Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Η πρόταση της ασφαλιστικής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από relis
    Aν εισαι μεσα στο πλαισιο τριμηνου απο το ατυχημα ασκησε ποινικη διωξη σε αυτον που σε χτυπησε.

Μετα ολα παιρνουν το δρομο τους πιο ΣΟΒΑΡΑ και φυσικα αφου οπλιστεις με υπομονη περιμενεις.

Βασικα βρες ενα γατο δικηγορο που δουλευει τροχαια και θα σου λυσει τις αποριες.

Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια με πμ .
    Δεν είμαι μέσα στο πλαίσιο τριμήνου και δε με πειράζει να περιμένω.Εξώδικο τους έστειλα και η προσφορά τους είναι 6000 από τα 18000 που ζητάω.

Αν μου πούνε διάφορα περί παλαιότητας θα τους πώ ότι απλά θέλω το μηχανάκι μου να γίνει όπως πριν.Με τα extra που είχε.Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να πάρεις ένα ποσό να ν'αγοράσεις πχ κάποιο άλλο.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αφού δεν τα έχεις άμεση ανάγκη τότε το πας δικαστικώς. Μόνο να κερδίσεις έχεις. Αρκεί να μπορείς να περιμένεις. Και φυσικά θα σου επιδικαστούν και οι τόκοι. Παλιότερα με το αυτοκίνητο όχι μόνο δεν με πλήρωναν αλλά έλεγαν ότι έφταιγα εγώ κι όλας. Στο τέλος μου επιδικάστηκε όλο το ποσό που ζητούσα συν τους τόκους. Είναι το πιο πιθανό από όλα να γίνει. Αλλά μπορεί να πάει και 5 χρόνια ακόμη από την ημέρα που θα ξεκινήσεις την διαδικασία.

Οπότε ξεκίνα το δικαστικά να κερδίζεις χρόνο και πολύ πιθανόν να επανέλθουν ακόμη και άμεσα με νέα προσφορά.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Δεν ζήτησα την ποινική δίωξη της υπαίτιας.Ο δικηγόρος μου μου λέει κάνε ό,τι καταλαβαίνεις αλλά αν πάμε δικαστικά θ'αργήσει.Δε μ'απασχολεί αυτό πάντως.Θεωρώ απαράδεκτη την πρότασή τους:κινδύνεψα να πεθάνω(μην πω τίποτ'άλλο),δεν μπορούσα να εξυπηρετηθώ εύκολα,το πόδι μου δε θα'ναι ποτέ πια όπως πριν.
    Θα τους μιλήσω τη Δευτέρα

ΥΓ:Αυτό που μ'εξοργίζει είναι ότι αντιμετωπίζουν τον εξοπλισμό σαν όχημα.Αν είναι δυνατόν να μην καλύπτουν αγορά του ΙΔΙΟΥ εξοπλισμού ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.Ο εξοπλισμός μετά από ατύχημα είναι άχρηστος και χρειάζεται ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ώστε να προστατέψει...

Αν δεν απασχολεί ο χρόνος τότε ΝΑ ΠΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

θα πάρεις πολλά παραπάνω.

αλλοπροσαλλο μελος Το avatar του/της VOLK

a

αγαπητοι φιλοι, τυχαια ειδα το θεμα και ζητω συγνωμη για την παρεμβαση μου αλλα θεωρω οτι α) η σχεση δικηγορου και πελατη ειναι σχεση εμπιστοσυνης , συνεπως πας σε δικηγορο που εμπιστευεσαι και δεν ρωτας αλλους 50 και μαλιστα άσχετους. β) Ακομα και γατος δικηγορος , αναφορικα με το υψος του ποσου για ηθικη βλαβη δεν μπορει να κανει και πολλα αφου δεν υπαρχει κανενας απολυτως κανονας για τον προσδιορισμο αυτού του ποσού και συνεπως το καθε δικαστηριο μπορει να βγαλει οτι θελει. γ) Για τον λογο αυτό θα ακουσετε τα πιο απιθανα πραγματα και σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι καποιος δεν εκανε καλα τη δουλεια του. δ) το σημαντικοτερο σε ατυχημα ειναι να καταφερει ς να κερδισεις ως προς την υπαιτιοτητα (διότι δεν ειναι σπανιο να πας ολο χαρα οτι θα παρεις λεφτα και να παρεις.....)Συνεπώς το ποσό που θα επιδικαστει ειναι σημαντικο μεν αλλα πρεπει πρωτα να εχεις καταφερει να κερδισεις , φανταζομαι κατανοητο. ε) ευτυχως για τους δικηγορους απαγορευεται η διαφημιση . στ)καλο θα ηταν να μην πεταει ο καθενας την ατακα του είτε ξερει ,είτε όχι γιατι τετοια κουβεντα θυμιζει παρεα ποινικων που συζητανε για τις αναστολες..
    Αυτα και καλη τυχη
    ΥΓ Παντως αν δεν εχεις οικονομικό πρόλημα καλυτερα να πας δικαστικά

Re: a

Αρχικά δημιουργήθηκε από VOLK
    δ) το σημαντικοτερο σε ατυχημα ειναι να καταφερει ς να κερδισεις ως προς την υπαιτιοτητα (διότι δεν ειναι σπανιο να πας ολο χαρα οτι θα παρεις λεφτα και να παρεις.....)
    Έχει βγει πόρισμα και η ίδια το'χει παραδεχτεί.
    Αίτιο ατυχήματος:παραβίαση STOP οχήματος Α(το δικό της).
    Απλά ποτέ δεν είναι κακό να παίρνεις πολλές γνώμες.
    Καλημέρες!

αλλοπροσαλλο μελος Το avatar του/της VOLK

a

φιλαρακο , εαν πας δικαστικα και η ασφαλιστικη συνομολογησει την υπαιτιοτητα οκ, μεχρι τοτε αυτα που λες ισχυουν μονο εαν κλεισεις εξωδικαστικα. Ειναι συχνο το φαινομενο να λενε αλλα και στο δικαστηριο να παλευουν να τα ριξουν σε εσενα με σκοπο να βγει μια συνυπαιτιοτητα και να παρεις λιγοτερα.
    Οσο για το δευτερο ισως και να εχεις δικιο , αλλα εαν ειχες μια ασθενεια θα ρωτουσες μεσα στο forum για διαγνωση??καπως ετσι ειναι και τα νομικα. Δεν κανεις μια κινηση, δεν ειναι ποτε μονο ενα θεμα. Καλυτερα σε εναν ειδικο που εμπιστευεσαι.Αυτη ειναι η αποψη μου .
    Καλημερα επισης..

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Ρε άνθρωπε ,βάλε ενα δικηγόρο να διαχειριστεί το θέμα σου ! Τι κάθεσαι και διαπραγματεύεσαι με αυτούς ??? Χωρίς δικηγόρο είσαι σφαγμένος απο χέρι ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Ρε άνθρωπε ,βάλε ενα δικηγόρο να διαχειριστεί το θέμα σου ! Τι κάθεσαι και διαπραγματεύεσαι με αυτούς ??? Χωρίς δικηγόρο είσαι σφαγμένος απο χέρι ....
    Έχω βάλει!Έστειλε εξώδικο και μας απάντησαν!Θα το πάω δικαστικά

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

+1000

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

και πολύ καλά θα κάνεις...

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Α, γεια σου...

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    καλημερα.περαστικα δεν εισαι καλα ακομα..μιας και ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση θα ηθελα να σου δωσω την δικια μου συμβουλη..Εαν προσωπικα δεν βιαζεσαι για τα χρηματα για να επισκευασεις την μοτο σου η οτιδηποτε αλλο μην τα δεχτεις..τα χρηματα αυτα ειναι τα λιγοτερα μετρημενα ευρω ευρω που θελει να δωσει η ασφαλιστικη..μιας και εισαι τυχερος και παραδεχθηκε το λαθος ο αλλος τοτε πηγαινε δικαστικος προς την ασφαλεια του.μιας και εχεις δυνατο χτυπημα μπορεις να ζητησεις μονο για ψυχικη οδυνη εως 80.000 χιλιαδες χωρις να χρειαζεται να το τεκμηριωσεις..αυτα τα χρηματα ειναι γιατι εσυ πιστευεις οτι τοσο σου κοστισε συν τα υπολοιπα..βεβαια δεν θα τα παρεις ολα αλλα αναλογα ποσο αλανι ειναι ο δικηγορος σου.ωστοσο αναφερθηκε σε παραπανω ποστ...ναι εαν το πας δικαστικος την προηγουμενη μερα πριν το δικαστηριο θα χτυπησει το τηλεφωνο σου και η προσφορα θα ειναι τουλαχιστον διπλασια...κατα την δικια μου εκτιμηση εγω θα συνεχιζα κανονικα και δεν θα δεχομουν...εαν δεν σε καλυπτουν τα χρηματα μην το σκεφτεσαι καθολου..
    στην δικια μου περιπτωση ειχα ζημιες υλικες στα 12.000 εαν εκαναν καν το κοπο να μου προσφερουν κατι δεν νομιζω να το σκεφτομουν κατω απο 15.000 και δεν ειχα τον τραυματισμο σου..και ουτε μου περισσευουν,και ειχα αναγκη απο μεταφορικο..

Σήμερα είπαν στο δικηγόρο μου ότι δε δέχονται.Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι πώς να εμφανιστώ στο δικαστήριο:με κουστούμι και (τί άλλο) ΚΙΤΡΙΝΗ γραβάτα ή με κράνος;

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    να ρωτησω κάτι? στην αρχη του ποστ αναφερεις οτι η απαιτηση σου ειναι 6.000, μετα γραφεις 8000 και το εξωδικο που στελνεις ειναι για 18.000. πόσο ειναι οι υλικες ζημιες μαζι με εξοπλισμο, διατροφη, απομειωση αξιας κλπ και πόσο ειναι η απαιτηση σου για ηθική βλάβη?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2010, 23:17
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50