του συμπαθούς αιλουροειδούς της ίδιας οικογένειας.

Η τιγρούλα κάνει ότι κάνει και η Sprint αλλά με, αντικειμενικά, πιο ξεκούραστη θέση οδήγησης και πιο άνετη συμπεριφορά στην πόλη. Είχα βρει κάποτε ένα thread σε ένα ξένο Triumph forum στο οποίο η πλειοψηφία προτιμούσε την Tiger.

+ Εμφάνιση
    + Κυκλοφορεί λίγο
    + Sport προδιάθεση
    + Μονόμπρατσο

- Ευελιξία στην πόλη

Το ραντεβού που αναφέρω στο πρώτο μου post, ήταν με αυτήν, αλλά έκανε το λάθος να πάρει και την ξαδέλφη της μαζί.
    Για το μπροστινό που λες, έχεις δίκιο. Κι εμένα μου φάνηκε κάπως ασταθές στα πολλά χλμ.
    Πάντως δεν συμφωνώ στο ότι κάνουν τα ίδια πράγματα.

Και ένα τελευταίο που ξέχασα.Δεν υπάρχει λόγος να ''δώσω'' το ΚΤΜ για τον Τίγρη.

Και ένα τελευταίο που ξέχασα.Δεν υπάρχει λόγος να ''δώσω'' το ΚΤΜ για τον Τίγρη.
    Καλός πόντος. (Good point)

Για το μπροστινό πάντως στο forum που αναφέρθηκα πριν αρκετοί έχουν βάλει USD.

Γιατί όμως δεν κάνουν τα ίδια πράγματα; Ίσως να είναι λίγο πιο σπορ η Sprint αλλά κατά τ' άλλα δεν μπορώ να βρω άλλη διαφορά.
    Fun times!

+ Εμφάνιση
    + Κυκλοφορεί λίγο
    + Sport προδιάθεση
    + Μονόμπρατσο

- Ευελιξία στην πόλη

To θρεντ που ειχες βρεί αποτελούνταν από νύν κατόχους Ταιγκερ. Προφανώς και θα προτιμούσαν το Ταιγκερ

Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια σε ότι αφορά τη θέση οδήγησης. Θέση οδήγησης που δεν δίνει καθόλου βάρος στα χέρια και ολο το βάρος πάει στη μέση και τον κώλο ΙΜΗΟ δεν είναι πιο ξεκούραστη από μια πιο σπορ-τουρινγκ στάση. Αυτά για το ταξίδι. Επίσης όσο αυξάνει η ταχύτητα τόσο περισσότερο ισχύει αυτό που λέω. Στη πόλη αλλάζει το θέμα.

Θα συμφωνήσω για την ευελιξία στην πόλη σε σχλεση με το Tiger αν και η διαφορά δεν ειναι μεγάλη. Δες τις αντίστοιχες γεωμετρίες και θα καταλάβεις. Περισσότερο απο το τιμόνι είναι η διαφορά (όπως και απ' την μακρύτερη τελικη μετάδοση).

Το μπροστινό είναι καλής ποιότητας (cartridge Showa ή καλή σειρά) και με ενα πιο σωστό λαδάκι και ρύθμιση της προφόρτισης έρχεται στα ίσια του. Οπως έρχεται απ το εργοστάσιο είναι υπερβολικά μαλακό. Κάνει για όλα πλήν κυνηγιού στην πίστα. Το USD δε δίνει τίποτα παραπάνω σε αυτές τις μηχανές απ' τη φιγούρα. Υπάρχουν καλά και κακά συμβατικά όπως και USD. Το αμορτισέρ όπως και σε όλα τα T (πλήν Daytona 675 και Triple R) θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερο = +400-800 Ευρώ για αλλαγή.

Στά πολλά δε συγκρίνεται η σταθερότητα του Σπριντ με του Tiger.

Ίσως να είναι λίγο πιο σπορ η Sprint αλλά κατά τ' άλλα δεν μπορώ να βρω άλλη διαφορά. [/B]

Αυτό ακριβώς Βασίλη.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: Re: Re: Να ξαναπαντρευτώ ?

To σκέφτηκα γιατρέ μου αλλά δεν...
    Συμφωνώ με την ποιότητα των ΚΤΜ, και το γνωρίζω από πρώτο χέρι.
    Από την άλλη μεριά όμως, θέλω κάτι λίιιγο γρηγορότερο/δυνατότερο και ταυτόχρονα ταξιδιάρικο.

υ:γ: Εσύ σκέφτηκες το ενδεχόμενο, όταν πας Αγγλία, να φέρεις κανένα τέτοιο ?

Στην αγγλια τα κτμ εχουν (σε σχεση με αλλες μηχανες) ψηλες τιμες, δεν ειναι ιδιαιτερα συμφερον πλανο...για κανα zrx1200s με βλεπω απο κει μερια.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Fair enough.

Ρε πούστη μου λες τελικά ένα Sprint κι ένα endurάκι να είναι καλύτερη επιλογή από ένα μεγάλο on-off; (990 - 800GS)

Θα δείξει, θα δείξει...

Με το καλό ότι κι αν αποφασίσεις, την Sprint την θεωρώ καταπληκτική μοτοσυκλέτα.
    Fun times!

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    To θρεντ που ειχες βρεί αποτελούνταν από νύν κατόχους Ταιγκερ. Προφανώς και θα προτιμούσαν το Ταιγκερ

Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια σε ότι αφορά τη θέση οδήγησης. Θέση οδήγησης που δεν δίνει καθόλου βάρος στα χέρια και ολο το βάρος πάει στη μέση και τον κώλο ΙΜΗΟ δεν είναι πιο ξεκούραστη από μια πιο σπορ-τουρινγκ στάση. Αυτά για το ταξίδι. Επίσης όσο αυξάνει η ταχύτητα τόσο περισσότερο ισχύει αυτό που λέω. Στη πόλη αλλάζει το θέμα.

Θα συμφωνήσω για την ευελιξία στην πόλη σε σχλεση με το Tiger αν και η διαφορά δεν ειναι μεγάλη. Δες τις αντίστοιχες γεωμετρίες και θα καταλάβεις. Περισσότερο απο το τιμόνι είναι η διαφορά (όπως και απ' την μακρύτερη τελικη μετάδοση).

Το μπροστινό είναι καλής ποιότητας (cartridge Showa ή καλή σειρά) και με ενα πιο σωστό λαδάκι και ρύθμιση της προφόρτισης έρχεται στα ίσια του. Οπως έρχεται απ το εργοστάσιο είναι υπερβολικά μαλακό. Κάνει για όλα πλήν κυνηγιού στην πίστα. Το USD δε δίνει τίποτα παραπάνω σε αυτές τις μηχανές απ' τη φιγούρα. Υπάρχουν καλά και κακά συμβατικά όπως και USD. Το αμορτισέρ όπως και σε όλα τα T (πλήν Daytona 675 και Triple R) θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερο = +400-800 Ευρώ για αλλαγή.

Στά πολλά δε συγκρίνεται η σταθερότητα του Σπριντ με του Tiger.

Για την θέση οδήγησης, αυτά γνωρίζω κι εγώ.
    Moυ είπες σχεδόν ότι ήθελα να ακούσω.

Re: Re: Re: Re: Να ξαναπαντρευτώ ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Στην αγγλια τα κτμ εχουν (σε σχεση με αλλες μηχανες) ψηλες τιμες, δεν ειναι ιδιαιτερα συμφερον πλανο...για κανα zrx1200s με βλεπω απο κει μερια.

Για το spint έλεγα εγώ.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: Re: Re: Re: Re: Να ξαναπαντρευτώ ?

Για το spint έλεγα εγώ.
    Αααααα!

Χμμμμμ κατι δεν μου παει καλα με τον κωλο της ρε γαμοτι μου, αλλα ισως αν την καβαλησω να αλλαξω γνωμη!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 16:18
  5. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων