Ρε, ένα τέτοιο είχα βάλει τότε στη Βέσπα μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
![]()
![]()
Ρε, ένα τέτοιο είχα βάλει τότε στη Βέσπα μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Άμα γίνει αυτό στην Ελλάδα εγώ θα μεταναστεύσω στην Αλβανία.Είναι ακόμα εκτός ΕΕ.......
Δηλαδή μετά ποιός θα δώσει πάνω από 10.000 για καινούρια μοτό και ποιός κατασκευαστής θα τολμάει να χρεώσει περισσότερο το 1000 από το 600 που θα έχουν τις ίδιες επιδώσεις(το 600 θα είναι σαφώς γρηγορότερο λόγο βάρους).
Τα 1000 βλέπω να γίνονται συλλεκτικά.
hayabussa με 100 άλογα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα τους ρίχνω στα αυτιά με το FZ6S....... και θα είμαι και νόμιμος.
Ή το πολύ πολύ να δούμε μηχανές με λίγα άλογα αλλά ροπές από φορτηγά οπότε πάλι θα 300ρίζουν άνετα αλλά θα θέλουν κανένα μισάωρο για να ανεβάσουν στροφές.
Άπατο θα πάει πάλι το μέτρο 1000%
Αμα ισχυσει αυτο θα ισχυσει λογικα για τις μοτο που περνανε τα 100 αλογα ετσι?(μιλαω για μοτο που βγηκε κατευθειαν απο εργοστασιο)
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όχι ρε γαμώτο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θα γίνει ότι και με καυσαέρια...Ποιό μηχανάκι χωρίς το second air περνάει προδιαγραφές ρύπων...![]()
Σωστα σκέφτονται για μας οι σοφοί ιθύνοντες της ΕΕ.
Και βέβαια, είναι πάρα πολλά τα 100 άλογα που λένε.
Κανονικά θάπρεπε να τα περιορίσουν στα 45 άλογα!
Αφού τα όρια ταχύτητας στην πόλη είναι τα 50χλμ και στους αυτοκινητόδρομους τα 130.
Τι τα θέλουμε τα αλόγατα τα παραπάνω?? ε?ε?ε?
Ελάτε τώρα! Παραδεχτείτε το!
Σας αρέσει να είστε παράνομα αγόρια!!
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όχι ρε γαμώτο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Απο τοτε που γεννηθηκαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
Σας αρέσει να είστε παράνομα αγόρια!!
![]()
![]()
![]()
![]()