Περαστικά φίλε..και πάλι σιδερένιος![]()
Περαστικα και αγυριστα...
Αλλα μπορεις με το παραμικρο να βαζεις και μποτες?
Επιμενω στα δικα μου....κυκλοφοριακη αγωγη στα σχολεια....
Α, και τα διπλωματα οδηγησης δεν ειναι για ολους...οπως και στην Ικαρων δεν μπαινουν ολοι, το ιδιο ειναι...
Καλη αναρρωση..
![]()
Ρε τι διαβάζουμε πρωινιάτικα...
Πω ρε φίλε τι έπαθες...
Περαστικά....![]()
περαστικα και αγυριστα φιλε και γρηγορα ορθιος δυνατος!!![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Τελικά δε μας είπες; Είσαι Έλληνας;
χαζή πλάκα, οκ
Περαστικά και αγύριστα φίλε μου
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Περαστικά φίλε και πάντα προσοχή στα στοπ...των άλλων.
Μ'αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την κατάσταση. Κούλ και χιούμορ. Μόνο έτσι παλεύεται.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περαστικα αδερφε και παντα μα παντα ορθιος και τυχερος (αυτο μην το ξεχνατε ποτε).
["κλεμμένο" από τον cosgili, μα έχει πολύ δίκιο]
Α! Και στα @@ρια σου το τι θα πάθει η ασφαλιστική του...
Inochi, ρε!
Για οσο.
WTF? Τόση ζημιά με 40??? Θα πηγαίνω με 20Περαστικά σου (και σιδερένιος με την καλή έννοια)
![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
αρχικα ευχομαι γρηγορα περαστικα!
Οσο για τον εξοπλισμο...
ριξε μια ματια ΕΔΩ: http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
Δε θελω να φανταζομαι τι θα παθαινα αν δεν φοραγα μποτες!
ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΟΥΛ ΓΙΝΕΤΑΙ!
![]()
![]()
![]()
Έτσι μερικά, 680 η ουρά, 130 ο 1 καθρέπτης (ούτε ηλεκτρικός - θερμαινόμενος να ήταν), 1000 το 1 τελικό (απλό ανοξείδωτο ε, με τα ίδια λεφτά παίρνω κομπλέ termignoni), 500 τα φώτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
WTF? Τόση ζημιά με 40??? Θα πηγαίνω με 20Περαστικά σου (και σιδερένιος με την καλή έννοια)
![]()
Έ πως θα πληρώσουν τον Stoner (χαλάλι του όμως :rotflmao: )
Πάντως ωραία η ζωή στο νοσοκομείο, φαγητό στην ώρα του και σερβιρισμένο στο κρεβάτι, ούτε πλήρωνα πετρέλαιο για θέρμανση ούτε τίποτα.
Καλά είχε ένα χοιρινό στο φούρνο με πατάτες... λουκούμι
Όσο για τον εξοπλισμό για τις μικρές βόλτες που δεν θέλει κάποιος να βάλει δερμάτινο παντελόνι, υπάρχουν πολύ ωραία jeans με επένδυση kevlar κρυφή
καταρχην περαστικα φιλε.... να ρωτησω θελω για αυτα τα τζην.. τιμες-που τα βρισκουμε κλπ. μιας κ σκεφτομαι οτι σε κοντινη βολτα αν φορας κρανος-μπουφαν-μποτες-γαντια, σε περιπτωση στραβης ετσι κ πεσεις πρωτο βρισκει το γονατο κ ειναι απροστατευτο.. τουλαχιστον εγω οσες φορες εχω πεσει το γονατο χτυπουσα πιο πολυ..Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Όσο για τον εξοπλισμό για τις μικρές βόλτες που δεν θέλει κάποιος να βάλει δερμάτινο παντελόνι, υπάρχουν πολύ ωραία jeans με επένδυση kevlar κρυφή
ιδιαιτερα αν οι νοσηλευτριες ειναι σαν καποιες που εχω υποψη μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Πάντως ωραία η ζωή στο νοσοκομείο![]()
Περαστικά και να 'ναι το τελευταίο...![]()
Give me fuel, Give me fire
Βλακεία έκανα που έφυγα, μια μέρα πριν φύγω ήρθαν κατι μαθητευόμενες... :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ιδιαιτερα αν οι νοσηλευτριες ειναι σαν καποιες που εχω υποψη μου..![]()
Φαίνεται πολλές μάρκες βγάζουν και jeans με ενισχύσεις, παρακάτω μερικά που βρήκα
http://www.motomag.gr/index.php?opti...3150&Itemid=35
http://www.butchery.gr/shop/index.php?cPath=8_113_18
Με 130? έχεις γλιτώσει το δέρμα σου (αχρείαστο να είναι)